Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 407 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר למותג, במכונית מאד ישנה יש חשיבות רבה לאיכות התחזוקה שלה. כמה קילומטרים היא עברה? אם המכונית תוחזקה "לפי הספר" (ולא בתחזוקת שבר), אז האמינות הבסיסית שלה טובה. גיר ה-AL4 יכול להידרש להחלפת טבעות אטימה ו/או שסתומים - העלויות לא יקרות (כ-1300 ש"ח להחלפת טבעות אטימה + ריענון של השמן). 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

שלום שרון, 

זהו השרשור השני אותו אתה פותח, אני מסיק שאתה מבולבל ולא יודע להיכן ללכת. 

ברשותך, תכתוב את הדרישות שלך מהרכב המיוחל וכמו כן תציין מהן מגבלות התקציב כדי שנוכל לעזור לך למצוא את הבחירה הטובה ביותר בשבילך. 

בברכה, אדם. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם

ה-407 בגדול סבירה אבל מדובר כאמור ברכב ישן (או אפילו מאוד ישן). למה באופן כללי אתה מחפש רכבים גדולים ובזבזנים לנסיעות עירוניות? לא יותר הגיוני לחפש איזו סופר מיני סבירה? נניח מאזדה 2, פיאסטה (עד 2012), אולי אפילו סיריון אם תמצא אחת במצב סביר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תראה מר רפאל, קודם כל כולם פה ישמחו לעזור לך.

דבר שני: בחודש האחרון פתחת שירשורים לגבי חיפש כלי רכב של:

רנו פלואנס דיזל

מאזדה 6

פיז'ו 508

ועכשיו פיז'ו 407

בוא ותגיד מה התקציב שלך, מה אופי הנסיעות שלך, מה אתה מחפש ברכב (בטיחות, חסכון בדלק, נוחות...), האם יש לך ילדים וכ"ו בכדי שנוכל להכווין אותך לכלי רכב מסוימים.

לגבי ה-407: לא, לא הייתי קונה צרפתייה פולסייז מזדקנת...

• תוכן חדש...