Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לפני כחצי שעה אני בדרך הביתה עומד לי ברמזור.

פתאום מגיח רכב, ובלי שום כוונה לעצור בכלל עובר באדום.

כמובן שזה היה סתם כי הוא יכל לעבור באדום והוא לא באמת הרוויח שום דבר- היה צריך לעצור ברמזור הבא😆

יש לי סרטון של המצלמת רכב, ואת המספר רכב- אפשר לראות מהסרטון אם עוצרים בפריים הנכון.

עכשיו אותי זה ממש מכעיס, מדובר בהתנהגות עבריינית נטו כי יש אנשים שחושבים שהחוק הוא המלחצה בלבד.

יש משהו לעשות עם הסרטון הזה, או שלאף גוף במדינה לא באמת אכפת מאכיפה של התנהגות עבריינית?

מנסה לשתף קישור מהדרייב,תעדכנו אם עובד.

https://drive.google.com/file/d/1VTjuXZUeSIyrg2Y0JWAINMq2p1Cb1SuI/view?usp=sharing

לא בטוח לגבי החוקים, מותר לפרסם בפורום את מס הרכב של העבריין?

1729508991_WhatsAppImage2020-08-31at11_57_50.thumb.jpeg.6c637d7672ddefc50f1f31c2bd0f0089.jpeg

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יש בפורום שרשורפלצת שמוקדש לסרטונים האלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעלה לפייסבוק של הצינור וכל אלה.

משטרת הפופוליזם לא תטפל עד שלא יהיה מספיק לייקים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וגם אז לא בטוח. הסרטון הזה לא בהכרח עומד באמות מידה משפטיות.

יש לנו כמה מומחי פורזניה בפורום, אולי מישהו יאיר את עינינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פורנזיקה*

ומכיוון ששאלת, לעצם התיעוד עצמו הוא תקין, רואים בתמונה עצמה את הרמזור וגם את העבירה וגם את מספר הרכב מבצע העבירה.

לעצם אמינות הסרטון - הוא ככה"נ חתוך, וזה לא תקין, אבל זה מספיק טוב כדי שהמשטרה תזמן את פות"ש להעיד ולספק את הסרטון המלא כפי שהוקלט ע"י מצלמת הרכב שלו.

סרטון כזה שאינו חתוך, יחד עם פות"ש, העדות שלו וחתימה על העדות צריכים להספיק מבחינת אמת מידה משפטית.

כמובן שאם העבירה הייתה מהירות מופרזת זה לא היה עומד באמות מידה משפטיות מבחינה מדעית, אבל כאן אין בעיה מדעית.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בעקרון זה הסרטון המלא מהמצלמה, לדעתי היא מצלמת במקטעים של דקה

כמה זמן לפני וכמה זמן אחרי צריך על מנת שהסרטונים "יתפסו"

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לא צריך לפני ולא אחרי, אם המצלמה מכוונת להוציא סרטונים של דקה אז זה יהיה הסרטון שידרשו במשטרה.

כמובן ללא המרות פורמטים, הקובץ As-Is כמו שיש על הכרטיס זכרון של המצלמה, רק לצרוב על דיסק ולמסור להם.

(אופציה שנייה פחות מועדפת עליי אישית היא למסור להם את כרטיס הזיכרון ושם הקובץ שיוציאו הם במעבדה - קח בחשבון שהכרטיס יחזור אליך ככה"נ לאחר מספר ימים עד שבועות)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 30 דקות, ik3 כתב:

ממש לפני כחצי שעה אני בדרך הביתה עומד לי ברמזור.

פתאום מגיח רכב, ובלי שום כוונה לעצור בכלל עובר באדום.

כמובן שזה היה סתם כי הוא יכל לעבור באדום והוא לא באמת הרוויח שום דבר- היה צריך לעצור ברמזור הבא😆

יש לי סרטון של המצלמת רכב, ואת המספר רכב- אפשר לראות מהסרטון אם עוצרים בפריים הנכון.

עכשיו אותי זה ממש מכעיס, מדובר בהתנהגות עבריינית נטו כי יש אנשים שחושבים שהחוק הוא המלחצה בלבד.

