Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לדעת רק אם הדגם 801X הוא 100X4

ואם ה 601S הוא 600X1 בברידג ?

וה 801S הוא 800X1 בברידג ?

אלה הדגמים !

וזה לא טעות בכתיבה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

801X הוא 100*4 ב4 אום, 200*4 ב2 אום,400*2 ב4 אום ברידג'.

601S הוא 150 *2 ב4 אום,300*2 ב2 אום,600*1 ב4 אום ברידג'.

801S הוא 200*2 ב4 אום,400 *2 ב2 אום , 800*1 ב4 אום ברידג'.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

כול הנתונים הללו מקסימים מאוד על הנייר אבל לא מתממשים במציאות, אתה הרי מבין בגלל ההתנגדות יורדת העומס עולה והמתח של הספק יורד בכמה וולטים וזה מוריד מהעוצמה, לכן אני מניח שאתה מבין

שהם לא נכונים, הנתונים הנכונים יופיעו בתעודת לידה של המגבר. (סביר להניח)

תמיר

פורסם

אותי מעניין הברידג של ה 601

וה 801

הוא מדוייק ב 4 אום ??

600X1 ו 800X1 ??RMS ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כול הנתונים הללו מקסימים מאוד על הנייר אבל לא מתממשים במציאות, אתה הרי מבין בגלל ההתנגדות יורדת העומס עולה והמתח של הספק יורד בכמה וולטים וזה מוריד מהעוצמה, לכן אני מניח שאתה מבין

שהם לא נכונים, הנתונים הנכונים יופיעו בתעודת לידה של המגבר. (סביר להניח)

תמיר

יש לי רוקפורד 801X ובתעודת לידה של המגבר הוא מראה יותר וואט ממה שהוא מוצהר

אז אתה אומר שהנתונים המוצהרים לא מתמשים אבל הנתונים שבתעודת לידה כן ? למרות שהם יותר גבוהים ב 140 רמס מהמוצהר!?:?

פורסם

תמיר אני יודע,וכבר אמרתי פעם ,הם UNDERATED לכן הוא לא יכפיל את עצמו אבל כבר ב4 אום הוא אמור לתת משהו כמו 140 ככה שב2 אום הוא יוציא לפחות 200.

בכל מקרה הנתונים הללו הם על הנייר לפי הצהרות היצרן,זה מה שהבחור שאל,הוא קיבל תשובה.

בברידג' בכל מקרה הנתונים הם לפחות כמו מה שרשמתי,לפחות 800RMS ל801S ולפחות 600RMS

ל601S.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

co udi, תראה לי מבחן מעבדה אובייקטיבי אחד, עם מגבר שמוציא 140 וואט ב4 אוהם.

ובאותה נשימה מוציא ב2 אוהם, "לפחות" 200...

(זאת לא חייבת להיות בדיקת מעבדה של מוצר של רוקפורד, רק שתהייה בדיקה אובייקטיבית)

xyu, תמיר התכוון שמבחינת החוקיות, הנתונים המוצהרים לא יכולים להתממש.

אבל מבחינת החוקיות של ההצהרות של תעודת הלידה - תיאורטית הם יכולים.

אם זה מתממש או לא, זאת שאלה של אמינות הנתונים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אלוהים אדירים שבשמיים אנשים קונים מגברים במחירים כאלה?!?!?!?!?

בשביל מה צריך עוצמות כאלה לא נורמליות?

כאילו מה אתה מגביר קומפוננט 300 RMS יכול להשמע מעולה על המגבר הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איל אני מוריד את הכובע, אומנם לא ציינתי זאת בבקשתי, אך באותה נשימה גם לא פירטתי ..

מדובר בכלל במגבר CLASS A\B ?

וגם אם כן, באותה הנשימה אנחנו יכולים להגיד שמגבר בעלות 2500 דולר, יעמוד בחוקיות הזאתי שהבחור ניסח.

אך כמובן שאין זה אומר שהמגבר "הצנוע" של רוקפורד צריך, או אכן יעמוד בחוקיות הזאתי.

