Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חמי היקר השתתף במכרז של כונס נכסים וזכה בקיה פורטה שנתון 2017 עלה בחודש 07 של אותה שנה.

הרכב עם 70,800 ק"מ על השעון.

מבירור פרטים על הרכב - פרט לשיעבודים ועיקולים (מן הסתם) והעובדה שלא שולמה אגרת טסט (רכב חדש - 3 שנים פטור ממבחן שנתי) אין לרכב תאונות.

ובנוסף, ביררתי גם פרטים לגבי הטיפולים והרכב ביקר במוסך מורשה של קיה שם הרכב עבר טיפול ראשון 15,000 ק"מ, אך אין להם תיעוד לטיפול 30,000 ק"מ ואין תיעוד לטיפול 45,000 ק"מ. 

יש תיעוד לטיפול 60,000 ק"מ שבוצע במוסך מורשה קיה כשלרכב היו 54,000 ק"מ.
כאמור, הרכב היום עם70,800 ק"מ על השעון, די שמור חיצונית פרט לטמבון שבור בחלק התחתון שלו (תיקון זול יחסית)

חמי נכון להיום יביא את הרכב כרכב נוסף במשפחה והציע לי לרכוש אותו לאישתי כרכב נוסף בבית ואני שוקל.

המטריד יותר מכל הוא נושא הטיפולים- העובדה שלא טיפל במורשה ולפתע חזר לטפל גורמת לי לחשוש שמא הוא דילג על שתי טיפולים. וכאן אשאל - מה לבדוק ברכב לאחר קבלתו ? (שמתעכב עקב הקורונה) 
האם מומלץ לקחת את הרכב לבדיקת רכב ? או למקום אחר שבו יעלו על תקלות במידה וקיימות ?

אודה להכוונתכם והייעוץ שלכם

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם (נערך)

הרכב עדיין לא ברשותך, מן הסתם טרם ראית אותו, כך שאין מידע על מצבו.

אם הבנתי נכון הרכב עבר כ-17,000 ק"מ מאז הטיפול האחרון, אז בכל מקרה הוא צריך להגיע לטיפול תקופתי במוסך, ושם אפשר להתייעץ עם הבוחן לגבי טיפולים נדרשים נוספים.

חוץ מזה, בדוק בספר הרכב מה הטיפולים הנדרשים לאחר 3 שנים ו- 70,000 ק"מ. אם הספר לא נמצא ברכב סביר שתוכל למצאו במרשתת. בכלל, רצוי ש"ספר הנהג" יהיה זמין לך (כספר פיזי או קובץ במחשב ובטלפון), מן הסתם תרצה תשובות לעוד שאלות לגבי תפעול ותחזוקת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הרכב ראיתי בעיקר בתמונות

בכוונתי לנסוע למגרש ולראות אותו מקרוב, אך כמובן שלא אוכל לפתוח אותו או להניע לצערי

פורסם

לא הייתי חושש על דילוג כזה, סביר להניח שטיפל במוסך אחר להוריד עלויות מסיבה כזו או אחרת.

הרי לו בעל הרכב היה מזלזל בטיפולים, הוא לא היה מגיע לטיפול 60,000 ק"מ במוסך מורשה. (והם לא זולים)

פורסם

האם מדובר ברכב ליסינג/ליסינג לשעבר? 

אם כן, כנראה שחברת הליסינג טיפלה בו במוסך פרטי. 

אם הוא יד ראשונה פרטי, כנראה שבעל הרכב טיפל לפי שנים (כל שנה) ולא לפי קילומטראז' ולכן "דילג" על טיפולים. 

יהיה מעניין אם תשתף את מחיר הקניה לעומת המחירון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

זה רכב שנרכש 0 ק"מ ואין לו עבר כרכב ליסינג בחברה כלשהיא.

הרכב נרכש ב 45,000 ש"ח כשהמחירון הוא 53,000 ש"ח לאחר שיקלול הנתונים. זה הפרש שלדעתי לא מצדיק רכישה מכונס, אך הצעד כבר נעשה בלא ידיעתי ואז קיבלתי הצעה לרכוש אותו לעצמי.

ובכל זאת, אני חושד שהוא דילג על הטיפולים מסיבה אחת- למה לטפל ברכב ב 54.000 ק"מ כאשר הטיפול האחרון היה בעצם ב 45.000 ק"מ? היצרן ממליץ כל 15 אלף.

פורסם

תראה, את הנעשה אין להשיב. אם אין ביניכם מישהו שמבין בטיפול ברכב בקשו בטיפול הראשון מהבוחן לבחון אם נדרש משהו מעבר לשגרה שבהתאם לגיל ולנסועה של הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדוק זמני טיפולים. 

הרכב כנראה עשה טיפול ראשון סביב יולי 2018 וטיפול שני סביב יולי 2019.

הטיפול הבא כבר יעשה אצלך. 

שוב, אני משער שהבעלים טיפל כל שנה בלי להתחשב בקילומטראז' שעבר הרכב בין הטיפולים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...