Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני עד 60k~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שני: מיני, סופר-מיני או אולי אפילו האצ׳בק ? (גמיש)

תקציב: 40-60k ~
שנתון: חשבתי על משהו כמו, 2016-2018, או אולי רכב שסיים ליסינג? 

ביצועים: לא חשוב כל כך 

נסועה יומית: 30 קמ (15*2) שילוב של עירוני ובינעירוני

נוחות: חשוב שתהיה נוחות סבירה בנסיעה+, למשל הרכב העיקרי שלנו הוא טויוטה ורסו, ואני די סובל שם מהרעידות שלו בכביש

אמינות: חשובה

אשמח לקבל המלצות על כלי רכב מתאימים

בינתים כלי רכב ש״עלו״ בחכתי:

• סוזוקי סוויפט
  • קיה פיקנטו
  • מאזדה 2

אשמח להמלצה או לקבל תובנות על האפשרויות השונות
תודה!

פורסם

תלוי באיזה צד של התקציב אתה נמצא.

40K אז הייתי הולך על הסוויפט.

60K הייתי הולך על המאזדה_2 היות ובתקציב הזה נכנס הדור החדש יותר.

הפיקנטו מכונית טובה אבל קטגוריה מתחת, אם אין צורך ברכב כמה שיותר קטן, הייתי מוריד אותה מהרשימה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי בודק שברולט ספארק, די זריזה, מאובזרת, תהיה די חדשה ביחס לתקציב, לדעתי די נוחה.

קטוגריה מעלה, סיטרואן קקטוס או c3, הרכבים נוחים וחזקים יותר, לקקטוס איכות חומרים עדיפה ולדעתי מושבים נוחים יותר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, o.r כתב:

הפיקנטו מכונית טובה אבל קטגוריה מתחת, אם אין צורך ברכב כמה שיותר קטן, הייתי מוריד אותה מהרשימה

זה לא ענין של כמה שיותר קטן (לא מפריע לי קטן), ענין של כמה אלפי שקלים הפרש, שאולי אין לי צורך בהם (זה מה שאני מנסה לברר).

לפני 4 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק שברולט ספארק, די זריזה, מאובזרת, תהיה די חדשה ביחס לתקציב, לדעתי די נוחה.

קטוגריה מעלה, סיטרואן קקטוס או c3, הרכבים נוחים וחזקים יותר, לקקטוס איכות חומרים עדיפה ולדעתי מושבים נוחים יותר.

תודה, אני מתרחק מצרפתיות, כך מקובלני מרבותי :-)

אני קונה מכוניות ובדרך כלל מחזיק אותן, לא מעט שנים, כך שיש חשיבות לאמינות לאורך זמן.

פורסם

הונדה ג'אז מסוף 2015 ומעלה. ועזוב אותך מליסינג. בטיחותית מאוד, הרבה יותר מהפיקנטו ומהסוויפט, וגם חסכונית יותר. מרווחת. ביטוח זול. מבוקשת. בקיצור אחלה אוטו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם ביצועים זה משהו שפחות מעניין אותך הגאז אחלה אופציה, אחרת המזדה 2 החל מרמת אבזור דינמיק.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אם ביצועים זה משהו שפחות מעניין אותך הגאז אחלה אופציה, אחרת המזדה 2 החל מרמת אבזור דינמיק.

בצועים פחות מעניין, תודה

משום מה המוסכניק שלי אומר לא על הונדה ג׳אז 

פורסם

למה?

פורסם

בהמשך לשאלה שלי כאן, 

אני שוקל ללכת אולי לכיוון של רכב יותר ישן (עד 10 שנים), במחיר נמוך.

על מה הייתם ממליצים ? אוטומט, רכב אמין, ויחסית נוח. 

ראיתי למשל שלא ממליצים כאן על פיאסטה 1600, מה לגבי הפיאסטה 1400 ?

מעבר לזה אין לי שום דרישות (לא האצה, לא חסכוני בדלק)

תודה

פורסם

הבעיה עם פיאסטה 1.6 זה הגיר רובוטי שלא גילה אמינות טובה, ה 1.4 בסדר אך פחות חזקה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...