Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן פורד מונדאו והבנתי שיש לי נזילה במחזיר שמן של הגיר לא משהו רציני קראתי פוסטים קודמים שאם מסדרים את המחזיר הנזילה יכולה לחזור?

והקלאץ מחליק רק בתחילה של נסיעה אחרי כמה העברות זה משתחרר ומעביר חלק כאילו הוא צריך להתחמם קצת משהו.. האם זה תקין או שזה מודיע לי כבר שהקלאצ'ים הולכים בקרוב למות

נראה לי שבקרוב זה שיפוץ גיר וזהו? :(

פורסם

נזילה מהקרטר?

במידה וזה נזילה מהאטם ולא חור שנגרם מאבן או משהו זה תיקון מאוד זול של להחליף אטם לא משהו מסובך בכלל ולא אמור להיות יקר.

לגבי קלאצים אני לא מומחה גדול לדו מצמדים אז חכה לעוד תגובות

פורסם
לפני 20 שעות, iAlfaRace כתב:

הבנתי שיש לי נזילה במחזיר שמן של הגיר לא משהו רציני קראתי פוסטים קודמים שאם מסדרים את המחזיר הנזילה יכולה לחזור?

אם הנזילה היא כתוצאה ממחזיר שמן עייף, החלפה של המחזיר שמן תפתור את העניין ואין סיבה שהיא תחזור.

אם הנזילה היא כתוצאה של מיסב עייף בגיר שגורם לחופש בציר, החלפת המחזיר שמן בלבד לא תעזור ויש לטפל במקור הבעיה. 

בקיצור כל מקרה לגופו, ויש להתחיל באיבחון מדוייק של הבעיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל צודק, נזילה מכוון מחזיר שמן של תיבת ההילוכים  עלולה להיות לא זולה כי אולי היא מציר הכניסה ואז צריך להסיר את התיבת ההילוכים .

כמו כן יתכנו הפתעות לאחר פירוק, כגון שחיקה של הצוואר במקום שבו המחזיר שמן עובד, או אולי בעיה חופש צירי בציר כניסה, קצת פחות סביר כי זה מלווה לרוב ברעשים חריגים.

מציע בבדיקה מקדימה לבדוק את תקינות הנשם של תיבת ההילוכים ואת המפלס, אולי יש יותר מדי.

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

מוזמן להגיע אלינו לבדיקה.

מוזמן גם להתייעץ איתי, יש לנו הרבה ניסיון ברכב הזה.

עדי

• רעיון טוב! 1

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
בתאריך 20.12.2020 בשעה 12:14, מרכז שירות שי-לי כתב:

היי,

עדי

היי עדי אשמח לקפוץ לאבחון הבעיה תוכל לשלוח מספר ליצירת קשר עדיף שנקבע יום כי אני לא מאזור של העסק. אני מאשקלון 

בתאריך 19.12.2020 בשעה 16:07, danniel כתב:

יגאל צודק, נזילה מכוון מחזיר שמן של תיבת ההילוכים  עלולה להיות לא זולה כי אולי היא מציר הכניסה ואז צריך להסיר את התיבת ההילוכים .

כמו כן יתכנו הפתעות לאחר פירוק, כגון שחיקה של הצוואר במקום שבו המחזיר שמן עובד, או אולי בעיה חופש צירי בציר כניסה, קצת פחות סביר כי זה מלווה לרוב ברעשים חריגים.

מציע בבדיקה מקדימה לבדוק את תקינות הנשם של תיבת ההילוכים ואת המפלס, אולי יש יותר מדי.

המפלס אמור להיות תקין כי טיפול אחרון הוספתי בעצמי להרגשה שרעננתי את המערכת בהחלפה של השמן גיר כולל המסנן כי לא בטוח שהחליפו לו הרכב עם 107ק'מ

פורסם
בתאריך 20.12.2020 בשעה 12:14, מרכז שירות שי-לי כתב:

היי,

עדי

התקשרתי למספר שלמטה הבנתי שהיום אתה לא נמצא אתקשר מחר ונדבר

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...