Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש ברשותי פיג'ו 208 2015. נסעה בנתיים 70 אלף ק"מ. הצמיגים כבר יבשים והגיע הזמן להחליף.

אני יודע שחשוב לבחור בצמיגים טובים, אבל בגלל שאני סטודנט אני מחפש צמיגים שיהיו פשרה סבירה בין איכות למחיר.

מידות הצמיגים שלי (לפי הרישיון) 

195/55R16 87H

אשמח להמלצה על צמיגים טובים. הציעו לי צמיגים של חברת Riken, איך הם?

תודה רבה מראש

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

אני קניתי פרימסי 4 של מישלן ל208, לדעתי הם מתנהגים מצויין ואוחזים בסדר גמור.

נכון הם לא על הצד הכי זול ומצד שני הם נחשבים בלי עמידות גבוהה- כך בעקרון שהצמיג אמור לשרוד יותר זמן מאשר צמיגים מחברות מקבילות.

ובהנחה הזאת ההפרש הכספי כבר לא כלכך גבוהה(במקום להחליף אחרי 2-2.5 שנים, יתכן ותצטרך להחליף אחרי 4 אולי אפילו קצת יותר מזה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אל תקנה זבל סיני בכל מקרה,ויבלבלו לך את המוח שזה "חברת בת של מישלין" ועוד כאלה ..,תבדוק את קלבר,הם באמת חברת בת של מישלין,צמיגים טובים מאד ולא יקרים.

פורסם

עם כל הכבוד רייקן זה לא מוצר סיני.
מדובר בצמיג ארופאי (מיוצר בסרביה) לעומת הפאלקון שכולם מהללים פה מיוצרים בתורכיה או במקרה היותר טוב בתאילנד.
לדעתי הצמיג נותן תמורה לכסף ומחירו נמוך בגלל שהוא עדיין לא מוכר.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• תוכן חדש...