Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עשיתי בדיקת לרכב מסויים שנת 2008 אז אני יודע שיהיו מכות ותאונות לשעבר

יש כמה דברים שאני חושש מהם

יש מכה בפח האחורי ממש בקצה מימין משהו קטן שישרו 

ויש מכה בפח הקדמי שישרו איפה שהכנף עד כמה זה קריטי ?

ddf82b4d-6978-4548-8d6b-8e2e5de6d550.jpg

a45184a3-72fa-49bb-ada1-bc7baf49305f.jpg

פורסם

מידע לגבי איזה רכב זה מאוד יעזור. כמה נסע וכ"ו.

אתה בחרת את המכון? מה מקור הרכב?

לא לוקחים רכב בן 12-13 למכון בדיקה, יכסחו אותו שמה.

בכל אופן, יש לך פה השקעה לא מועטה כלל, ולפי דעתי הרכב גם עבר תאונה לא קלה.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, dotan123 כתב:

מידע לגבי איזה רכב זה מאוד יעזור. כמה נסע וכ"ו.

אתה בחרת את המכון? מה מקור הרכב?

לא לוקחים רכב בן 12-13 למכון בדיקה, יכסחו אותו שמה.

בכל אופן, יש לך פה השקעה לא מועטה כלל, ולפי דעתי הרכב גם עבר תאונה לא קלה.

כן בדיקה מטעמי  אאודי A3 מנוע 2000TFSI

עריכה אחרונה על ידי Vey Brator
פורסם

סימני מתיחה מראים על פגיעה בשלדה. דהיינו ביצעו מתיחה לשלדה לאחר תאונה בכדי להחזיר אותה למצב "תקין".

שלא תבין לא נכון: שילדה שהתעקמה לעולם לא תחזור למצבה המקורי. כל מי שבא מעולם המתכת יודע את זה.

בשורה תחתונה: יש לך פה רכב עם פגיעה בשלדה שמצריך תיקונים רבים בלי קשר לשלדה

ולפעם הבאה, עדיף שקודם כל תבדוק עבר ביטוחי באתר המסלקה ולאחר מכן תיקח רכב כ"כ ישן לבדיקה אצל מישהו שמבין בוואגיות כמו מוסך רון או מישהו בסגנון.

פורסם
לפני 1 דקה, dotan123 כתב:

סימני מתיחה מראים על פגיעה בשלדה. דהיינו ביצעו מתיחה לשלדה לאחר תאונה בכדי להחזיר אותה למצב "תקין".

שלא תבין לא נכון: שילדה שהתעקמה לעולם לא תחזור למצבה המקורי. כל מי שבא מעולם המתכת יודע את זה.

בשורה תחתונה: יש לך פה רכב עם פגיעה בשלדה שמצריך תיקונים רבים בלי קשר לשלדה

ולפעם הבאה, עדיף שקודם כל תבדוק עבר ביטוחי באתר המסלקה ולאחר מכן תיקח רכב כ"כ ישן לבדיקה אצל מישהו שמבין בוואגיות כמו מוסך רון או מישהו בסגנון.

אני בא מעולם המתכת ואני מודע לזה

לפי מה שהבוחן אמר לי זה לא נחשב לשלדה מפני שזה רק החיבור לכנף שהם מתחו ולא את כל הקורה הקדמית

הם אמרו שלא היה שלדה לרכב אז זה קצת מעצבן במיוחד ששמו אתזה בתור משמעות נמוכה

לגבי מה שאמרת על המוסכים אני מסכים איתך אבל אין לי מישהו באיזור שיכול לעזור אני כנראה אקח את הרכב לעוד מוסך כדי לבדוק קומפרסיה ולהתייעץ איתו לגבי המתיחות האלה ולראות על הליפט בעצמי מה שהולך שם...

פורסם

לא יודע מה להגיד לך לגבי מה שהבוחן אמר. אני אישית הייתי מחפש אקזמפלר אחר. תבדוק עבר ביטוחי אולי זה יענה לך על שאלות שאתה בספק לגביהן. לפי התאונה שהייתה שמה, רצוי מאוד שתעשה את זה.

בכל אופן, לפי הבדיקה יש לך השקעה לא קטנה פה בפאן המכני.

תשלח לפה את הבדיקה המלאה.

פורסם
Just now, Audi-T כתב:

לא מבין למה לא נבדק המס' מנוע, האם בוצעה בדיקת קומפרסיה?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לא מצאו את המפר מנוע המונגולים אחרי דקה אנחנו מצאנו אותו והוא תאם

הם לא מבצעים בדיקת קומפרסיה... כמו שרשמתי אני אבדוק בעוד כמה ימים בעצמי

לפני 2 דקות, dotan123 כתב:

לא יודע מה להגיד לך לגבי מה שהבוחן אמר. אני אישית הייתי מחפש אקזמפלר אחר. תבדוק עבר ביטוחי אולי זה יענה לך על שאלות שאתה בספק לגביהן. לפי התאונה שהייתה שמה, רצוי מאוד שתעשה את זה.

בכל אופן, לפי הבדיקה יש לך השקעה לא קטנה פה בפאן המכני.

תשלח לפה את הבדיקה המלאה.

הבדיקה המלאה פה...

לגבי מכאני הרוב יחסית תקין כנראה שזה פלאנצ מזיע או משהו

לגבי הגיר זה היה מחזיר שמן אחורי שהוא סידר ויש אחריות

פורסם

בדיקת קניה ללא בדיקת קומפרסיה??? באמת מוזר.
מצטרף להמלצה לקפוץ לרון לקבלת חוות דעת והצעת מחיר לתיקון.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 3 דקות, Audi-T כתב:

בדיקת קניה ללא בדיקת קומפרסיה??? באמת מוזר.

נער הייתי גם זקנתי ולא ראיתי מכון לבדיקת רכבים שלא מבצע בדיקת קומפרסיה. יכול להיות שיש כאלו ולא התוודעתי אליהם

לפני 7 דקות, Vey Brator כתב:

הבדיקה המלאה פה...

בדיקה מלאה זה מס' דפים 

פורסם

בקיצור, מה שניתן להבין כאן חד משמעית, הרבה יותר ממצבו של הרכב, הוא שרצוי לא להגיע למכון הזה לבדיקת רכב.

(אני אומר את זה בעצב. הייתי מנסה לבקש חזרה חלק מעלות הבדיקה. פשוט בדיחה)

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

מנחש שמדובר בבדיקה של דינמומטר. הם לא עושים בדיקת קומפרסיה אלא מריצים את הרכב על דיינו (מניח שמכאן שמם). כלומר המנוע בהחלט עובר עומס משמעותי ומתקבלות עקומות הספק ומומנט שלו (בגלגלים). לטעמי זו בדיקה מספיק טובה שמעמיסה את המנוע (והרכב בכלל) ולא רק בדיקת לחץ סטטית. אישית בדקתי שם שני רכבים שקניתי.

כמובן שהדף שצורף הוא רק דף הסיכום שבסוף חוברת הבדיקה, שבה מפורטים כל הדברים שנבדקו, כולל אותן עקומות מנוע.

לגבי הרכב הספציפי- נראה כמו מה שנהוג לכנות "קצה שילדה". כלומר, משמעות בטיחותית נמוכה אך מסחרית משמעותית. קח בחשבון שתתקשה במכירה ותחליט אם שווה את המחיר (רכב בן 12 היום כנראה ממילא לא יהיה שווה הרבה כשתמכור).

• תוכן חדש...