Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במערכת השמע כתוב  45*4 

איזה רמקולים לקחת? ראיתי פיוניר שכתוב עליהם 230 וואט ו 50 וואט rms מה זה אומר? זה מתאים?

פורסם

שלום

אנא ציין את דגם הרכב + שנה

ואשמח שתעלה תמונה של המערכת הקיימת ברכב שלך 

על מנת שנוכל להתחיל לעזור.

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

ככה הרכב הוא שברולט קרוז המערכת היא מערכת אנדרואיד שהתקנתי ( מערכת ללא dsp)שכבר שאלתי עליה לפני כמה ימים וענית לי להתקין אפליקצייה של אקולייזר(אחרי שניסיתי הכל זה כבר ברור שאקולייזר לא משפיע על כלום כי אין מעבד dsp) חשבתי אולי להחליף את הרמקולים המקוריים ואולי זה יתן טיפה יותר עומק לבס, אני אעלה שוב תמונה של המערכת רק לא מבין מה זה קשור הנתונים הם 4 יציאות וכל אחת 45 וואט , רק שואל אם רמקולים שכתוב עליהם 50 וואט rms מתאימים 

ae_1600781624110.jpg

פורסם (נערך)

במידה ואתה רוצה לשדרג מומלץ מאוד להוסיף קומפוונט(רמקול+טויטר+קרוס אובר{מעבד צלילים})

+מגבר על מנת שתוכל לנצל את מלוא ההספק של הרמקולים שתתקין

ותוסיף גם סאב וופר להשלמת התדרים הנמוכים(הבאסים)

אל תתיייחס לזה שכתוב שהמערכת מוציאה 45RMS כי זה נתון יבש ולא מבוסס הוא מוציא הרבה פחות.

סדר גודל של שידרוג מתחיל ב1500 (לציוד בסיסי) ומעלה בהתאם לציוד

עריכה אחרונה על ידי DRcarLEd

פורסם

אל תכעס אבל אתה לא באמת מקשיב / מבין את השאלות שאני שואל, בשרשור אחד שאלתי אם אפשר לשפר את הצליל למערכת ללא dsp, כתבת להוריד אפליקציה של אקולייזר( מוזר שאתה מתקין מערכות ולא יודע שזה לא ישפיע כי אין למערכת רכיב של dsp) כתבתי גם באותו השרשור ( שהפניתי אותך אליו )שאני לא מעוניין להשקיע  יותר מידי, בקשר לשרשור הזה רק שאלתי אם זה יתאים, לא שאלתי עלויות או מה צריך, רק שאלתי אם זה יתאים, תשובה פשוטה של כן / לא הייתה מספיקה

אל תפגע מהתגובה שלי, תודה על התשובות ועל הזמן שהשקעת בזה

פורסם

אם רצית איכות שמע לא היית צריך לקנות מערכת אנדרואיד. זה קצת אבוד עכשיו.

אגב ראיתי את ההודעות הקודמות, ולא סתם בחרת את השם שבחרת...

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, טרול כתב:

אל תכעס אבל אתה לא באמת מקשיב / מבין את השאלות שאני שואל, בשרשור אחד שאלתי אם אפשר לשפר את הצליל למערכת ללא dsp, כתבת להוריד אפליקציה של אקולייזר( מוזר שאתה מתקין מערכות ולא יודע שזה לא ישפיע כי אין למערכת רכיב של dsp) כתבתי גם באותו השרשור ( שהפניתי אותך אליו )שאני לא מעוניין להשקיע  יותר מידי, בקשר לשרשור הזה רק שאלתי אם זה יתאים, לא שאלתי עלויות או מה צריך, רק שאלתי אם זה יתאים, תשובה פשוטה של כן / לא הייתה מספיקה

אל תפגע מהתגובה שלי, תודה על התשובות ועל הזמן שהשקעת בזה

במערכות שאני מתקין ניתן להוריד אפלקציות של אקלוזיר לשלוט בGAIN (עוצמה) כניראה המולטמדיה שלך לא תומכת

רכיב "DSP" זה חדש בחצי שנה~שנה האחורנה ותאמין לי לפני זה לא היה חסר ושמעו טוב מאוד .וזה לא באמת כל כך עוזר

הבעיה שרכשת מכשיר מולטמדיה מאוד זול באליאקספרפס וזה בהתאם גם התמורה ששילמת. 

הצעתי לך להוסיף מגבר וסאב ולהחליףל קומפוונט כי רק להחליף רמקולים לא יעזור ושלא תזרוק עוד סתם כסף

עריכה אחרונה על ידי DRcarLEd

פורסם

במערכת שקניתי אפשר להוריד איזה אפליקציה שאני רוצה,  היא לא מוגבלת , המערכת היא אנדרואיד 10 יש גוגל פליי סטור ואפטויד סטור לאפליקציות פרוצות, יש אקולייזר מובנה בתוך המכשיר שלא משפיע על כלום, בהתכתבות בפורומים בחו"ל ועם החנות באליאקספרס זה נובע בגלל רכיב הdsp שחסר, חוץ מזה dsp באנדרואיד קיים מ2012 אני חושב, כל האפליקציות של האקולייזרים לא משפיעות בכלל, ואני לא מדבר על דמו אלא על אפליקציות אקולייזר גרסאות מלאות(פרוץ כמובן), תן שם של אפליקציה שאתה ממליץ ואני אבדוק אם לא בדקתי אותה כבר, שוב פעם תודה על כל התשובות שלך אני מעריך את זה, אני פשוט לא מעוניין להשקיע יותר מדי, זה רכב שני בבית שנוסע ממש מעט, סתם שדרוג שהכנסתי בו אחרי שהמערכת המקורית של הרכב שבקה חיים , אני מוכן להשקיע עד 500 ₪ לא יותר

פורסם

חיפשתי בגוגל את האפליקציות הכי שוות לאקולייזר ובס בוסטר והורדתי את כולן כולל מה שרשמת, זה לא משפיע בכלל, הייתי מצלם לך בווידאו כדי שתשמע שאין הבדלים אבל אני לא חושב שזה יעבור .

• תוכן חדש...