Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן!

אני ובת זוגתי רוצים לקנות רכב יד 2;

ישמש אותנו לנסיעות בין עירוניות ארוכות (שעה פלוס) בסופי שבוע ובנוסף לטיולים כלומר שנוכל לעלות איתו לגולן/לרדת לאילת. 

באמצע שבוע לנסיעות קצרות יחסית(עירוני+בין עירוני). 

תקציב: סביב ה 50K

דגשים: אמין, חיסכון בדלק, סחיר בהמשך, לא חלש מדי(שיסחוב בעליות לירושלים,צפת וכו)

בונוס: מסך מולטימדיה (וויז/אפל קארפליי) , בקרת שיוט ושליטה מההגה על המוזיקה.

אופציות שראיתי:

ספארק 2016

יאריס 2013/15 (היברידי ורגיל)

סקודה פאביה 15

פולקסווגן פולו 15 

עוד אופציות שדומות אבל קצת ירדתי מהן:

סוזוקי סוויפט

פורד פיאסטה 

סיאט איביזה

מאזדה 2

אשמח לעזרה!

המון תודה ושבוע מעולה!

עריכה אחרונה על ידי Shilo3
פורסם

יאריס תענה על רוב הדרישות שלך , אבל אולי תרגיש לך חלשה מדיי, מהבונוסים שציינת תשכח, אבזור זה צד חלש שלה.

פאביה/ פולו יהיו חזקות יותר, לחלקן יש בקרת שיוט ושליטה מההגה, לא בטוח לגבי מולטימדיה. הגיר הרובוטי הוא הנקודה הרגישה מבחינת אמינות ברכבים האלה.

ספארק היא קטגוריה מתחת , צפופה יותר משמעותית אבל נוחות נסיעה סבירה ומנוע חזק יחסית לקטגוריה שלה. בקרת שיוט ב2016 יש רק ברמת גימור LTZ שאליה אתה 

צריך לשאוף.

פורסם

אתם צופים תינוק בזמן שאתם תחזיקו את הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אמין זה שיקול אוטומטית פולו, איביזה, פאביה יורדות מהפרק על גיר לא אמין

היאריס תהיה נחמדה אם אתה צריך את המקום ואם אתה צופה שתצטרך לשים עגלה באוטו יום אחד כי בספארק (הייתה לי 2017) בקושי סיכה נכנסת בבגאז הלא קיים.

אבל הספארק, במיוחד בLTZ מאוד מאובזרת ביחס לקטגוריה שלה, סוחבת יפה מאוד, ואני הייתי עושה איתה 14-14.5 קמ לליטר שזה נחמד 

כרגע מבחינת אמינות אין עליה יותר מדי תלונות אבל הרכב רק עוד מעט 5 שנים על הכביש אז לך תדע (שיקול שצריך לדעת בכל רכב יחסית חדש)

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

אתם צופים תינוק בזמן שאתם תחזיקו את הרכב?

לא בארבע שנים הקרובות, ועד אז נראלי נחליף רכב. 

זה שיש מקום ביאריס זה נחמד אבל לא הכרחי,

ככה שהשאלה זה מבחינת שאר הדברים האם עדיף ספארק מאובזרת על יאריס. 

לגבי ההיבריד מה דעתכם?

הבנתי שזה גם הרמת אבזור הכי גבוהה(מסך טאצ׳ וכו׳)

ויאריס בנזין ראיתי שכן יש רמות גימור עם שליטה מההגה ומסך מגע ב2014+

פורסם

אם כך לדעתי הספארק תתאים, האבזור טוב, תהיה חדשה לתקציב, המנוע מספק ביצועים די טובים ולא חושש מעליות.

חפש ברמת אבזור ltz הבכירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...