Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותר לבטל מובילאיי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב חדש (מאזדה 2 2020) שהותקנה בו אוויקס (המקבילה של מובילאיי), המכשיר פשוט מזייף בקטע מוגזם (גם לאחר שהטכנאי ביצע כיול מחדש למצלמה) והדבר כבר גובל על הפרעה במהלך הנהיגה.

האם ניתן להסיר את המכשיר או שזה לא אפשרי בגלל ביטוח?

פורסם

אני מניח שהמכשיר (או הפעולה שלו) רשומים ברשיון הרכב, ולפיכך הסרתו שקולה לפירוק הפנסים.

בקיצור - התשובה שלילית. השאלה היחידה היא האם תרצה להתעסק עם התקנת מכשיר שוה ערך, כמו המובליאיי הישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, המערכת שלהם פשוט נוראית. נסעתי על רכבים עם מובילאיי מתפקד הרבה יותר טוב ולרוב ללא התראות לשווא.

אני אתקשר אליהם מחר בדרישה לבצע כיול יותר טוב ואני אבחן שוב את המערכת

פורסם

את הביטוח אולי אפשר פשוט לעדכן ולוותר על ההנחה שניתנת בגין המערכת.
הבעיה, כפי שציין ש sperial היא האם מדובר בשינוי שאסור על פי תקנות התעבורה.

פורסם

תבדוק אם אתה יכול לכבות את כל המערכת או התראות ספציפיות - סטיה מנתיב, מרחק לרכב מלפנים וכו'.

עצלי, במובילאיי 530, היה אפשר לכבות באופן קבוע כל ההתראה בנפרד, חוץ מזיהוי הולכי רגל והתנגשות חזיתית.

היה אפשר גם לחבות את כל המערכת בלחיצת כפתור ארוכה, אבל היא הייתה נדלקת מחדש כל פעם שהייתי מדליק מחדש את האוטו.

בסוף הורדתי את כל המערכת מהרכב - היא לא הייתה עצלי ברשיון הרכב כי קניתי אותה באופן פרטי ולא ביקשתי הטבות מהמדינה על התקנה.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

נתעלם רגע משאלת רשיון הרכב וחוקיות הנושא.

אם בביטוח הרכב שלך מוגדר שיש מובילאיי, אז חס וחלילה חס ושלום במקרה של תאונה, חברת הביטוח יכולה לבטל תביעה כי המובילאיי היה מנותק/לא עבד.

הייתה לי הונדה ג'אז מהעבודה עם מערכת מובאון, היא לא היתה מכויילץ בעליל וכאשר מטוס עבר, היא היתה מצפצפת לי שאני קרוב מדי.

פשוט תחבתי חתיכת נייר בין השמשה למצלמה ואז היה מצפצף פעם אחת על תקלה, כל הנעה, וזהו.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...