Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי טוסון 2018 יד ראשונה מכלמוביל, למרות שהציגו לי בדיקה נקיה כמובן שלקחתי את הרכב שוב לבדיקה. הדברים החשובים יצאו בסדר גמור חוץ מזה צריך להחליף שני צמיגים, מצבר ונאמר שצלחות הברקסים שחוקות מה שגרם לי להבין סופית שאין מה לסמוך על הבדיקה שמוצגת במגרשים ותמיד לקחת לבדיקה.

בכלמוביל כמובן שהבטיחו לסדר הכל...חזרתי אחרי יומיים ונאמר לי שהצמיגים והמצבר הוחלפו (מעניין אם באמת כך עדיין לא בדקתי) אך הצלחות נבדקו במוסך של יונדאי ונמצאו בסדר הבלמים עובדים...השאלה שלי האם יכול להיות מצב כזה שמכון בדיקה מציין ממצא שכזה אבל מוסך מורשה אומר שזה בסדר?

אני לא בטוח שאצליח לגרום להם להחליף את הצלחות אבל חשבתי להתנות את המשך הקניה בהבטחה מהם שאם יגלו דבר כזה בטסט הבא בעוד חצי שנה הם יהיו מחויבים להחליף. מה אתם אומרים?

פורסם

מכון בדיקה הרבה פעמים מחפש כסת"ח ככה שזה הגיוני.

לדעתי לא תצליח להתנות איתן דבר כזה.

אבל הסיכוי שתכשל בטסט על בלמים זה רק אם הבלמים גמורים לגמרי לגמרי מה שככל הנראה זה לא המצב כאן אלא יש כנראה שחיקה אבל לא מסיבית

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אף אחד לא יתן לך ״אחריות״ על בלמים כי הם נשחקים.

במוסך הם אמורים לבדוק את עובי הצלחות ולפי זה בודקים.

האם יש רעידות בזמן בלימה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז כניראה שכסתח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי בבדיקה יצא שיש לתקן נזילות שמן, והתחייבו לתקן,

במוסך אחרי שהרימו את הרכב קראו לי לראות את המנוע שאין אפילו הזעה,

כך שכמו שאמרו מעלי, כנראה כס"תחים.

• תוכן חדש...