Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, הרכב שלי הוא 626 שנת 2000, אצלי כ 3 שנים וכבר הרבה זמן נעלמים המים במיכל עיבוי, ברדיאטור יורד בקטנה, אם בכלל.

בעבר חשדתי בפקק רדיאטור וכאשר הגעתי לחנות חלפים המוכר התכוון להביא פקק "נמוך" יותר עד אשר הראתי לו תמונה של הפקק הקיים ואז החליף לאחר שזהה לתמונה וטען שכנראה הרדיאטור הוחלף כי כידוע לו ל626 יש פקק נמוך.

הוחלף הפקק ומכיוון שלא נפתרה התעלומה הכנסתי את הרכב למוסך שלי שאני מאוד סומך עליו, אך הוא לא מצא שום מקור לבריחת המים.

לאחרונה לאחר סיום נסיעה יש רעש של לחץ מים לכמה שניות, טרם נבדק מהיכן בדיוק אך מאזור מתחת למכסה מנוע

הרכב כלל לא מתחמם, והשעון לא זז מהחצי.

השאלה היא אם אני עדיין חושד בפקק שלא מחזיר מים למיכל איך אני יכול לדעת אם הפקק באמת מתאים לרדיאטור הקיים או צריך את ה"נמוך" שהמוכר טוען שאמור להיות במקור, ובמידה ואני יעשה ניסוי ויחליף בכל מקרה, מה עלול לקרות?

מצורפות תמונות של הפקק שהוחלף .

תודה 428abd4eaf5ed74a0ed619635bffdfb1.jpge61f491703e9fd4e2c898dc08b657aad.jpg

פורסם

תשאל במוסכים על בדיקת לחץ מים ונזילות. יכול להיות טיפות חמות נוזלות על בית טרמוסטת ומתאדות מהר כך שלא רואים נזילות מלמטה.

• תוכן חדש...