Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא צמיגים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

רציתי לדעת ולדון האם משתלם להזמין צמיגים מחו"ל ובקצרה אם יש משהו מיוחד בהזמנה כזאת או שזה כמו כל משלוח רגיל? האם יש מכס בקניית צמיגים?

לפי מה שאני רואה המחירים ממש זולים ביחס לארץ (כצפוי) ועוד יותר ברצפה אם קונה מאיביי וכדומה... 

- לא צמיגים מיוחדים או משהו כזה, אני רוצה להבין את התהליך והאם זה שווה את הטרחה במידה וכן יש עיסוק עם המכס. 

פורסם

לא חושב שזה פרקטי יותר מדי

עזוב את זה שתצטרך לשלם מעמ+מס שקר כלשהו

צמיגים שוקלים המון ונהפח גם משמעותי כנראה שתשמע על עלות המשלוח אתה תרד לבד מהסיפור..

מה גם שצמיגים עוברים בקרת איכות, אני לא חושב שאתה יכול פשוט להזמין ולהרכיב..

הא ושכחתי את עלות העבודה של התקנת הצמיגים.. יעלה הרבה כי בכל זאת צריך להרוויח משהו.

פורסם

פשוט לא. אני אקח לדוגמה את הצמיגים באחד הרכבים שלי, העלות לצמיג בארץ למידה שלי היא כ-710 ₪. בחו"ל אפשר למצוא במחיר של 420 ₪. עכשיו תוסיף משלוח אווירי, מכס ומע"מ על הכל ותגלה שזה פשוט לא משתלם בכלל. 

פורסם

מעבר לנושא של מיסים, יש גם חובה לקבל אישור של מעבדת רכב כי הצמיגים עומדים בדרישות התקן.

זה ייקר "מעט" את העלות של הצמיג, כך שזה לא משתלם כלכלית.

ראה עמוד 20 בקובץ שנמצא בקישור הבא :

https://www.gov.il/BlobFolder/policy/import-policy/he/policy_import_7-21.pdf

• תוכן חדש...