יש משהו לעשות עם הסרטון הזה, או שלאף גוף במדינה לא באמת אכפת מאכיפה של התנהגות עבריינית?

מנסה לשתף קישור מהדרייב,תעדכנו אם עובד.

https://drive.google.com/file/d/1VTjuXZUeSIyrg2Y0JWAINMq2p1Cb1SuI/view?usp=sharing

לא בטוח לגבי החוקים, מותר לפרסם בפורום את מס הרכב של העבריין?

1729508991_WhatsAppImage2020-08-31at11_57_50.thumb.jpeg.6c637d7672ddefc50f1f31c2bd0f0089.jpeg

אתה נוהג באוטובוס או במונית? אם לא מה אתה עושה בנת"צ

אם היית נוסע במסלול שלך היית מונע את העבירה.

מעבר כך בשחור פחד אלוהים!!

אם אתה אזרח שיהיה מוכן להעיד במשפט שלח את הסרטון למי שרשמו לך מעלי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שליאור כתב, התעוד מספיק טוב לשיחזור דוח על ידי המשטרה.

כתוב מכתב אל משטרת התנועה ובו הפרטים:

1. יום , שעה, מקום, 

2. תוצר הרכב, צבע , מס לוחית רישוי

3. תאור נסיבות המקרה (עמדתי..., ראיתי...)

4. הצהרה שתהיה מוכן להגיע למשפט להעיד, אם תתבקש

5. קישור לסרטון 

וקווה לכך שלא תיפול על שוטר אדיש

פורסם

זה לא מהמקרים שייגמרו בעדות במשפט להערכתי.

עם הסרטון ושוטר עם אמביציה יוציאו לו דו"ח לבן עם סעיף 6701, זה 1500 שקל ו-10 נק'.

גם אם הבחור יחליט להישפט תספיק העדות הכתובה של פות"ש + הוידאו המקורי.

אולי אולי אולי אם הבחור יחליט לקחת עו"ד מפולפל ולהלחם בכל הכוח יזמנו את פות"ש לתת עדות

@אביG אני לא מכיר נוהל של הוספת סרטון מקישור אינטרנטי לתיק אלא למעט מעבדה פורנזית (שברור לי שלא יתעסקו בתיק כזה).

אתה בטוח?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לפני 20 דקות, ישה כתב:

אתה נוהג באוטובוס או במונית? אם לא מה אתה עושה בנת"צ

אם היית נוסע במסלול שלך היית מונע את העבירה.

מעבר כך בשחור פחד אלוהים!!

אם אתה אזרח שיהיה מוכן להעיד במשפט שלח את הסרטון למי שרשמו לך מעלי

זה נקרא תכנון נסיעה, אני צריך בהמשך הכביש לפנות ימינה.

אם אני נוסע בשמאל(או לצורך העניין כל נהג אחר שרוצה לפנות ימינה ונוסע בשמאל), בפוטנציאל גורם לפקק ובלאגן דיי גדול בתנועה ברמזור הבא- ראיתי את זה קורה הרבה יותר מדי פעמים

הפניה היא מיד קצת אחרי הרמזור הבא כלומר אתה צריך ברמזור הבא להיות כבר בימין אחרת אתה מסכן את מי שבנתיב הימני ולא חפצה נפשו לפנות ימינה.

אתה יכול לטעון שאפשר לעבור לימין בין שני הרמזורים- זה נכון כאשר התנועה דלילה, אבל בתור כלל אצבע זה גם בעייתי כי שוב זה במקרים רבים גורם להפרעה של התנועה

לכן במקטע הזה רצוי מאוד שאם אתה מתכון לפנות בימינה הבא אתה תהיה בנתיב הימיני למרות שהוא צהוב.

נתיב הנסיעה שלי הותאם למקטע הדרך הספציפי הזה, אבל אשמח לדעת מה החוק היבש- כמה מותר לך לנסוע על נתיב תחבורה ציבורית על מנת לפנות ימינה?

מצד שני האם העובדה הזאת יכולה לפעול לרעתי בעת מתן עדות?

לפני 23 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא צריך לפני ולא אחרי, אם המצלמה מכוונת להוציא סרטונים של דקה אז זה יהיה הסרטון שידרשו במשטרה.

