Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו היה ניסיון לעבור לרדיו דיגיטלי DAB. הניסיון הזה לא צלח בעיקר בגלל העלויות הגבוהות של המקלטים. בינתיים אף אחד לא מקדם את התחום מחדש בעיקר בגלל האינטרנט שמאפשר האזנה לא מוגבלת. בסוף ה AM ימות אבל זה יקח עוד עשור, בדיוק כמו שידורי הטלוויזיה האנלוגים מתו

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, Arteko כתב:

בתור מישהו ששומע כל הזמן מוזיקה באוטו אני כל בוקר מתחיל עם תכנית בוקר ( טל ואביעד בנוהל), לשמוע רדיו ולשמוע מוזיקה זה 2 דברים שונים לגמרי ולא חושב שרדיו יעלם מתישהו.

תוכנית רדיו == פודקאסט. רק שפרק של פודקאסט אני מחליט מתי לשמוע.

לפני 12 שעות, sperial כתב:

הרדיו והטלויזיה לא יעלמו. אמצעי השידור עשויים להשתנות. שידורי הטלויזיה האנלוגיים נעלמו מזמן, מאפילו בישראל, הוחלף על ידי  DVT-B, כבלים, לוויין ואינטרנט.

גם הטלויזיה במתכונת של לוח שידורים תיעלם מהעולם. לא מכיר כבר צעירים שיושבים ורואים תוכניות חוץ ממשחקי כדורגל וכאלה. כולם רואים בסטרימינג (נטפליקס, HBO GO או כל דבר אחר) את התוכנית שבא להם מתי שבא להם.

• אהבתי 2

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 20 שעות, wa11a כתב:

מי עדיין צריך שימוש ברדיו? יש ספוטיפיי, אפל מיוזיק, יוטיוב מיוזיק, דיזר, גוגל פודקאסטס או כל אפליקציית פודקאסטים לבחירתך.

לפני 4 שעות, wa11a כתב:

לא מכיר כבר צעירים ש

מסתבר, באופן מפתיע, שעדיין יש אנשים שהם לא צעירים והם צורכים את התכנים שמעניינים אותם בדרכים שונות מאלו שבהן אנשים צעירים צורכים.

• אהבתי 3

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

יש תכנים שידרשו תמיד פורמט של broadcast. למשל תכניות אקטואליה. נראה אותך מסדר פודקאסט בסגנון פופוליטיקה, מה גם שאלה תכניות של כאן ועעשיו, לא לפני שעתיים. כמובן שיש להפריד את הפורמט מאמצעי ההפצה - AM או FM או שידור דיגיטלי או שידור אינטרנט. אבל, כפי שהוזכר, שידור ה-AM הוא הטכנולוגיה הפשוטה ביותר והזולה ביותר גם בצד השידור וגם הצד הקליטה, יחד עם שרידות טובה בסביבה מאתגרת מבחינה אלקטרונית או טופוגרפית, ולכן יש סיבה להשאירה פעילה.

חוץ מזה, יש אוכלוסיות שאינן מחוברות למרשתת (לשמחתי הן כנרא הולכות ומצטמצמות). אני מכיר בני 90+ שצופים בנטפליקס, ןגם צעירים מהם בכמה עשורים שמתברברים בריסט של מודם או ממיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התכנים האלה של האקטואליה גרועים ומיותרים לחלוטין, בדיוק משום שאינם עוברים עריכה לפני השידור.

כן אני יודע שיש אנשים שמאזינים וצופים בזה, אני מרחם עליהם.

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלום. 

בן 40. יש לי ספוטיפיי, יש חיבור לבלוטוס באוטו, יש יוטיוב... ועדיין ברכב שומע רדיו.

אם זה רלוונטי אז 88 בעיקר. 0 חדשות ומעט פרסומות.

ירחם השם, אפילו יש לי דיסקים של מטאליקה, משינה וחברים של נטאשה למקרה חירום :) :)

**מתנצל, אל תשאל אותי מה זה דיסקים, תשאל את הזקן הבא בתור, תודה.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 58 דקות, amosbmw כתב:

התכנים האלה של האקטואליה גרועים ומיותרים לחלוטין, בדיוק משום שאינם עוברים עריכה לפני השידור.

כן אני יודע שיש אנשים שמאזינים וצופים בזה, אני מרחם עליהם.

יש בין התכנים האלה פחות טובים ויותר טובים. אבל אתה צריך לבחור בין לטמון את הראש בחול לבין להיות מחובר למציאות.

ויותר מזה - בדרכים האלטרנטיביות בדרך כלל תתעל את עצמך למקורות שמדברים בקול שאתה אוהב לשמוע. בשידור - במיוחד הציבורי - המקורות והדעות יהיו הרבה יותר מגוונים.

ובעניין השרשור, כאמור, הטכנולוגיה של שידור רדיו מאפשרת האזנה בתנאים שבהם מקורות אחריםמפחות זמינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, Mr.Hybrid כתב:

ולמה יש ערוצי רדיו בחבילת הכבלים בטלויזיה?

נראה לי חובה של המחוקק

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הבנתי מה מפריע הרדיו בתדרי AM (טכנית זה MW כי יש גם LW וMW). לא רוצים? תקנו רדיו בלי.

היחידים שמשדרים שם עדיין בעברית זה רשת ב ומורשת.

את התדר ה"היסטורי" של רשת ב (650KHz) לא יפנו מסיבות פוליטיות והיסטוריות.

למי שאוהב את סטופידיפי ודומין, עורך מוזיקלי טוב תמיד ינצח את האלגוריתם של more of the same עם שירים שתאהב ואז משהו אחר שתשמח להחשף אליו - לא תמיד בשמיעה ראשונה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זאת לא שאלה של מה מפריע,
זאת שאלה של למה?
מה מפריע לעשות קלטות, דיסקים?
זה מת, נגמר, הלך. למה להתעקש לעשות את זה?
אלא אם כן באמת יש שימוש, ופה אני שואל איזה שימוש ואם בכלל יש לזה..

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 6 שעות, timur2008 כתב:

אלא אם כן באמת יש שימוש, ופה אני שואל איזה שימוש ואם בכלל יש לזה..

הכי טוב זה SSB.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני הולך לתקוע כאן סכין בגב אומת הצעירים ולהגיד שאני גם שומע רדיו (הו לא).

קודם כל כשאני יוצא מאוחר אז יש את טל ואביעד, שזו תכנית ממש מעניינת.

שנית, לפעמים נמאס לי מהמוזיקה שלי ואני אוהב ששירים ברדיו מזכירים לי איזה זמר או שיר שבכלל שכחתי שהם קיימים, וגם אם היו לי כל האפליקציות בעולם,לא הייתי נזכר בהם לולא הרדיו. בפרט שירים ישנים (89.2 fm), אך לא רק. 

אז הטלפון יכול להחליף 95 אחוזים מהסיבות שבגינן אני צריך רדיו, אבל יש אנשים שסבבה להם עם חמשת האחוזים הנותרים. יש גם אנשים שנוסעים בבימבה מהאלף הקודם, למה? כי בא להם וטוב שיש מבחר. 

גם נוסטלגיה זו סיבה מוצדקת ויש עוד ועוד ועוד...

לא צריך להיות כל כך נחרץ בכל תחום ובטח שלא צריך לרחם על אנשים ששומעים רדיו, על אף הצורך העז להתנשא על בחירות של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...