Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברה :)

כמו כולנו גם אני אוהב לראות את הצמיגים במצב יפה אבל הבעיה שלי שאני לא מסוגל 

לראות צמיגים שניראים "שמנוניים"

כן שמתי חומרים על צמיגים אך לא אהבתי את המראה ולכן נמנעתי הרבה זמן.

מדוע כל הסיפור שלי כאן? כי מצאתי חברה אחת שמייצרת חומר לצמיגים שנותן את המראה הטיבעי (מט) בלי הברק והחומר הזה ניראה מעולה ובטוח שיהיו כאן עוד אנשים שיתעננינו בו כמוני

אני מדבר על זה

Aero Cosmetics Tire Protectant and Dressing

את החומר מצאתי מהכתבה הזו כאן - jפותח לצרכי תעופה 

The Best Tire Shine in 2021 | Pro Car Reviews

נמכר במחיר טוב ולא רק שהוא מט הוא גם מגן בפני UV

Amazon.com: Tire Dressing, Tire Protectant, No Tire Shine, No Dirt Attracting Residue, Natural Satin/Matte Finish, Aircraft Grade Rubber Tire Care Conditioner, Better Than Automotive Products, 16oz: Automotive

מתברר שגם מאושר ע"י חברת בואינג עם תקן אז להזיק הוא לא יכול שזה מעולה ובנוסף לא מכיל סיליקון וכו (על בסיס מים).

High-quality: It is a high-quality aircraft grade rubber treatment and conditioner. It is able to restore and protect both rubber and plastics. It even meets Boeing Aircraft Specification D6 17487T.

סרטון מיוטוב  ועוד אחד - יש הרבה 

matt.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

היו לי לא מעט רכבים בעבר, והשתמשתי בהרבה חומרים שונים ,כאלה שמיועדים לצמיגים.

והגעתי למסקנה שהחומר הטוב ביותר, שגם שומר וגם נותן לצמיג את הגוון הטבעי שלו, [כאילו הוא רק נקנה בחנות], זה ה-STP SON OF A GUN, בפחית הגדולה הצהובה.

מראה הצמיג לאחר כמה שעות, הוא שחור לגמרי, והברק שלאחר הספריי קצת נעלם. כמובן שזה לא דביק או נוזלי יותר, ואין שום סימן או שאריות חומר עליו.

המצב הזה נשאר אפילו כ-שבועיים לאחר השימוש, וכל מה שצריך זה לעבור על הצמיג עם סמרטוט יבש, כדי להוריד את האבק ואת השחור של הבלמים שמתפזר עליהם.

זה עולה לא יותר מ-50 ש"ח בכל מקום. 

*כמובן שכל מה שרשמתי, זה מנסיון נטו, והמטרה היא, לא כדי לפרסם כאן מוצר זה או אחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 8.7.2021 בשעה 22:33, yossiaviel כתב:

היו לי לא מעט רכבים בעבר, והשתמשתי בהרבה חומרים שונים ,כאלה שמיועדים לצמיגים.

והגעתי למסקנה שהחומר הטוב ביותר, שגם שומר וגם נותן לצמיג את הגוון הטבעי שלו, [כאילו הוא רק נקנה בחנות], זה ה-STP SON OF A GUN, בפחית הגדולה הצהובה.

מראה הצמיג לאחר כמה שעות, הוא שחור לגמרי, והברק שלאחר הספריי קצת נעלם. כמובן שזה לא דביק או נוזלי יותר, ואין שום סימן או שאריות חומר עליו.

המצב הזה נשאר אפילו כ-שבועיים לאחר השימוש, וכל מה שצריך זה לעבור על הצמיג עם סמרטוט יבש, כדי להוריד את האבק ואת השחור של הבלמים שמתפזר עליהם.

זה עולה לא יותר מ-50 ש"ח בכל מקום. 

*כמובן שכל מה שרשמתי, זה מנסיון נטו, והמטרה היא, לא כדי לפרסם כאן מוצר זה או אחר.

יוסי תודה על המידע, את החומר של STP אני לא מכיר ואני מקווה שהוא לא מבריק.

הבאתי את המידע כאן לא בשביל פרסום - ממילא המוצר לא נמצא ונמכר בארץ אלא עבור חברה כמוני שמחפשים מראה "טיבעי" ולא מבריק שגם אוסף אבק.

אני הזמנתי אחד ואשתף את החברים שהמוצר יגיע האם אכן נותן את מה שנכתב (אולי יגיע לפני המפגש ואז אביא אותו ואתן לעוד כמה אנשים להתרשם)

קובי

פורסם

עזוב אותך מכל אלו ותנסה את CARPRO PERL.

ללא ספק המוצר עם הנראות הכי טובה היום בנוגע לצמיגים וגומי.

מראה מט לא מבריק ולא שמן זוהר, ניתן לדילול, לא יקר בכללי. 

יש גם נציגויות בארץ של קארפרו.

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם

מחזק, PERL COAT של CARPRO פשוט מצויין! 

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני 16 שעות, liav12 כתב:

ליאב טוב לדעת (קצת מאוחר מידי כי הזמנתי כבר) אבל להבא ארכוש :)

קובי

פורסם

בשמחה

אוסיף ואומר שתבדוק לפני שהמוצר שרכשת לא מכיל שמנים, במידה וכן - ממליץ לא להשתמש בו.

השמנים נוטים "לטגן" ולהשאיר מעין סימנים מעצבנים שלפעמים לא יורדים, ועל הדרך גם סופחים לכלוך יפה מהכביש לצמיגים או גומי.

