Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שקומץ של אנשים הורסים שמות של מקומות יפים בארץ.

מצער לשמוע על הגנבה והנזק, למזלך יש ביטוח.

באמת כדאי לקנות שתי סטים של ברגים ולהחביא ברכב את המפתח.

ושתדעו גם בחניונים שמורים, אין שום כיסוי על גנבה/אבדה/נזקים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך..

באזור יפו-דרום ת"א צריך להתפלל כל פעם שלא יעשו משהו לאוטו.

אבל הקטע של הג'אנטים זה כבר מוגזם..

תסתכל על זה מהצד החיובי - ג'אנטים חדשים זה גם טוב.

ושוב, שילכו לעזאזל הגנבים.

יום טוב לכולם.

Audi A3 Sportback עם כסאות תינוק מאחורה :wink:

פורסם

איזה מקרה מגעיל של גועל נפש של אנשים !!

איך לא פעלה האזעקה או משהו , זה היה מפחיד אותם קצת לא ?

מה שאני מאחל לך זה שתקבל את כל הכסף מהביטוח ותפנק את עצמך בגאנטים אפילו יותר יפים ממה שהיו.

אנשים כאלו צריכים להיענש על השניה שהם עשו משהו כזה , פשוט לשבור להם את הידיים!:x

פורסם

מן הסתם שהאזעקה שלי צפצפה, אמנם לא שמעתי (אחרת הייתי עם חיוך רחב ודם על הידיים) אבל מנסיון שלי בהזזת האוטו והשענות עליו (אז קל וחומר שמרימים אותו עם ג'ק) האזעקה מצפצפת, אבל זו כולה אזעקה רגילה שעושה רעש ולא יותר, וכבר אתם בטח יודעים שגם אם יהיה מול מרבית הישראלים אוטו שנגנב LIVE מול העיניים שלהם, הם לא יעשו כלום אם אין להם קשר לאוטו (זה אפילו הוכח באמנון לוי), אז קל וחומר ערבים ביפו.

פורסם
אכן בכל רכב מורכבת אזעקה מיוחד לג'אנטים, וגלאי שמגלה אם מטים את הרכב.:loco:
מה הקשר ?!

עובדה שהאזעקה פעלה , כי הרי נידנדו את הרכב!

אבל הבעיה שזה לא הפריע לאף אחד וגם לא לגנבים , ואוהד לא שמע בכלל אז קרה מה שקרה.

פורסם

משתתף בצערך.

צריך להמצי איזה פתנט בשביל אנשים כאלה ויש לי רעיון שצריך לפתך .

הרעיון הוא להרכיב מין גז מדמיע מוסתר ליד כול גלגל שיהיה מוסתר ועם צינורית קטנה יהיה מכוון כלפי חוץ וברגע שמנסים לשחרר את אחד הברגים הוא ישפריץ ,כמובן שיהיה אפשרות לנתרל ברגע שבעל הרכב ירצה לשחרר את הגלגל .

סתם רעיון אבל אולי זה יתן למישהוא יוזמה לפתך משהוא .

פורסם

ג'ק "בקבוק" עולה 60-70 ש"ח...

ג'ק "עגלה" עולה בין 90 ל120 ש"ח...

היתרון של העגלה הוא שהוא נמוך ואפשר להכניס אותו מיתחת לאוטו גם אם האוטו נמוך...

החיסרון שלו הוא שהוא גדול ותופס מקום בבגז' (הוא גם מגיע עם מיזוודה שמגדילה את הגודל...

ג'ק בקבוק הוא קטן וקל, אבל הוא לא תמיד ניכנס מיתחת לאוטו בגלל הגובה ההתחלתי שלו...

וכמו שאמרו:

"אין כמו יפו בלילות"

ואני בטוח שלא לזה הם התכוונו

:wink:

היו ימים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני ממש מתבאס לקרוא על זה...

מקווה שתתעודד איך שהוא. כמו שאייל אמר, אני חושב שגם אני הייתי יורד מהפסים...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שלום לכולם .

מניסיון של חברים אז אני המצאתי לי כלל ברזל ,

א - רכב משופר מכל בחינה (יופי ומנוע ) לא מחנים באזור יפו או כפר סבא ( אזור בית החולים ) ואם כן אז קורב לעין .

ב- לגבי ג'אנטים אז כמו שהרוב אמרו ,סט של כמה ברגים .למרות שאז אולי יגנבו את הרכב .

ג- לאותו בחור שגנבו אני משתתף בכעסך אבל יותר טוב שלא היית (אולי )ליד הרכב כשגנבו ממך מפני שכבר שמעתי מחבר על מקרה שקרה לו מתחת לבית של חבר שלו , בקצרה אז היה שם אקדח של הגנבים ומערכת שפורקה באכזריות מהרכב מבלי שאפשר לעשות כלום (כולל המשטרה ) .

להבא או שתסע עם גרוטעה שגם אם ישרטו לך לא יכאב וכנ"ל לגניבה ( אין מה לגנוב ) .

רוב החברה הערבים הצעירים מחפשים את זה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

וואי ! אני ממש מתבאס בשבילך.

תראו למה המדינה הזו נהפכה. גועל נפש.

מוזר, שני לקוחות במוסך שלנו חוו בדיוק את אותו הדבר באיזור המרכז. תופעה שמתרחבת ?

הזהרו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני ממש מצטער בשבילך אחי פשוט לא ייאמן, ורק לחשוב שלפני 3 שבועות צחקנו על הגאנט הלבן.

בכל מקרה חבל שלא התקשרת אליי מההתחלה כי הייתי בא עם הג`ק שלי . שהוא מרים גם משאית.

אם תצטרך עזרה תתקשר ובהצלחה {ותנסה לחשוב על זה בצורה חיובית, עכשיו כל הארבע גנטים יהיו באותו צבע :roll: }

מה שיותר חשוב זה שתבדוק טוב טוב שהשלדה לא נדפקה מקדימה , כי אתה מודע לזה שיש מקדימה למטה שני מקומות שבעזרתן גוררים את הרכב , ובהרבה מקרים אנשים דופקים אותם במדרכות וגורמים לפגיעה בשילדה כי הם ממש קרובים אליה , זה בדוק.

ולכן תבדוק טוב טוב, ושוב פעם שיהיה לך בהצלחה וחג שמח אחי

פורסם

איזור יפו אכן מועד לפורענות , אני אישית נתקלתי המון פעמים באנשים שחנו באיזור

ונגנבו להם דברים כאלו או אחרים , גם לי לפני 4 שנים רוקן האוטו הקודם שלי מהמערכת

ודברים נוספים.

אין פה נימה של גזענות או משהו , אבל מזמן גם במשטרה ידוע שהאיזור מוכה פשע ובמיוחד גניבה

מכלי רכב על ידי צעירים ערביים מיפו .

המשטרה פשוט לא שמה את העניין במקום טוב בסדר העדיפויות או שהיא מעדיפה בכלל לא להתעסק

בעניין הזה .

אגב את המערכת שנגנבה , גנבו בחניון שמאחורי משטרת יפו ( ליד השעון)

• תוכן חדש...