Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פנסים קדמיים- volvo v40 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאישתי יש volvo v40 r-desighn-plus 2015.

החלק העליון של הפנסים הקדמיים דהה בשמש ולא עזר שום טיפול שעשיתי. אני רוצה להחליף ברכב שלה את הפנסים.

הפסנים שלה הלוגן ישנים והייתי שמח להתקין אצלה את הפנסי לד החדשים שרואים ב volvo cc  היותר חדשה.

השאלה- האם הפנסים החדשים יתאימו לרכב הישן? לדעתי סיכוי גבוה שכן כי הרכבים אותה צורה בדיוק וההבדל היחיד שה cc גבוהה יותר.

אשמח לכל רעיון בנושא! תודה

פורסם
לפני כשעה, yossi23 כתב:

לאישתי יש volvo v40 r-desighn-plus 2015.

החלק העליון של הפנסים הקדמיים דהה בשמש ולא עזר שום טיפול שעשיתי. אני רוצה להחליף ברכב שלה את הפנסים.

הפסנים שלה הלוגן ישנים והייתי שמח להתקין אצלה את הפנסי לד החדשים שרואים ב volvo cc  היותר חדשה.

השאלה- האם הפנסים החדשים יתאימו לרכב הישן? לדעתי סיכוי גבוה שכן כי הרכבים אותה צורה בדיוק וההבדל היחיד שה cc גבוהה יותר.

אשמח לכל רעיון בנושא! תודה

יתאימו? כנראה שכן. השאלה מה העלויות. עלות הפנסים עצמם כולל עבודה (נדרשת החלפת מחשב פנס בתור התחלה) יכולה להגיע בקלות ל 9-10.

האם ישתלם לך? זו כבר שאלה שרק אתה יכול לענות עליה.

פורסם

הייתי מנסה לחפש מערכת כזאת משומשת מרכב שעבר תאונה מאחור, אולי גם בחו"ל.
הפנס הוא עם עדשה למיטב זכרוני, אפשר להתקין תאורת זינון או טורבו לד (צריך להשקיע במשהו איכותי ולהתקין נכון ונקי) ולקבל אור חד ובהיר יותר ולא מסנוור (יש לוודא כיוון פנסים לאחר כל נגיעה בהם). אם אתה לא אדם שעושה דברים בעצמו גש למתקיני מערכות סטריאו/חשמלאי רכב מומלצים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...