Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

רציתי להתייעץ בנושא לקניית רכב. 

מתכנן למכור את הרכב שלי ולקנות רכב 

מתלבט מאוד אם לקנות יונדאי טוסון 2018 מנוע 2000 

וגולף 2017 דגם 150 כוח סוס 

אני מאוד מעדיף ג'יפ 

כיוון שמעדיף רכב גבוה ונוח 

אם יש לכם עוד המלצות אשמח לדעת 

פורסם

אתה יכול ללכת על הפשרה באמצע, טיגואן או קארוק או אטקה. גם ג'יפון וגם אותה יחידת הינע כמו בגולף. קארוק ברמת גימור סטייל ומעלה רכב מאוד נוח. 

פורסם

סליחה שאני נדחף בפוסט אבל אני רוצה לשאול שאלה :

למה אנשים מעדיפים ג'יפון על פני סדאן או האצ'בק?

אם לצורך העניין אני אדם צעיר (30) ורווק.

הג'יפון צורך יותר דלק , עולה יותר .

פורסם

טוסון זה לא ג'יפ.

גם קארוק, אטקה או טיגואן זה לא.

בכל אופן, מבחינת ביצועים וצריכת דלק - ידה של הגולף על העליונה.

מצטרף להצעתו של יואב לגביי אחד מה-SUV של קבוצת VAG.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 5.1.2021 בשעה 11:31, liberfarb כתב:

למה אנשים מעדיפים ג'יפון על פני סדאן או האצ'בק?

בעיקר בגלל המרוץ המתמיד אחרי עוד טיפת אושר. 

ישנו מרכיב החומריות בכל אדם, המרכיב הוא שגורם לתחושת סיפוק באמצעות דברים חומריים. 

גם מתחושת ה "עליונות" והפוזה שרכב מוגבה מביא איתו. 

לאחרים זה פשוט יותר כיף, לרוב זה שופוני. 

תראה את האנשים שנוהגים במרצדס G-Class ב 2 מיליון שקל ולא מנצלים גרגיר אחד מיכולותיו, ולמרות שהאוטו נחות מ S-class כמעט בכל פרמטר, חוץ מיכולות השטח, אנשים עדיין קונים אותו. 

בגלל השופוני. 

• אהבתי 1
פורסם

ניחא G Class, אבל למרות שזה לא קשור לשרשור - איזה שופוני יש בטוסון או בספורטאז'? או בשלישייה מבית VAG?

כולה משפחתיות מוגבהות.

ולפני שיקפצו עליי, גם אני נוהג על איביזה מוגבהת, אבל לא בגלל תחושת העליונות או הפוזה, אלא בגלל אבזור שחסר באיביזה ובגלל שהייתה לי פחות נוחה ממנה.

התוספת של הגובה זה בונוס נחמד, אבל זה לא היה דיל ברייקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 19 דקות, חולה רכב#1 כתב:

לאחרים זה פשוט יותר כיף, לרוב זה שופוני. 

לפני 3 דקות, dorsht כתב:

ניחא G Class, אבל למרות שזה לא קשור לשרשור - איזה שופוני יש בטוסון או בספורטאז'? או בשלישייה מבית VAG?

כולה משפחתיות מוגבהות.

זה לא המראה של הרכב, אלא התחושה שהוא מעביר לנהג. 

כפי שאמרתי למעלה, ראה ציטוט מעל ציטוט זה

לפני 3 דקות, dorsht כתב:

ולפני שיקפצו עליי, גם אני נוהג על איביזה מוגבהת, אבל לא בגלל תחושת העליונות או הפוזה, אלא בגלל אבזור שחסר באיביזה ובגלל שהייתה לי פחות נוחה ממנה.

התוספת של הגובה זה בונוס נחמד, אבל זה לא היה דיל ברייקר.

כשמגיע לנוחות אסור להתפשר, דרך אגב תתחדש על הארונה. 

פורסם

פות"ש, אין קשר לגובה ולנוחות,

הפוקוס החדשה למשל, יותר נמוכה מכל ג'יפון בטווח המחיר שלה, 'הם גבוהים יותר, אבל נוחות? זה בכלל לא בר השוואה, תסע בפוקוס ותבין, אולי היא טיפה מוקשית בעיר אבל נוחות כללית יש לה והמון.

פורסם

אני לא אטיף אם לקנות ג'יפון או משפחתית, אני מבין את ההיגיון במשפחתיות אבל מבין גם את הרצון בג'יפון.

לדעתי במקום טוסון כדאי לבדוק ספורטאז', הוא לרוב זול ומאובזר יותר ומציע תמורה עדיפה למחיר. מעבר לכך הטוסון לפני מתיחת הפנים מגיע ללא אבזור בטיחות ברוב הדגמים ביחס לספורטאז' שהציע אבזור בטיחות אקטיבי בכל רמות הגימור.

פורסם
לפני שעתיים, Mike808 כתב:

אני לא אטיף אם לקנות ג'יפון או משפחתית, אני מבין את ההיגיון במשפחתיות אבל מבין גם את הרצון בג'יפון.

לדעתי במקום טוסון כדאי לבדוק ספורטאז', הוא לרוב זול ומאובזר יותר ומציע תמורה עדיפה למחיר. מעבר לכך הטוסון לפני מתיחת הפנים מגיע ללא אבזור בטיחות ברוב הדגמים ביחס לספורטאז' שהציע אבזור בטיחות אקטיבי בכל רמות הגימור.

היי מייק , אשמח לשמוע מה דעתך בנושא קניית ג'יפון . מה לדעתך ההגיון שעומד מאחורי הקניה ?

פורסם

היו מספיק שרשורים כלליים בנושא הזה ודעתי לא רלוונטית.

פותח השרשור רוצה לרכוש רכב ומתלבט בין רכב פרטי לג'יפון, אם יש לך הצעה קונקרטית לרכב שיתאים לו כולל הסבר למה כדאי לו לרכוש דווקא את הרכב הזה, יתרונות/חסרונות ולמה הוא עדיף על רכב אחר - אתה מוזמן לכתוב בשרשור. בשורה התחתונה הרכב צריך להתאים לו ולדרישות והרצונות שלו, לא שלי ולא שלך.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...