Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי פיאט בראבו 2009, 146K קמ (הדגם ה"מפואר") והלך לה הקלאצ' ...

עלות תיקון שנאמר לי סביב ה 6K, ולך תדע איפה זה ייגמר.

כרגע האוטו מושבת ללא טסט

האם מישהו מכיר מוסך שמתמחה בתיקון קלאץ בגיר רובוטי או בגיר בכלל של פיאט... במחיר סביר?

האם יש דרך למכור אוטו לחלפים בצורה מסודרת (לא ביד 2) ולא ב 800 שקל?

האם מישהו מעוניין?

עריכה אחרונה על ידי Dim_ka
פורסם

האם אתה הייתי מוציא 6000 ש"ח על התיקון של האוטו?

אם כן, תוציא 

אם לא, למה נראה לך שמישהו ישלם לך כמה אלפי שקלים ("לא 800 שקל") + עלות התיקון?

ולגופו של עניין 

אם שאר מכלולי הרכב תקינים ובמצב טוב ולא נדרשת השקעה נוספת מעבר לתיקוןהקלאץ' (אין ריג'קטים,  אין טיפול בקרוב, טסט, צמיגים, מצבר, טיימינג...) אני הייתי מתקן וממשיך ליסוע

אם ישנן הוצאות נוספות והכסף הזה לא יביא אותך עדיין לרכב מיושר, תעיף לכל מי שיתן לך יותר מעלות הגרר

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קצת להוסיף על מה שכתב אברג'ל - האם הרכב אמין עד כה? האם אתה צופה טיפולים יקרים נוספים? סה"כ כל הטיפולים שאברג'ל ציין הם טיפולים שוטפים שבעצם אינם שונים ממילוי דלק, חוץ ממה שהם אינם מתרחשים כל יום או שבוע. אבל ברכב ישן הם מהוים אחוז נכבד מערכו, ועדיין, מדובר בחלק מהעלות השוטפת של אחזקת רכב.

והשאלה החשובה ביותר: מה האפשרויות האחרות העומדות לפניך. האם יש לך תקציב לרכישת רכב יותר חדיש, וזמן להקדיש לחיפוש רכב מתאים ובמצב טוב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל, מאיזה איזור אתה בארץ? יש כמה מוסכים טובים של פיאט ואלפא והם מפוזרים לא רע בארץ.

שנית, 6K על קלאץ' של בראבו נשמע כמו מחיר של מוסך מרכזי+סופ"ש במיקונוס.

שלישית, מה זה "לך תדע איפה זה ייגמר"? זה הרכב שלך, לא? אתה לא יודע מה תקול בו חוץ מהקלאץ'?

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

באם זאת התקלה היחידה שיש לסדר ברכב, חבל, הבראבו רכב מצויין למחיר שלו.

בנוסף הצעת המחיר של 6K נשמעת לי גבוהה למדי, ב2015 כשהחלפתי קלאץ לבראבו במוסך מורשה עלה לי 4000+-, כולל מעמ.

לדעתי ההצעה שקיבלת כוללת גלגל תנופה, אשמח להמליץ לך על בעלי מקצוע מתמחים בפיאט ובדגש על הבראבו באיזור השרון - אם רלוונטי צור קשר בפרטי.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
בתאריך 2/1/2021 בשעה 20:18, Dim_ka כתב:

עלות תיקון שנאמר לי סביב ה 6K, ולך תדע איפה זה ייגמר.

לפי "לך תדע איפה זה ייגמר", וזה שהאוטו מושבת ללא טסט, אני מבין שלאוטו יש כבר הסטוריית תקלות די מפוארת.

אם זה המצב, אני הייתי ממזער נזקים, מוכר את האוטו לפירוק, שיתנו כמה שיתנו, וקונה אוטו אחר, גם אם זה אומר לקחת הלוואה.

יש לי יותר מדי ניסיון עם נבלות שהמשכתי לשפוך כסף על תיקונים שלהן, כשהדבר הנכון היה לגרוט אותן יפה שעה אחת קודם.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באותה דעה.

הגיר הרובוטי הזה שהיה לי בפונטו 2007 בעבר האכיל אותי כל כך הרבה מרורים.

בחודשיו האחרונים אצלי הרכב היה מושבת, ושכב בחניה מספר חודשים עד שמצאנו בעל מוסך שהיה מוכן לקנות בעלות מגוכחת (עוד נשאר כמה חודשי טסט).

אחת ההחלטות טובות שעשיתי.

רכב שמאכיל אותך תקלות, אתה מתקן ואחרי זה עוד תקלות, מתקן ועוד תקלות זה מכה.

מעבר להפסד ימי עבודה, אתה כבר לא סומך על הרכב. מגיע למצב שאתה מניע בבוקר ומחכה כבר לתקלה הבאה.

למדתי שבסכומים האלו, אם ניתן, עדיף להחליף רכב.

• תוכן חדש...