או מהחום על הדשבורד פשוט להתאדות כלפי הזכוכית הפנימית בחום של הקיץ ולגרום למריחות גם שם.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני כבר מעל שנה משתמש ב

CG VRP לחלקי הפלסטיק החיצוני והצמיגים.

https://www.amazon.com/dp/B00FJIT9BO/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fabc_SSFC6SV0Q5BZ3D45MR4Z?_encoding=UTF8&psc=1

אמנם מדובר במראה מבריק, אבל החומר הוא על בסיס מים ומכיל בתוכו הגנה בפני קרני UV.

החומר הזה מחזיק המון זמן ומחזיר לפלסטיקה השחורה מראה חדש,  גם אם לפני זה היה מראה דהוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 20 שעות, liav12 כתב:

מניסיון הפרל חומר מדהים! שאלה, אפשר גם למרוח אותו על ההגה לאחר ניקוי ייסודי או שהוא יעשה אותו שומני מדי?

פורסם (נערך)

עקרונית אפשר, מידת הברק תלויה בדילול.

אישית, לא ניסיתי את החומר, תמיד נראה לי מימי מדי.

כך או כך, לפנים אני משתמש בחומרים לפנים כמו 303 (המעולה ונותן מראה הכי קרוב למקורי) או של מגווירס (שאינו מבריק תמיד, אלא נותן פשוט עומק. שמתי לב שהמראה שונה מאוד בין סוגי פלסטיקה שונים. ככל שהפלסטיק יותר ״איכותי״ ורך, נדמה שהוא נותן פשוט צבע שחור עמוק יותר ללא ברק בכלל, ואילו הפלסטיק הוא מראש זול, כמו שיש בסוזוקי למשל, הוא יכול לתת את המראה הגלוסי שלא כולם אוהבים).

עם זאת, לאור ההמלצות כאן, אני לא שולל לנסות את החומר אחרי שייגמר הסטוק שיש לי כרגע.

עבור הצמיגים אני משתמש בEndurance של מגווירס או VRP של CG. תלוי במצב הרוח, והאם מתחשק לי מראה יותר טבעי או מבריק. שניהם מעולים בעיניי.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, liav12 כתב:

בשמחה

אוסיף ואומר שתבדוק לפני שהמוצר שרכשת לא מכיל שמנים, במידה וכן - ממליץ לא להשתמש בו.

השמנים נוטים "לטגן" ולהשאיר מעין סימנים מעצבנים שלפעמים לא יורדים, ועל הדרך גם סופחים לכלוך יפה מהכביש לצמיגים או גומי.

או מהחום על הדשבורד פשוט להתאדות כלפי הזכוכית הפנימית בחום של הקיץ ולגרום למריחות גם שם.

הוא לא רק שלא מכיל שמנים הוא היחיד עם תקן שמאושר ע"י בואינג לצמיגי מטוסים !

https://www.aircraftspruce.eu/aero-cosmetics-rubber-care-gal.htm

השוואה שלו מול אחרים אפשר לקרוא כאן

המחיר שלו טוב משל PERL ובניגוד ל PERL שדורש ניגוב כדי שלא יבריק הוא לא מבריקק ודוחה לכלוך.

שיגיע אשמח להראות לכם ונתרשם ביחד

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

קובי

פורסם
בתאריך 8.7.2021 בשעה 12:24, kobi_g כתב:

היי חברה :)

כמו כולנו גם אני אוהב לראות את הצמיגים במצב יפה אבל הבעיה שלי שאני לא מסוגל 

לראות צמיגים שניראים "שמנוניים"

כן שמתי חומרים על צמיגים אך לא אהבתי את המראה ולכן נמנעתי הרבה זמן.

מדוע כל הסיפור שלי כאן? כי מצאתי חברה אחת שמייצרת חומר לצמיגים שנותן את המראה הטיבעי (מט) בלי הברק והחומר הזה ניראה מעולה ובטוח שיהיו כאן עוד אנשים שיתעננינו בו כמוני

אני מדבר על זה

Aero Cosmetics Tire Protectant and Dressing

את החומר מצאתי מהכתבה הזו כאן - jפותח לצרכי תעופה 

The Best Tire Shine in 2021 | Pro Car Reviews

נמכר במחיר טוב ולא רק שהוא מט הוא גם מגן בפני UV

Amazon.com: Tire Dressing, Tire Protectant, No Tire Shine, No Dirt Attracting Residue, Natural Satin/Matte Finish, Aircraft Grade Rubber Tire Care Conditioner, Better Than Automotive Products, 16oz: Automotive

מתברר שגם מאושר ע"י חברת בואינג עם תקן אז להזיק הוא לא יכול שזה מעולה ובנוסף לא מכיל סיליקון וכו (על בסיס מים).

High-quality: It is a high-quality aircraft grade rubber treatment and conditioner. It is able to restore and protect both rubber and plastics. It even meets Boeing Aircraft Specification D6 17487T.

סרטון מיוטוב  ועוד אחד - יש הרבה 

matt.jpg

חברה מומלצת מאוד, תתחדש.

דרך אגב איך קנית אותו? אני רואה שהוא חסר במלאי או לא נשלח לארץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, reloop כתב:

חברה מומלצת מאוד, תתחדש.

תודה על ההערה :)

קניתי וכניראה הייתי בין האחרונים כי כעת אכן המלאי נגמר :( ומקווה שיחזור מהר.

b1.jpg

קובי

פורסם
בתאריך 13.7.2021 בשעה 23:55, reloop כתב:

חברה מומלצת מאוד, תתחדש.

חזר למלאי

• רעיון טוב! 1

קובי

• תוכן חדש...