Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כרגע הודעת ס.מ.ס ממרכז שירות ארז פרטיות (מורשה הונדה בחיפה) שהם מפסיקים להיות מוסך מורשה היבואן.

האם זה אומר שדלתות המוסך נסגרות ואצטרך לחפש מורשה אחר רחוק בהרבה ממקום מגוריי או שהוא הופך למוסך מתמחה  של וולוו הונדה ואפשר יהיה להישאר לטפל שם במחירים שפויים ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 1 דקה, danniel כתב:

תתקשר לברר ותעדכן אותנו. 

מחר בבוקר, באסה לי אם נסגר לגמרי,כי האופציות החלופיות הן עפולה/מעלות שיחסית רחוקות ולא ככ נוחות אבל,אם לא תהיה ברירה מה אעשה....

פורסם

לי זה נראה שהם מפסיקים להיות מורשה הונדה , אבל ממשיכים לעבוד. כלומר מורשה משרד התחבורה , מוסך כללי. 

אני מניח שימשיכו לטפל בהונדה , (זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב כנראה) עם מחירים שפויים יותר. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ארז אכן לא מופיע כמרכז שירות מורשה להונדה באתר של הונדה.

בכל מקרה אם חשוב לך מוסך מורשה יבואן, לפי האתר בחיפה זה אוטו טק, האשלג 25, שפחות או יותר צמוד לארז.

פורסם

מוסך שמספיק להיות זכיין עדיין יש בעלותו את כל הציוד, הידע והנסיון לעבוד על רכבי המותג, לפחות לדגמים ישנים ונוכחיים שמשווקים. 

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, dani666 כתב:

ארז אכן לא מופיע כמרכז שירות מורשה להונדה באתר של הונדה.

בכל מקרה אם חשוב לך מוסך מורשה יבואן, לפי האתר בחיפה זה אוטו טק, האשלג 25, שפחות או יותר צמוד לארז.

זהו בדיוק והנה העדכון:

לאחר שיחה עם נציגת שירות של המוסך התברר,שמרכז שירות ארז יהפוך למוסך מתמחה וולוו והונדה אך לא יהיה מעתה מורשה היבואן.

רק לידיעה כללית לתושבי האזור- מוסך מורשה היבואן עובר מארז (שנמצא בצד ימין) לבניין שנמצא בדיוק מול מוסך ארז (מצד שמאל של הכביש) -באותו רחוב.

לי ולאבא שלי דווקא עדיף יהיה להמשיך לטפל במוסך ארז מכמה סיבות: המחיר יהיה מעט יותר שפוי (לפחות לעבודה) ,המוסך ממשיך להשתמש בחלפים מקוריים של הונדה עם 24 חודשי אחריות והכי חשוב- זה מייתר את הקושי למצוא מוסך מקצועי שמתמחה ברכב הספציפי (הונדה) באזור מגורנו.

(לאח שלי הקטן עם דייהטסו סיריון יש בעיה חמורה מאז שמוסך אופיר כבר לא מורשה ותקלה קטנה שהיתה לו שיגעה אותנו בין 3-4 מוסכים,אבא שלי שיש לו רקע וניסיון במכונאות רכב אמר משהו אחד ואני משהו אחר (חוץ מדעות המוסכים) ובסוף אני צדקתי ואמרתי לאבא שלי,שזו פשוט היתה תחושת בטן (קשיי התנעה שהתברר שנבעו מדלק מהול וכל מוסך היה מוכן להחליף מצתים/מסנן דלק וכו' ובעצם לא היה פותר את הבעיה שד"א באה לסיומה עם סיום מיכל הדלק המהול,שימוש בתוסף שעלה פחות מ 100 ש"ח ותדלוק הרכב מחדש בתחנה שהומלצה והעיקר שלמד מהאח הגדול בבית,שהזול (במקרה הזה הדלק בתחנת סונול מסויימת בסוף עולה ביוקר).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...