Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העובדה שהדברים כתובים שחור על גבי לבן, הופכים אותם לנכונים ?

זאת השאלה בנוגע ללגיטימיות של הנתונים.

בכל אופן, כפי שכבר ציינתי מספר פעמים, אכן חידשת לי בנוגע לנתונים הללו.

ולזה התכוונתי כשאמרתי מה עומד מאחוריהם, מה הופך את הנתונים הללו למזהירים.. והרבה מאוד נתונים אחרים שקראתי שלא עמדו במבחן הזה.

העלתי את הנושא הזה בפורום של קארסאונד, בוא נראה אם יהיה להם משהו להוסיף בעיניין הביצועים הללו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה יודע מה, אני חוזר בי.

עשיתי חיפוש בעצמי בעוד כמה מבחני מעבדה, ומצאתי נתונים לא רחוקים ממה שאתה נתת.

טעות שלי, החוקיות יכולה להתממש, השאלה האם זה המצב, או לא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה ז"א השאלה אם זה המצב או לא?

אתה אומר שאתה חוזר בך אבל באותה נשימה עדיין מעמיד בספק את אמינות הנתונים? אם כן אז לא ברור לי בדיוק על פי מה אתה קובע אם הנתונים אמינים או לא. אין לך שום דרך לעשות זאת לא בבדיקות שהבאתי ולא באחרות (אלו שטענת שמוכיחות כי אין שינוי מעל 43% ב2 אוהם לעומת 4 אוהם) וכל שאתה יכול לעשות הוא לקבל אותן אלא אם כן תביא מדידות סותרות לאותם המגברים (למרות שאמרת שמצאת אפילו עוד ביקורות עם נתונים דומים לאלו שהבאתי), בדיוק כפי שקיבלת את הבדיקות שעל פיהן הסתמכת כאשר כתבת את דברייך. רק בגלל שאלו סותרות את דברייך זו לא סיבה מספקת להטיל בהן ספק, זה לא רציני.

פורסם

לא הטלתי בהן ספק בגלל שהן סותרות את דבריי, אני עדיין לא פרופסור בתחום.

הטלתי בהן ספק בגלל שהן סותרות הרבה דברים אחרים שלמדתי והבנתי מאחרים בתחום.

אינני רואה בזה שום דבר לא רציני, אולי אתה רואה זאת בצורה הזו.

בכל אופן, כפי שאמרתי, העובדה שהחוקיות יכולה להתממש, לא הופכת טענה של כל חברה לאחת אמיתית ובדוקה.

כשיהיה מבחן אובייקטיבי - זה יהפוך להיות אמיתי ובדוק.

לפחות כך אני רואה זאת, אתה יכול להסתכל על כך בכל צורה שתבחר :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אף אחד לא דיבר פה על חוקיות כלשהי חוץ ממך לכן בטח שלא טענתי טענה כזו או אחרת בנושא. סך הכל הבאתי מדידות כמו שרצית ואני מצטט "תראה לי מבחן מעבדה אובייקטיבי אחד, עם מגבר שמוציא 140 וואט ב4 אוהם.

ובאותה נשימה מוציא ב2 אוהם, "לפחות" 200..."

מה שתעשה איתן (וזה כולל להחליט משום מה שהן לא אובייקטיביות) זה כבר עניינך הפרטי.

פורסם

אני יחדש לך עוד משהו שי, יש מגברים שבנויים על STK (הייבריד IC).

שהספקם גבוה יותר ב8 אום מאשר ב4 אום, ואיך זה? הזרם שלהם מוגבל ביציאה,

ואל תכנס איתי לווכוח בכלל פשוט תפנים את מה שאמרתי, כי אין לך הרבה ידע במה שקשור בעניין.

תמיר

פורסם

אני באמת לא אכנס לויכוח בנוגע לידע שלי.

כול הנתונים הללו מקסימים מאוד על הנייר אבל לא מתממשים במציאות, אתה הרי מבין בגלל ההתנגדות יורדת העומס עולה והמתח של הספק יורד בכמה וולטים וזה מוריד מהעוצמה, לכן אני מניח שאתה מבין

שהם לא נכונים, הנתונים הנכונים יופיעו בתעודת לידה של המגבר. (סביר להניח)

אני רק הוסיף את הציטוט -שלך- תמיר מהעמוד הקודם.

כניראה שבעמוד הקודם, גם הידע שלך בעיניין לא היה משהו .....אה ? :)

נראה לי שגם אתה צריך להגיד לאיל תודה שחידש עבורך..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...