Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיקאסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני שוקל לקנות את הרכב הנ"ל ואני מתחבט בין 2 הצעות שקיבלתי:

1. שנתון 2016, נסע 75 אלף ק"מ, יד 1 מפרטי, אחריות לשנה על גיר + מנוע בלבד

2. שנתון 2017, נסע 107 אלף ק"מ, יד 1 מליסינג, אחריות לשנה על 10 מכלולים (כולל כמובן מנוע וגיר).

מה לדעתכם עדיף?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וגם לרכב מהליסינג שווה לדרוש הסטוריה ביטוחית.  יש ליסינגים שמבטחים.  מקסימום יגידו שאין (מה שאומר שאו שבאמת אין כי לא בטחו, או שיש ולא רוצים להראות ומתחבאים מאחורי הליסינג).

פורסם

מרכז הסליקה הקים מאגר מידע הכולל מידע בנושא היסטוריית תביעות ששולמו על ידי חברות ביטוח בגין נזקי רכוש שנגרמו לכלי רכב מבוטחים. בעלי כלי רכב מבוטחים או מורשים מטעמם יכולים לפנות למאגר זה באמצעות האינטרנט ולקבל מידע על רכביהם.

מעכשיו תוכל לקבל מידע אודות היסטוריית התאונות של הרכב, תביעות עבר ועוד, ולרכוש רכב בראש שקט.

https://www.slika-ins.co.il/

פורסם
לפני 20 דקות, TomerLL כתב:

מרכז הסליקה הקים מאגר מידע הכולל מידע בנושא היסטוריית תביעות ששולמו על ידי חברות ביטוח בגין נזקי רכוש שנגרמו לכלי רכב מבוטחים. בעלי כלי רכב מבוטחים או מורשים מטעמם יכולים לפנות למאגר זה באמצעות האינטרנט ולקבל מידע על רכביהם.

מעכשיו תוכל לקבל מידע אודות היסטוריית התאונות של הרכב, תביעות עבר ועוד, ולרכוש רכב בראש שקט.

https://www.slika-ins.co.il/

תודה על ההסבר והקישור. 

לא הצלחתי להבין למה אמור להיות חשוב לי עם הרכב היה מבוטח ו/או אם עבר תאונה? לגבי נזק ברכב אני אוכל לדעת בבדיקה שתעשה במכון בדיקות רכב.

פורסם

אני משער שאתה לא רוצה לקנות רכב שעבר תאונה.

את הדו"ח רק בעל הרכב יכול להוציא, אתה מבקש ממנו את הדו"ח והוא מביא לך.

הדו"ח לא קובע אם הרכב עשה תאונה אלא מראה אם היתה תאונה ותבעו את ביטוח הרכב. גם לא יכול להחליף בדיקה אלא נותן לך אינדקציה אם כדאי להמשיך בתהליך הקניה. 

• תוכן חדש...