כמובן ללא המרות פורמטים, הקובץ As-Is כמו שיש על הכרטיס זכרון של המצלמה, רק לצרוב על דיסק ולמסור להם.

(אופציה שנייה פחות מועדפת עליי אישית היא למסור להם את כרטיס הזיכרון ושם הקובץ שיוציאו הם במעבדה - קח בחשבון שהכרטיס יחזור אליך ככה"נ לאחר מספר ימים עד שבועות)

האם דיסק או דיסק און קי זה הדרכים היחידות לתת מידע למשטרה- אין לי כונן דיסקים במחשב(אנחנו ב2020)

ודיסק און קי יש לי אבל הוא בשימוש, אצטרך לקנות אחד של 8GB נטו בשביל לתת למשטרה את הסרטון?

עריכה אחרונה על ידי ik3

פורסם

אני פחות מעודכן בנושא הנהלי סרטונים של משטרת התנועה, אני כן מכיר של מחלקות אחרות במשטרה.

פעם אחרונה שהייתי קשור אליהם בנושא הם לא יכלו לקבל ב-DOK אלא בדיסק בלבד. אבל זה היה לפני כמעט עשור.

לכן שאלתי את אבי, הוא בטוח יותר מעודכן ממני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. הגעה למשפט אך ורק אם הנהג הנלון מחליט ללכת הישפט (קרה לי בעבר כשהגשתי תלונת אזרח. נקראתי לדיון הוכחות)

2. לגבי צירוף מדיה מגנטית, אני לא ממש בטוח אבל חושב יש דרך להשתמש בתיעוד כזה עם הצהרת המגיש שלא נגע, שינה או ערך את החומר. עם הבאתו למשטרה, הוא נשמר כנהוג לשרשרת ראיות. או לא...😃. כבר לא מתנדב

פורסם

הצהרת המגיש שלא נגע שינה או ערך חותמים גם כשמגישים דיסק, ואז הדיסק עצמו נכנס לשרשרת ראיות עם חתימה של השוטר המקבל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, ik3 כתב:

זה נקרא תכנון נסיעה, אני צריך בהמשך הכביש לפנות ימינה.

אם אני נוסע בשמאל(או לצורך העניין כל נהג אחר שרוצה לפנות ימינה ונוסע בשמאל), בפוטנציאל גורם לפקק ובלאגן דיי גדול בתנועה ברמזור הבא- ראיתי את זה קורה הרבה יותר מדי פעמים

הפניה היא מיד קצת אחרי הרמזור הבא כלומר אתה צריך ברמזור הבא להיות כבר בימין אחרת אתה מסכן את מי שבנתיב הימני ולא חפצה נפשו לפנות ימינה.

אתה יכול לטעון שאפשר לעבור לימין בין שני הרמזורים- זה נכון כאשר התנועה דלילה, אבל בתור כלל אצבע זה גם בעייתי כי שוב זה במקרים רבים גורם להפרעה של התנועה

לכן במקטע הזה רצוי מאוד שאם אתה מתכון לפנות בימינה הבא אתה תהיה בנתיב הימיני למרות שהוא צהוב.

נתיב הנסיעה שלי הותאם למקטע הדרך הספציפי הזה, אבל אשמח לדעת מה החוק היבש- כמה מותר לך לנסוע על נתיב תחבורה ציבורית על מנת לפנות ימינה?

מצד שני האם העובדה הזאת יכולה לפעול לרעתי בעת מתן עדות?

תגיע לשניה 48 בסרט מול תחנת האוטובוס לפני הרמזור השני יש חץ שמתיר לך לפנות לנתיב הימני וממנו לנתיב היציאה ימינה.

זה החוק היבש. עבירה שעליה יש קנס של 500 ש"ח אפס נקודות. 

במשפט כנגד הנהג השני הוא או עורך דינו ינסו לעשות מזה סיפור כאילו לפחות רצחת את רבין.

אבל כל זה לא ימנע מלהרשיע את הנהג השני בעבירה של אור אדום, אם יוכח כי הסרטון אכן אוטנטי על פי הפורנו של מקס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...