Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

בתקופת הגל הראשון קיבלנו דו"ח על חנייה בניגוד לתמרור.

גרנו בזמנו ברחוב אבל לא הוצאנו תו חניה בגלל הסיבוכים של הקורונה.

הדו"ח עצמו הוצמד לשמשת הרכב, בדו"ח מצויין יצרן שגוי אך באתר העירייה רשום היצרן הנכון (כנראה הותאם למספר הרכב).

אפשר לזהות את יצרן הרכב הנכון מהתמונות המצורפות לדו"ח, אבל אי אפשר לראות את מספר הרכב.

אנחנו יכולים לנקוט בשתי דרכים:

א. לבקש את ביטול הדו"ח או ראיה חד משמעית שהרכב חנה בניגוד לחוק (כי, לכאורה, גם הדו"ח שגוי וגם אין זיהוי חד משמעי)

ב. לבקש התחשבות בגלל המצב. באתר העירייה מצויין כי דוחות שניתנו באותם תאריכים עבור עבירות "כמו שלנו" יומרו לאזהרה, אבל כבר קיבלנו אזהרה בעבר (בגלל פאשלה אחרת של העירייה) ואני לא בטוח שהם יבואו לקראתנו.

מה עדיף לעשות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ozVehadar
פורסם

להעלות את הדו"ח עם התמונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מחק פרטים אישיים ותעלה כאן יכול גם בפרטי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תשחיר פרטים אישיים ומספר רכב (הם גם ככה לא רלוונטיים לעניין, הכי הרבה אולי רלוונטי זה מקום העבירה אם נצטרך לראות את התמרור)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...