Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי יונדאי ix35. נכשלתי בטסט על כך שעוצמת התאורה של הפנסים אינה תקנית. נאמר לי במכון הטסטים כי קיימת תקלה בייצור אשר גורמת לירידה בעוצמת האור. לא מדובר בניקוי פנסים או החלפת הנורות. האם מישהו יודע על כך משהו? עלות החלפת פנסים מאוד גבוהה ולא הגיונית... מה ניתן לעשות? 

פורסם
לפני 7 שעות, Ravitb78 כתב:

היי,

ברשותי יונדאי ix35. נכשלתי בטסט על כך שעוצמת התאורה של הפנסים אינה תקנית. נאמר לי במכון הטסטים כי קיימת תקלה בייצור אשר גורמת לירידה בעוצמת האור. לא מדובר בניקוי פנסים או החלפת הנורות. האם מישהו יודע על כך משהו? עלות החלפת פנסים מאוד גבוהה ולא הגיונית... מה ניתן לעשות? 

נכנסת למוסך מורשה יונדאי לבדו את הנושא?

כמה עולים זוג פנסים? 

פורסם

התקשרתי למוסך מורשה. הם לא יודעים על ריקול או מחווה של רצון טוב...

נאמר לי  שתיקון יעלה 20000 שקלים!!!!!

בקיה מכירים בתקלה ועושים זאת... השאלה אם יונדאי גם עושים זאת ומי שענה לי במוסך עשה את עצמו כמי שאינו מכיר זאת

פורסם (נערך)

שאלה, איך הרכב עבר טסט עד היום?

לפני החלפת פנסים הייתי מתייעץ עם חשמלאי מנוסה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...