Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
gsi16v, אז אתה מנשנש שומן...
לא הייתי קורא לזה נשנוש אלא לא מגביל את עצמי בכמות השומן (שכמעת כולו מן החי)

בסופו של יום אני בודק (משער) שצרכתי מספיק חלבון ומספיק קלוריות, כל השאר כמובן יגיע תוך כדי התמקדות במאכלים מן החי ואז אני גם לא סופר פחמימות.

כדי שלא יווצר חסך נפשי, אם יש קינוח בסביבה, אני לא 'חוסך' עליו, נהנה ממנו.
אם מדובר בארוחה מיוחדת/ארוע/חג/מסעדה/חברים אז אוכל כאוות נפשי כמובן גם בנושא האלכוהול.

כך אפשר לשמור רוב הזמן על תזונה בריאה וגם על נפש שלא חסר לה הנאות ממזון

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 14 שעות, ברווז כתב:

סבירה, יחסית מאוזנת מבחינת הרכב (פחות מבחינת שעות... אילוצי היום יום)

כן, שיניתי לאחרונה. 

לא נשקלתי בתקופה האחרונה, זו הנקודה הכי פחות חשובה עבורי בסיפור הזה (מתייחס לזה כאל תופעת לוואי ברוכה).

כמה חודשים, בודק יחסית קבוע. באמת צריך לעשות עוד אחת בקרוב.

תוסף. נמנע מבשר, באופן כללי, בגלל כמות הכולסטרול והשומן שיש בו.

ממש לא לחלוטין. כרגע אני על הקטנת כמות, ומפה העייפות.

שוב, לא טוטאלית. רחוק מזה.

זו מחשבה בריאה. תודה.

כשאין סגר :roll: אני מתאמן בקראטה. סוף סוף מצאתי מקום להתאמן בו גם כשיש סגר. זו בכלל הסיבה לדיאטה...

אני פחות סומך על התזונאים-מניסיוני האישי. כל פעם שהייתי יוצא מאחד, הייתה לי התחושה שכל מה שמותר לי לאכול זה נייר, וגם זה רק כי הוא עשיר בסיבים.

יש (כמעט) מספיק ידע אישי כדי לאזן את עצמי, ועד לשינוי הקטן האחרון (שמאמין שאתרגל אליו תוך כשבוע-שבועיים) לא הרגשתי עייף או שחזרה לי אנרגייה בעיקרון.

נחשב מחדש את הפירות בתכנון. תודה.

לשלול מראש זה לא תמיד נכון, מהנסיון שלי ממליץ לבדוק מול התזונאים עליהם המלצתי, אלו לא תזונאים בשקל וחצי ולא מסתמכים על מיתוסים אלא על מחקרים מעשיים מוכחים בלבד, בין היתר מנהלים את הקבוצות הכי גדולות של תזונה וספורט בפייסבוק וכדומה (תוכל לבדוק - LBS תזונה וכושר).

בנוסף קשה להתאים תזונה לבן אדם כאשר לא מכירים את הסובב אותו.

להמנע מבשר זה לא תמיד טוב, יש נתחים רזים אם מפריע לך השומן (שוב, לא בעייתי לבן אדם בריא). אני כשלעצמי אוכ לסביב 150 גרם חלבון ביום גם לא נוגע בבשר כל יום, אבל בערך פעמיים שלוש בשבוע, כל השאר מגיע מטונה ביצים ומעדני חלבון חלב.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...