Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות נגיף הקורונה, עברו במשרד הרישוי לטופס ירוק דיגטלי, והשתנו בו מספר דברים, בינהם החתימה מרופא שונתה להצהרה שכל אחד צריך להצהיר על מצב בריאותו ואין צורך בחתימה מרופא על המסמך

וכעת לשאלה שלי, אשמח לדעת האם יש בדיקה להצהרה שאני מצהיר על הבריאות שלי,
ואם כן מול מי בודקים את זה.
בקיצור, יש להם גישה לתיק הרפואי האישי שלי?

פורסם

אם הצהרת על ויתור סודיות,אז טכנית יש להם גישה לתיק הרפואי שלך.

אם הם ילכו ויפתחו אותו,מאמין שרק אם מילית בהצהרה שיש אצלך משהו לא תקין.

באיזה רשיון מדובר?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, גאון הדור כתב:

לא זכור לי שהצהרתי על ויתור סודיות

רשיון לרכב מנועי בדרגה b

אם לא הצהרת על ויתור סודיות,ומילית שהכל תקין אצלך,אז לא יגששו לך בתיק הרפואי.

• אהבתי 1
פורסם

לא מדוייק. יש סעיף בחוק שמחייב רופא לדווח על מצבים רפואיים שעלולים לגרום לנהג להיות מסוכן לעצמו ולסביבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

לא מדוייק. יש סעיף בחוק שמחייב רופא לדווח על מצבים רפואיים שעלולים לגרום לנהג להיות מסוכן לעצמו ולסביבה.

אכן זו בעיה. רוב מטופלי קנאביס סובלים מהסעיף הזה אבל עדיף שיהיה כזה סעיף מאשר שלא יהיה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וטוב שכך. זה נכון ללא מעט תרופות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה הבדל בין Push ל-Pull.

במצב Pull אתה חותם על הסכמה לויתור סודיות רפואית ורשות הרישוי הולכת ומושכת את התיק הרפואי שלך.

במצב Push אתה לא חותם על הסכמה, אתה מצהיר (או שהרופא חותם) שהכל בסדר, אם משהו משתנה אחריות הרופא להודיע ב-Push לרשות הרישוי, ואז במידת הצורך תזומן למרב"ד שזה סיוט בפני עצמו.

המצב בישראל הוא Push

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

זה רק אם הרופא מדווח אבל זה לא אומר שהם יכולים לנבור לך בתיק הרפואי ולגופו של ענין קשה להאמין שהם יכולים לבדוק לך בתיק אם לא חתמת על סודיות מה שהם כן יכולים לעשות (אם כי קשה להאמין שהם יעשו את זה גם מבחינת עומס וכו') זה פשוט לברר מול הרופא האם אכן הכל תקין

באותו סעיף כתוב שגם עליך לדווח על כל שינוי במצב הבריאותי

פורסם

יש גם דיווחים של מוסדות רפואיים, שחלקם חובה על המוסדות. אם אושפזת, נניח, בגלל ארוע לב ידרשו ממך להעביר מידע למרב"ד, כלומר אתה תצטרך לפנות לרופא ולהחתימו על הטופס, מעשית זה ויתור על הסודיות.

• תוכן חדש...