Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים חומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר באתי למלות מים היום בבוקר גיליתי שכל הפתח מלא בנוזל חום קצת סמיך , וגם המים נראו לא צלולים. הרכב חזר מתיקון ואני יודע שהמכונאי אמר שהוא שם לי במקום של מי הקירור נוזל מסיר חלודה. יש לציין שהבעלים הקודם החליף רדיאטור חדש לפני קצת יותר מחצי שנה. מישהו יכול להגיד לי מה כדאי לעשות והאם בכל שווה להחזיק ברכב? (ברשותי סוזוקי סוויפט 94 אוטומטית).

פורסם
כאשר באתי למלות מים היום בבוקר גיליתי שכל הפתח מלא בנוזל חום קצת סמיך , וגם המים נראו לא צלולים. הרכב חזר מתיקון ואני יודע שהמכונאי אמר שהוא שם לי במקום של מי הקירור נוזל מסיר חלודה. יש לציין שהבעלים הקודם החליף רדיאטור חדש לפני קצת יותר מחצי שנה. מישהו יכול להגיד לי מה כדאי לעשות והאם בכל שווה להחזיק ברכב? (ברשותי סוזוקי סוויפט 94 אוטומטית).

לבצע שטיפה יסודית למערכת הקירור, לבדוק טרמוסטט במסגרת יישור קו ולהחליף במידת הצורך וכמובן למלא מים ירוקים איכותיים למערכת הקירור. מעבר לזה נשאר רק לקוות לטוב :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

(או מיי גוד נס)במוסך שלך ניסו לעשות ביעור חמץ?

ולעיניין כנס למוסך לעשות שטיפה טובה של מערכת המים ממולץ עם חומר שמיועד לכך.

לאחר השטיפה וניקוז כל הליכלוך לשים תוסף למי קירור מהמובילים למשל "פרפלו".

חג שמח

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם
(או מיי גוד נס)במוסך שלך ניסו לעשות ביעור חמץ?

ולעיניין כנס למוסך לעשות שטיפה טובה של מערכת המים ממולץ עם חומר שמיועד לכך.

לאחר השטיפה וניקוז כל הליכלוך לשים תוסף למי קירור מהמובילים למשל "פרפלו".

חג שמח

מה תפקידו של תוסף מי הקירור? והאם זה באמת יעיל?

מישהוא הוסיף פעם לרכב שלו?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מי זה? באיזה מוסך אמרו"שהמכונאי אמר שהוא שם לי במקום של מי הקירור נוזל מסיר חלודה..,"

בשום מוסך , מדובר עם מכונאי שעובד באופן פרטי אחרי שעות העבודה ....ככה הוא אמר לי...

התקשרתי אליו עכשיו ואז הוא ניזכר שצריך לשים מי קירור , הוא שכח.....אמר לי שבינתיים אין מה לדאוג ועוד שבוע הוא יבוא לשים לי מי קירור

• תוכן חדש...