Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מתוך הדשבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן שלום לכולם, אני מקווה שזה קשור לכאן.

הרכב הוא גולף דור 6 2011 1.4tsi. שמתי לב שהרעש מגיע מאיזור הרדיו/מזגן שזה באמצע הדשבורד (לפחות לי זה נשמע ככה).

יש לי בנסיעה רעשים מתוך הדשבורד וזה התחיל לשגע אותי ממש (אני לא חושב שזה מגיע מאיזור המנוע), לא אפשרי לא להתייחס לזה.

בכל מקרה השאלה שלי היא לאיזה בעל מקצוע הולכים במקרה כזה? אני לא מצליח לגלות לבד מאיפה הרעש מגיע.

ראיתי באיזה מקום שמישהו רשם שהוא הלך למוסך רגיל, אבל לא באמת עזרו לו או תיקנו לו בגלל זה אני שואל אם יש מישהו שמתעסק בדברים האלה.

תודה ושנה טובה :)

עריכה אחרונה על ידי Noxius
פורסם

החשד הראשוני הוא של מנוע סרבו שמפעיל את דלתית האויר החיצוני למע' 

האקלים (מזגן וכו').

חשד שני, אם יש מע' אקלים דיגיטלית, במאורר קטן של חיישן טמפרטורת תא הנוסעים.

האם הרעש הזה מופיע גם כשאתה מפעיל את מתג ההתנעה בסבוב אחד ללא הנעת המנוע

או רק לאחר שמנוע הרכב פועל?

האם במכוניתך זה מע' אקלים דיגיטלית או מזגן/חימום/אורור בהפעלה ידנית?

בברכה  -  רפי לין

פורסם (נערך)

שלי נראת ככה (לא תמונה שלי)

how-to-install-rcd330g-vw-golf-mk6-jetta

אבל אני לא חושב שזה קשור למזגן (מצטער אם הטעתי אותך), לפי דעתי זה מגיע מהאיזור רדיו או מזגן (אבל אני חושב שהרעש הוא פלסטיקה אבל אני לא מבין גדול כל כך בזה).

הרעש נשמע מהאיזור של התמונה שצירפתי כל האמצע כולל הפתחים מעל הרדיו מהאיזור הזה מאוד קשה לזהות מאיפה במדויק.

אני אצטרך לבדוק את השאלות ששאלת לא רוצה לענות דברים לא נכונים.

אני אנסה גם להקליט את הרעש בנסיעה אפעיל מראש צילום וידאו או מקליט בתחילת נסיעה. אני חושב שאם ישמעו למה אני מתכוון יהיה יותר קל לכוון אותי לבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Noxius
  • תוכן חדש...