Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ANDROID CAR PLAY לבמוו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחו"ל אומרים ומראים שיש צימוד לאנדרויד ,בחברה בארץ טוענים שבישראל לא, האם יש אפשרות בכל זאת להפעיל את הצימוד בדומה לAPPEL CAR PLAY  ?

פורסם

רשמית אין - מעשית יש.
במיוחד אם במכשיר שלך מותקן Android 10 ומעלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמלק; הורד גירסת android auto מ apkmirror ותחבר לרכב.

עקרונית, רשמית, אנדרוייד אוטו (AA) לא נתמך בישראל, ואכן לא תמצא אותו בחנות google play בארץ.

הסיבה: ההפעלה הקולית של AA מבוססת על google assistant (המקבילה ל"סירי" של אפל), וזו לא תומכת בעברית.

מסיבה זו הרגולטור לא מאשר שימוש בארץ. כסת"ח.

כמובן שיצרן הרכב (או המולטימדיה), לא מתעניין בזה,   ומאוד לא סביר שיש גירסא מיוחדת של המלטימדיה לישראל ב AA מנוטרל.

ההמצלה היא לגשת לאתר apkmirror ולהתקין משם AA בגירסא עדכנית.

אם השפה בטלפון שלך היא אנגלית, ערבית או רוסית (המון טלפונים כאלה בארץ), אז זה יעבוד אפילו עוד יותר טוב, כיוון ששפות אלה כן נתמכות ע"י google assistant.

לא היתה לי בעיה מיוחדת להפעיל את זה על רכבי סקודה, סיאט ויונדאי.

אנדרויד 9 ו 10.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם (נערך)

Android Auto מוטמעת כבר באנדרואיד 10 כחלק ממערכת ההפעלה, אין צורך להוריד או להתקין כלום למיטב ידיעתי, רק לחבר את הטלפון לאוטו עם כבל (או ללא, אם האוטו תומך בכך).

נוסה עם סמסונג Galaxy Note 20 חדש ורנו קלאו 2020 , חובר עם כבל.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם

המכשיר שלי  (Samsung A51 גירסת 10 ) לא הגיע עם AA, אך בשונה ממכשירים קודמים (עם 9), ברגע שהתקנתי AA מ apkmirror הוא התחיל להתעדכן אוטומטית.

לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם (נערך)

מעניין.. ולפני שהתקנת מ- apkmirror  ניסית אולי לחבר את הטלפון לאוטו ולראות אם זה עובד? אולי ה-AA לא הופיע ברשימת האפליקציות בטלפון, אבל עדיין היה קיים ומוכן לעבודה?

פורסם

כן, זה לא עבד. הרכב זיהה את mirror link שזה משהו אחר.

אגב, הטלפון שלך נרכש בארץ? 

מה שפת הממשק (עברית? אנגלית?)?

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, ליפיגו כתב:

המכשיר שלי  (Samsung A51 גירסת 10 ) לא הגיע עם AA, אך בשונה ממכשירים קודמים (עם 9), ברגע שהתקנתי AA מ apkmirror הוא התחיל להתעדכן אוטומטית.

מעניין, כי לאבא שלי יש A51 ואצלו זה עבד (באופל גרנדלנד) בלי שום התקנה.

אצלי בגלקסי S10e גם עבד ללא שום התקנה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • רעיון טוב! 1

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ליפיגו כתב:

כן, זה לא עבד. הרכב זיהה את mirror link שזה משהו אחר.

אגב, הטלפון שלך נרכש בארץ? 

מה שפת הממשק (עברית? אנגלית?)?

הטלפון של בת משפחה, נקנה בארץ מדינמיקה, כידוע לי. שפת הממשק עברית

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...