Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, חדש פה בפורום...

אשתי שפשפה את הצד של הרכב בקיר וזאת התוצאה 🤦‍♂️ 

הכל עדיין עובד כמו שצריך אבל זה מכוער רצח(+הפח קצת התעקם... אבל זה פחות מעניין אותי)

יש לכם רעיונות איך אני יכול לשפר את זה? ספריי/צבע מסוים?

אם למישהו יש המלצה על מקום שיתקן לי את זה בצורה טובה ולא יקרה אשמח לשמוע, אני גר במרכז-שרון.

תודה רבה!

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

פורסם

אם זה לא קילף את הצבע (אני לא מצליח להבין מהתמונה) אלא זה צבע מהקיר שנשאר על הרכב תתחיל בלעשות פוליש ותראה מה המצב לאחר מכן.

אם אלה שריטות שחדרו את שכבת הצבע צריך טיפול פחחות, או במינימום לצבוע את השריטות נקודתית בצבע שתואם לצבע הרכב כדי שפחות יראו אותם.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אם אתה מעוניין לעבוד לבד יש אינספור מדריכים מצויינים ואמינים ביוטיוב על שחזור עבודת צבע ברכב.

במידה ואתה מעוניין בבעל מקצוע יש באזור התעשייה רחובות פחח/צבע מעולה שתיקן לי את הרכב בזמנו במחיר נהדר.

במידה והוא לא פשט את הרגל, שם המקום הינו מוסך איציק.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...