Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ברוכה הבאה Dodge Challenger SXT


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דודג' צלנג'ר ראשונה בייבוא מקביל נחתה בישראל - יובאה כנראה ע"י יבואן זעיר 

 

image.jpeg.d0d7ea093394fbecd92d47751baff794.jpeg

הרכב שהגיע לארץ הוא שחור כמו בתמונה, יש לו מנוע 3.6 שמאד נפוץ בדגמי קרייזלר, עם הספק של 305 סוסים המועברים לגלגלים האחוריים דרך תיבת הילוכים פלנטרית בת 8 הילוכים.

הרכב הגיע עם חישוקי 20" (גדול מדי לטעמי, הסטנדרט הוא 18")

 

באופן חריג לדגמים מהסוג הזה המגיעים בייבוא מקביל מדובר בגירסה הכי "פושטית" של הדגם שהגרסאות הבכירות שלו מגיעות עם מנועי V8 והספקים הגבוהים מ-800 כ"ס.

הגרסה המדוברת נמכרת בארה"ב בפחות מ-30000 $, מה שיכול לאפשר ליבואן הסדיר להביא את הדגם לארץ במחיר מאד מעניין בסביבות 200000 ש"ח (זה כנראה לא יקרה כי סמל"ת לא מביאים דגמים שחס וחלילה - ימכרו...)

 

המכונית שהגיעה תומחרה ב-250000 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • מעניין 1
פורסם

יצא לי לראות כמה כלים של דודג' SRT בארץ, אני מניח שכולם הגיעו ביבוא אישי או דומה. 

מעניין אם אותם כלים עדיין בבעלות המקורית. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם
לפני 28 דקות, GR8Day כתב:

יש לה את מראה ה'מאסל קאר' האמיתי.

New 2018 Dodge Challenger SRT HELLCAT in Beatrice NE

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

×
×
  • תוכן חדש...