Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 or space star

ron101
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! אני מטלבת בין שתי הרכבים האלו בין השנים 2014-2016 לא הרבה נסיעות בעיר ונסיעות מחוץ לעיר בעיקר מאשקלון למרכז שזה 40 דקות בערך.

מה יותר חסכוני מבחינת דלק ואחזקה? ומה יותר עמיד ויחזיק לטווח זמן ארוך יותר?

סליחה אם חסרים פרטים אני לא כל כך מבין ברכבים!

פורסם

הספייססטאר תהיה יותר חסכונית עקב הגיר הרציף וגם מרווחת יותר.

הI10 תרגיש לך יותר אוטו, תהיה נוחה יותר וגם מתנהגת בצורה בטוחה יותר. עם ה1.2 גם הביצועים יהיו מעט טובים יותר.  

מה שטופל כנדרש יותר סביר שיחזיק יותר זמן.

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

הספייססטאר תהיה יותר חסכונית עקב הגיר הרציף וגם מרווחת יותר.

הI10 תרגיש לך יותר אוטו, תהיה נוחה יותר וגם מתנהגת בצורה בטוחה יותר. עם ה1.2 גם הביצועים יהיו מעט טובים יותר.  

מה שטופל כנדרש יותר סביר שיחזיק יותר זמן.

תודה על התשובה. עוד שאלה ראיתי שהמחירים של הI10 ידנית יותר זולים מהאוטומט מדוע זה כך אם תוכל להסביר לי.

פורסם

רכב ידני פחות מורכב מרכב אוטומטי, זול יותר לייצור, זול יותר לאחזקה, אמין יותר וכן, על הדרך זול יותר לקניה.

קשור אולי לא רק לעלויות ייצור אלה גם לביקוש שהוא קטן יותר.

רוב האנשים כיום לא מעוניינים ברכב בעל גיר ידני.

עוד אפשרות שאולי לא חשבת עליה היא השברולט ספארק, יש לנו כזו אוטומטית אומנם, אבל מאוד מאוד מרוצים, גם מהאבזור, אמינות וצריכת דלק.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

הביקוש לידני הולך ונופל משנה לשנה + מנוע ליטר חלש. בפיקנטו המקבילה עם גיר ידני יש אופציה למנוע 1.2. 

אם אתה פתוח לידני יש עוד הרבה אופציות, גם מסגמנט הסופרמיני, כתלות בתקציב.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, locus כתב:

רכב ידני פחות מורכב מרכב אוטומטי, זול יותר לייצור, זול יותר לאחזקה, אמין יותר וכן, על הדרך זול יותר לקניה.

קשור אולי לא רק לעלויות ייצור אלה גם לביקוש שהוא קטן יותר.

רוב האנשים כיום לא מעוניינים ברכב בעל גיר ידני.

עוד אפשרות שאולי לא חשבת עליה היא השברולט ספארק, יש לנו כזו אוטומטית אומנם, אבל מאוד מאוד מרוצים, גם מהאבזור, אמינות וצריכת דלק.

בהצלחה

בדקתי את המחירים, הידנית עולה 15 אלף שנת 2015 נראת במצב טוב.. המחירים הגיונים? נראה זול מידיי בשביל שנת 2015

(אני מדבר על הספארק)

עריכה אחרונה על ידי ron101
פורסם

הספייס אכן חסכונית יותר, בבין עירוני אפשר לקבל 1/18-19 ויותר תלוי בך.

כמו כן הספייס מעט זריזה מהיונדאי, מרווחת מאחור.

ליונדאי סלון נעים יותר משולב שני צבעים, מושבים נוחים יותר והיא שקטה יותר.

שתיהם נחשבות לאמינות.

אישית, אם התקציב מאפשר שברולט ספארק משנתון 2016 הייתי בוחר בשברולט.

היא חזקה יותר, ולצד חסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנוכח הנסיעות, הייתי שוקל לעלות לקטגוריה של הסופר מיני. לדעתי יותר מתאים לאופי נסיעות שנראה שרובו בינעירוני.

מבחינת צריכת דלק הספייס סטאר עדיפה ללא ספק, מבחינת אמינות ואחזקה שתיהן אמורות להיות בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...