בדיוק כמו שמגברים רבים טובים חזקים אמינים וכו ... מגברים אחרים מחברות טובות, -לא- עומדים בהן, ולרוב אפילו לא מוצהרים כך. (חוקיות שנוסחא על ידו)

אז על אחת כמה וכמה, לא נמדדו כך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר AB, זו הביקורת הראשונה שעלתה בראשי. ממתי המחיר משפיע ? icon_wink.gif

מגבר נוסף:

Stereo @ 4 ohms4 channels x 53 wattsStereo @ 2 ohms4 channels x 97 watts

http://caraudiomag.com/testreports/0110cae_diamond/

ונוסף:

was anxious to get the SX900.4 on my bench for some listening and measurement. First to the power – the amp made 173W per channel at 4Ω and 335W per channel at 2Ω

http://www.pasmag.com/gear/testreport_article.asp?ID=354

ועוד אחד:

Loaded with a pair of 4§? loads, the amp produced 271.6W with a supply voltage of 14.07V and 238.4W with a supply voltage of 13.28V. With a second pair of load resistors strapped on, output power increased to 450.6W at 13.83V and 402.7W at 13.06V

http://www.pasmag.com/gear/testreport_article.asp?ID=161

בטח אפשר למצוא עוד אבל אני מניח שאלו יספקו בשביל להפריך את הטענה שלך.

דרך אגב, קרא את הדברים הבאים:

The Jensen JXP-720 came very close to the factory's distortion and power spec: distortion was 0.85% at 180 watts per channel into two ohms. While0.85% is high, reducing the power to just 150 watts resulted in distortion numbers below 0.1% from 20Hz to 20kHz into two ohms.

http://caraudiomag.com/testreports/0210cae_jensen

מוזר, הם מדדו שההספק משפיע על הTHD בניגוד לטענותייך בעבר.

פורסם

אוקי, העלת פה נקודה שחדשה לי ...

http://caraudiomag.com/testreports/0110cae_diamond/

אתה בטוח שמדובר בנתוני מעבדה אובייקטיביים ? או שמדובר בהצהרות חברה ?

קראתי לא מעט מבחני מעבדה, ועדיין לא נתקלתי במגבר אחד אשר עומד בחוקיות של "המגבר המושלם".

אז אתה צריך להבין מאיפה נובעת ההתעניינות שלי בלגיטימיות של הבדיקה\הצהרה.

בכל אופן, מתי\היכן טענתי שההספק איננו משפיע על THD ? ... להיפך ... טענתי שאפילו עם 0.1% הספק, יהיה לנו THD...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בטוח ב100%.

הם מציינים שאלו הנתונים שנמדדו ועוד לא ראיתי חברה שמצהירה על הספק של 173W, 97W וכו'. מצחיק לחשוב שאלו הצהרות החברה במיוחד כשאפשר לקרוא שניה את הציטוטים שהבאתי (אפילו חסכתי לך ואתה לא צריך לקרוא את כל הביקורת) ולראות שמצויין שזה מה שנמדד.

כנראה שלא קראת מספיק מבחני מעבדה כי ב5 דקות שלפתי לך 4 מבחנים שמפריכים את טענתך.

לגבי הTHD, זכור לי משום מה אחרת, אולי זכרוני מתעתע בי.

פורסם

אומנם כפי שאמרתי, חידשת לי בנוגע למדידות הללו.

כמובן שקראתי אותן, אל תחשוב שאני כזה מזלזל ..... וכל אחד יודע לקרוא PERFORMANCE,...

השאלה אם זה באמת מה שעומד מאחורי הדברים.

בנוגע לTHD, התכוונתי שהTHD נובע מההספק, ולא ההספק מהTHD..

לא מכוונים את המגבר לTHD מסויים ואז מודדים את ההספק שלו,

קודם הספק, לאחר מכן הTHD... (דבריו של פרי באבין)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה ז"א "השאלה אם זה באמת מה שעומד מאחורי הדברים"? אילו דברים? כתוב פה משהו שחור על גבי לבן.

לא הבנתי גם מה הכוונה ב"כל אחד יודע לקרוא PERFORMANCE".

חשבת שאין מגבר שמספק כ45% יותר ב2 אוהם מאשר הוא מספק 4 אוהם ואני הבאתי לך בהשקעה של 5 דקות בדיקות של מגברים שמספקים כ95% יותר ב2 אוהם מאשר ב4 אוהם.

אין כאן שום שאלה.

לגבי הTHD הרי שזה ברור, אבל אם אנחנו רוצים לבצע מדידה שתהיה מתחת לאחוז מסויים אז כביכול אנחנו הולכים לפי הTHD.

• תוכן חדש...