Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני חוסך בפרטי המעורבים.
מנסה להבין אם יש בעיה חוקית של אדם פרטי לטפל ברכבו הפרטי/לעזור לחבר בחניה שלו, בהנחה שמשאיר נקי ומסודר וכמובן שלא מעורב סחר?
עברתי לדירה הנוכחית לפני שנה וחצי בערך.

במהלך הזמן הזה קניתי גיפ ישן והתחלתי בשיפוץ שמסתיים בקרוב כאשר במהלך הזמן נקנה גיפ' נוסף מאותו סוג לצורך חלקים חלופיים(כמובן שבגלל השנתון לא תמיד אפשר למצוא חלפים חדשים).
בנוגע לגיפ הנוסף, היה דין ודברים מול המועצה אחרי שאחד השכנים התלונן וביקש לפנות אותו בהקדם בטענה של בעיה בטיחתית.
המועצה פנתה, ביקשתי שבועיים נוספים לפרק את מה שאני צריך והרכב פונה בהתאם לפני 3 חודשים.
במהלך חצי שעה בערך טיפלתי ב2 הרכבים שלנו(גיפ ורכב פרטי) ויצא לי לעזור ל2 חברים.
הכניסה להחניה פתוחה לרחוב, וכל פינוי הפסולת מתבצע  בזהירות מקסימלית לשמירה על הסביבה ועל ניקיון, כמובן שמפנה את השמן/נוזל קירור למיחזור.
אחד השכנים, שאני חושב שיודע מי זה אבל בכל מקרה לא פנה אלי ולא יצר איתי קשר ולכן אני לא יכול להיות בוח ב100% בזהותו, פנה למועצה ואמר להם שפתחתי מוסך בבית.
המועצה שלחה את המכתב המצורף.

מכתב.jpg

פורסם

החניה היא פרטית שלך?

כדי לענות כמו שצריך יש לדעת את שם הרשות , כי לכל רשות יש חוקי עזר שלה, למרות שיש דמיון ביניהם.

כנראה שלאותו שכן זה מפריע , ולכם תהיה חכם ואל תטפל בו זמנית בכמה כלי רכב.

ואתה צריך לענות לרשות כדי שלא ימשיכו במכתבים ואחרי זה פקחים וכו' וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעתיים, ישה כתב:

החניה היא פרטית שלך?

אני משכיר את בית 2 קומות.
אני גר בדירה העליונה ויש דיירים בדירה התחתונה.
כמובן שעם הדיירים למטה הכל בסדר.
החניה של הבית-כלומר משותפת לנו ולדיירים מלמטה שאין להם בעיה עם זה.

כדי לענות כמו שצריך יש לדעת את שם הרשות , כי לכל רשות יש חוקי עזר שלה, למרות שיש דמיון ביניהם.

מועצה מקומית מטולה.

כנראה שלאותו שכן זה מפריע , ולכם תהיה חכם ואל תטפל בו זמנית בכמה כלי רכב.

לא הסברתי את עצמי נכון, אני לא מטפל בכמה רכבים בו זמנית.
יש לי את הגיפ שלי שאני עובד עליו 2-4 פעמים בשבוע בחניה, יש לי עוד רכב שעובר טיפולים שוטפים ובמשך 4 חודשים הגיעו 2 חברים לעזרה- פעמיים כל אחד בימים שונים.

ואתה צריך לענות לרשות כדי שלא ימשיכו במכתבים ואחרי זה פקחים וכו' וכו'
אענה לרשות בהקדם כמובן

תודה על התשובה.
התייחסות באדום בציטוט.

האם יש עבירה על החוק לטפל ברכב הפרטי שלי בחניה?
ואם זו עבירה על החוק לעזור לחבר לטפל ברכב שלו?

פורסם

זכרתי שהיו דיונים על העניין בעבר ,מצאתי את השרשור הזה, לפיו הדיעות חלוקות:

ההמלצה שלי היא לפעול בשני מישורים, לנסות לאתר את השכן המתלונן ולהבין מה מפריע לו, ללבן איתו את העניין ולהגיע למצב שבו זה כבר לא מפריע, כדי להפסיק את התלונות.

להבין את המצב החוקי ברשות שלך ולעמוד בתנאים שלהם.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, Be roo כתב:

זכרתי שהיו דיונים על העניין בעבר ,מצאתי את השרשור הזה, לפיו הדיעות חלוקות:

ההמלצה שלי היא לפעול בשני מישורים, לנסות לאתר את השכן המתלונן ולהבין מה מפריע לו, ללבן איתו את העניין ולהגיע למצב שבו זה כבר לא מפריע, כדי להפסיק את התלונות.
תראה, ניסיתי, באמת. הבן אדם בוחר שלא לדבר אלא להתלונן למועצה. זה לא פעם ראשונה של כסאח עם השכנים. זו פעם ראשונה איתי.
לכן אני בודק מישור משפטי להבין אם יכול להיות שאני עובר על החוק ולהתאים את עצמי.

להבין את המצב החוקי ברשות שלך ולעמוד בתנאים שלהם.
כאמור, בהחלט אעמוד בתנאים, אני רק מנסה להבין האם חוקי הרשות המקומית נוגעים לשטח פרטי כמתואר למעלה(ללא חוצץ כמו מחסום מהכביש)? או לחליפין, האם חוק העזר של המועצה גובר על חוק בתקנות התעבורה המפורטים בשרשור שצירפת?

התייחסות באדום בציטוט.
בנוסף, האם יש מקום שבו חייבים להיות החוקים פתוחים לעיון הציבור? אינטרנטי\ מועצה וכו?

עריכה אחרונה על ידי EEEBBR
פורסם

חוק חופש המידע אומר שאתה זכאי לעין בכל החוקים, אבל לא בטוח שהם חייבים לפרסם הכל ברשת, יתכן ותדרש לקצת בירוקרטיה. תתחיל באתר הרשות (אם יש כזה)

פורסם

תפנה לרשות ותבקש את חוקי העזר עליהם הם מסתמכים.

כנראה  שאין להם את חוק העזר למניעת מפגעים, לפחות אני לא מצאתי כזה.

תוסיף כי אינך  מנהל שום עסק בכלל ולא לתיקון כלי רכב בפרט, והמידע שהגיע לידיכם שגוי!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...