Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנית טרקטורון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאד!!

אבל אולי לא הבנת אותי אני רוצה לקחת שילדה ישנה ועליה לשים מנוע גלגלים וכו'

ואני רוצה את זה עם קידון ושממש יתאים לי להרים

אז מה הגדלים של דבר כזה בערך?

פורסם (נערך)

נשמע שאין לך איזה נסיון גדול בזה - איזה מידות בדיוק את מחפש? הרי אם תקח שלדה ישנה - נק' חיבור המתלים קבועות בה וכל מה שישאר לך הוא לבחור גלגלים ולמצוא מנוע שמתאים לשלדה.
להזיז נק' מתלים לא הייתי מציע למישהו שלא מבין הרבה בדינאמיקת רכב - כי אתה עלול לגמור עם כלי לא יציב\לא צפוי ומסוכן.
אם לענות על השאלה המקורית שלך - כנס לאתר של הונדה(או כל יצרן אחר), בחר שם את הטרקטורון האהוב עלייך ובמפרט יהיו כל המידות שאתה מחפש. (אם כי, כמו שכתבתי - לא חושב שזה יעזור לך).

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 8.9.2020 בשעה 03:20, shellcase כתב:

נשמע שאין לך איזה נסיון גדול בזה - איזה מידות בדיוק את מחפש? הרי אם תקח שלדה ישנה - נק' חיבור המתלים קבועות בה וכל מה שישאר לך הוא לבחור גלגלים ולמצוא מנוע שמתאים לשלדה.
להזיז נק' מתלים לא הייתי מציע למישהו שלא מבין הרבה בדינאמיקת רכב - כי אתה עלול לגמור עם כלי לא יציב\לא צפוי ומסוכן.
אם לענות על השאלה המקורית שלך - כנס לאתר של הונדה(או כל יצרן אחר), בחר שם את הטרקטורון האהוב עלייך ובמפרט יהיו כל המידות שאתה מחפש. (אם כי, כמו שכתבתי - לא חושב שזה יעזור לך).

1. נכון אין לי בזה נסיון

2. נראה לי שאני יקח פשוט שילדה וישים לה מנוע חשמלי חזק

תודה רבה

פורסם

שטויות, כמה אזיקונים ואיזו חבלה והוא יקרע את שבילי יער בן שמן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 6 שעות, shellcase כתב:

שטויות, כמה אזיקונים ואיזו חבלה והוא יקרע את שבילי יער בן שמן.

1. נכון

2. אני יכול להלחים את המנוע לשילדה (ולא עם אזיקונים)

3. נראה לי שאני יסע במקומות אחרים אבל תודה רבה

פורסם

1. מנוע לא מלחימים לשלדה.

2. ממידע פנים ידוע לי שאחד המגיבים כאן היה בצוות של פורמולה סטודנט ומבין דבר או שניים בבניה עצמית של כלי רכב.

3. אולי אתה אוהב רכב, אבל תצטרך לעשות דרך ארוכה מ-א-ד עד שיהיה לך די ידע בשביל לנות רכב באופן עצמאי.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לא צריך מתלים. תרתך את הגלגלים בפינות.

ברכב יש הרבה דברים שבנויים בצורה מסויימת מסיבות מאוד מסויימות שלפי השאלות שלך אין לך מושג מה הן.

אם אלה השאלות שלך על המנוע אני כבר מחכה עם הפופקורן לשאלות על הברקסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולאף אחד לא מפריע שימוש לקוי בזמן עתיד? "ארתך", "אסע"

שימישהו יתחיל לתקן את העברית במקום הזה....

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• תוכן חדש...