Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו יודע להגיד עלות טיפולים שנתיים לרכב הנ"ל? ועלות תיקונים לא צפויים.

אני מכיר את הצורך להחליף שמן בגיר כל 60000 קמ בעלות של 1500 שח לערך.

אשמח לדעת אם מעבר לטיפול הזה, הרכב נחשב יקר יותר יקר משמעותית מרכב אחר בסגמנט- למשל אטקה או ספורטאג'. תודה

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם (נערך)

תדפדף בשרשור הזה, אלה עלויות טיפול בגולף 2015, עם מנוע 1.4 לי'. העלויות הן במוסך מורשה יבואן. סביר שעלויות טיפול בטיגואן יהיו (כמעט) זהות.

אם אתה מאיזור תל אביב, ואפילו רחוק יותר, מומלץ לטפל ב"מוסך רון" שהוא מומחה לרכבים תוצרת פולקסווגן, סיאט, אאודי וסקודה (מוסך מורשה משרד התחבורה, לא יבואן), והמחירים אצלו זולים יותר, עם חלקים מקוריים, ללא ויתור על איכות העבודה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04
  • רעיון טוב! 1

פורסם
תדפדף בשרשור הזה, אלה עלויות טיפול בגולף 2015, עם מנוע 1.4 לי'. העלויות הן במוסך מורשה יבואן. סביר שעלויות טיפול בטיגואן יהיו (כמעט) זהות.
אם אתה מאיזור תל אביב, ואפילו רחוק יותר, מומלץ לטפל ב"מוסך רון" שהוא מומחה לרכבים תוצרת פולקסווגן, סיאט, אאודי וסקודה (מוסך מורשה משרד התחבורה, לא יבואן), והמחירים אצלו זולים יותר, עם חלקים מקוריים, ללא ויתור על איכות העבודה.
תודה רבה. אני בעל גולף 2014 ומטפל אצל רון :) חשבתי שהטיגואן יקר יותר לאחזקה

פורסם (נערך)

אז יש לך מול מה להשוות, הגולף שלי במורשה יבואן, מול הגולף שלך אצל רון. השוואה מעניינת.

אם לא מדובר על טיגואן חדשה, באחריות, מה הבעיה לשאול את רון על הבדלי עלויות?

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
אז יש לך מול מה להשוות, הגולף שלי במורשה יבואן, מול הגולף שלך אצל רון. השוואה מעניינת.
אם לא מדובר על טיגואן חדשה, באחריות, מה הבעיה לשאול את רון על הבדלי עלויות?
אין בעיה לשאול. פשוט התחלתי פה. יש פה ידע מצטבר לא מבוטל

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...