Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

אחותי עברה טסט השבוע היא מחפשת רכב ראשון בתקציב עד 8,000 ש"ח. 

עדיפות לסופר מיני (גרה במרכז) 

1.שיהיה חסכוני 

2.אמין 

3. נוח 

יש משהו שמתאים לתקציב? 

תודה מראש 

פורסם

יש הרבה, אבל במחיר הזה אני מאמין שהפרמטר הראשון לבדיקה הוא מצב הרכב הספציפי, לפני הסוג והדגם.

שתחפש ביד2 רכבים עד הסכום הנ"ל ותסנן לפי מס' הק"מ והרושם הראשוני מהמצב. תחזור עם התוצאות וינסו לעזור לך להתקדם.

בהצלחה.

פורסם
לפני 22 דקות, פיני חד כתב:

יש הרבה, אבל במחיר הזה אני מאמין שהפרמטר הראשון לבדיקה הוא מצב הרכב הספציפי, לפני הסוג והדגם.

שתחפש ביד2 רכבים עד הסכום הנ"ל ותסנן לפי מס' הק"מ והרושם הראשוני מהמצב. תחזור עם התוצאות וינסו לעזור לך להתקדם.

בהצלחה.

אופציה א': 

פיאט פונטו איבו 

2010 יד 2 עשתה 128,000 ק"מ. 

פורסם

רכב נחמד ומן הסתם חסכוני בגלל התיבה הרובוטית, אולי קצת נוקשה.

עשיתי חיפוש קל וראיתי גם פיז'ו 206 - לדעתי נוחה יותר ויש דגם ידני אם זה בסדר, ויש גם יונדאי אקסנט שנחשבת לאמינה מאוד. אולי פחות נוחה מהפיז'ו אבל רק באוטומט שכנראה יהיה קצת פחות חסכוני מהשתיים הנ"ל.

אבל שוב: הכל בעיקר סטיגמות, מה שחשוב הוא מצב הרכב. שתיקח למוסך ותבדוק. זה לא המקום לחסוך, אם היא רוצה להיות רגועה יותר ולא ליפול על גרוטאות - שתיקח לבדיקה.

פורסם

הייתי מחפש דייהטסו סריון, נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה.

יונדאי גאס ברמת אבזור gls/gli/glx, שים לב שברמת אבזור glf אין abs ויש כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...