Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לדעת שהכל עובד  טוב במערכת הפליטה/אגזוז ואין סתימות כלשהם במעברים ?

יש לי מאזדה לאנטיס הרכב 1600 2003 הרכב לוקח לי בתוך העיר 1 ל6

פורסם
לפני שעה, אביה11 כתב:

איך אפשר לדעת שהכל עובד  טוב במערכת הפליטה/אגזוז ואין סתימות כלשהם במעברים ?

יש לי מאזדה לאנטיס הרכב 1600 2003 הרכב לוקח לי בתוך העיר 1 ל6

זה בלאי אחי הכל טוב.

פורסם

צריכה עירונית עם מזגן בהנחה שמסנן דלק/אוויר הוחלפו לאחרונה סבירה.

בקיץ גם המזגן גורם לעלייה בצריכה - אצלי בסיוויק זה סביב ה 15%.

מדידת צריכת דלק נכונה היא לתדלק פול טנק,לנסוע 100 ק"מ, לחזור לתחנה ולהשלים את מס' הליטרים החסרים.

אח"כ אתה פשוט מחלק 100 למס' הליטרים שהוספת ומקבל צריכה ממוצעת.

בבינעירוני,הרכב יצרוך פחות דלק- כאשר הרכב תקין 1:12-13 אינה מילה גסה (לאבא שלי היתה כזו מספר שנים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1 ל12 או 13 אוךי כשהיא הייתה חדשה יותר, קשה לי להאמין שאחרי 18 שנה וקילומטרז של מעל 200 אלף לרובם עדיין אפשר, דברים נשחקים ונהיים לא יעילים.

כמה טיפות מים מהאגזוז במיוחד שהוא קר זה בסדר כל עוד זה לא מוגזם.

• אהבתי 1
פורסם

בהנחה ואין בעיה מכאנית אמיתית עם הרכב, הייתי בוחן את הרגלי הנהיגה.

בייחוד בעיר קל מאוד להגביר את צריכת הדלק על ידי נהיגה לא יעילה.

תשתדל למעט בהאצות חריפות ובלימות מאוחרות,  להשתדל להאיץ במתינות, להסתכל רחוק ולצפות את העתיד לבוא, לגלוש כמה שיותר לרמזורים,  ותיראה איך הצריכה משתפרת.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 5 שעות, אביה11 כתב:

אז לפי מה שאתם אומרים צריכת דלק 1 ל6 בתוך העיר סבירה יחסית?

אם כל היום אתה נוסע נסיעות קצרות מכבה ומדליק מנוע בתדירות גבוהה ועם מזגן אז כן..

אם אתה נוסע נניח 8 ק"מ בעיר בנסיעה אחת וחוזר אז לא..

ושוב,לא ברור איך הגעת למספר שכתבת (1:6) והאם הדברים השגרתיים (כמו שכתבתי לך) נבדקו כתקינים/הוחלפו ?

פורסם

החלפתי 2 כוהלים חדשים, חוטי הצתה חדשים מקוריים, פלאגים חדשים, פילטר אויר חדש, צינור אויר חדש תוסף דלק bg k44 לחץ אויר בצמיגים תקין 

וסרקתי בסורק תקלות ואין שום תקלה ברכב

פורסם (נערך)

חבל להחליף סתם חלקים שלא לצורך,אלא אם היו תקלות של ממש.

באיזה סורק תקלות סרקת את הרכב ?

ממליץ לחזור להודעתי לגבי אופן מדידת צריכת הדלק,לצאת לנסיעה בינעירונית של 100 ק"מ- אפילו בערב ללא מזגן ולבדוק שם מה העניינים.

אם תקבל סביב 1:12 למשל בכביש 6 /כביש החוף במהירות עד 110 (בין 90-100 זה הטווח הכי טוב של מהירות ורגל לא כבדה על הגז) אז הרכב תקין לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...