Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

korola

בדיוק, מציע תיקון ב 600 ש"ח אולם לא ממליץ כי מדובר על מזגן ישן שיכול להתקלקל שוב בחלק אחר.

אישית אני נמנע מרכישת מזגנים זולים בסופר דיל, אך אשקול את זה. 

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני לא כל כך בעד מוצרים זולים (ראיתי אצל משפחה, מרעישים ומפריעים בשינה) 

מקסימום שאוכל להתפשר זה על זה גם לא בטוח שהמוצר איכותי. 

תודה על העצות, עדיין לא יודע מה להחליט, הטכנאי אומר רק החלפת מנוע, או מזגן חדש

על תיקון הוא דיבר למרות שניסיתי. 

פורסם

השאלה היא האם לפות"ש יש הידע והיכולת לבצע את הפירוק וההרכבה, במיוחד אם מדובר בעבודה בגובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, yogev20 כתב:

תודה על העצות, עדיין לא יודע מה להחליט, הטכנאי אומר רק החלפת מנוע, או מזגן חדש

על תיקון הוא דיבר למרות שניסיתי. 

האם נבדק דגם המנוע שיש במזגן אצלך ?

במזגני טורנדו (דאז) היו דגמים עם מנוע DC ופיקוד על הכרטיס (למיטב ידיעתי אין להם קבל כי זה מנוע DC), ומנוע AC (שהוא הפופולארי ביתר המותגים, אבל לא רק) שעובד עם קבל ויש לו 3-4 סלילים לקביעת המהירות.
SAGA נחשבה דאז למותג LOW COST עם מחירים מאוד תחרותיים (כמו AMCOR למשל של תדיראן) ולא מן הנמנע שאצלך יש ארכיטקטורה יותר פשוטה (מנוע AC עם קבל).

לפי תיאור הבעיה אצלך, עושה *רושם* שמדובר במנוע AC עם קבל - אבל מהיכרות עם המותג רצוי לבדוק פיזית מה יש על המזגן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה איציק,

קשה לי לענות כי אין לי מושג. הטכנאי שלי לא אמר החלפת קבל למרות ששאלתי אותו.

אולי אפנה לטכנאי אחר?  אך אוכל להסתכן עם אדם לא ישר, שיגבה על ביקור ללא תיקון סכום גבוה

ובסופו של דבר ייתן את אותה תשובה. 

עדכון:

*  דיברתי איתו שוב, אומר לי אם היה קבל לא הייתי מחליף? בהחלט כן.

טוען שהלגרים (מיסבים?) נשחקו והלכו, ואין אפשרות אחרת מלבד להחליף את כל החלק בשלמותו.

פורסם

אתה מציין תוכנית פינוי בינוי...

מנסיון - זה יכול לקחת שנים אם לא עשור. מנסיון.

לכן - אל תתחשב בזה כסיבה, בטח לא למות מחום בגלל זה.

לדעתי - תתקין מזגן חדש ותהנה ממנו ומהאחריות שלו.

alfa 156 2.5.

פורסם

המאיץ שדיברתי עליו הוא ביחידה הפנימית. זה המניפה שזורקת אויר בחדר. וכן , הייתי מתקן בכפוף להמלצת בעל מקצוע ואם התקציב מוגבל.

פורסם

שוב, תיקון עולה 600 ש"ח, השאלה אם לא תתעורר עוד בעיה במזגן?

והאם זה כדאי לתקן מזגן ישן כל כך? אם הייתה לי אופציה זולה יותר, הייתי שוקל אותה בהחלט. 

תשובות אין לי, אחרת לא הייתי שואל כאן. נראה לי אתקין מזגן חדש כי אני לא מוצא פתרון אחר.

אני בודק מחירים על מזגנים איכותיים שלא ירעישו בלילה. (תדירן בעדיפות ראשונה)

פורסם (נערך)

שאלתמ עכשיו את בני, המזגן שהותקן אצלו תדיראן סויפט 1.25 והוא מרוצה מאד. כאמור בחדר השינה שלי תדיראן Tosot בהספק דומה, שקט מאד אבל הקירור שלו קצת איטי.

ודרך אגב, פונקציה שנראית שולית אבל בעיני חשובה היא אפשרות לכבות את תאורת לוח הבקרה בלילה. האור הלבן הזה מול העיניים שלי מפריע לי לישןן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל תיקון של מוצר משומש קיים סיכון. גם במיקסר, במכונית, במזגן, בדלת ובכל דבר שתעלה על הדעת. 

אנשים מתקנים גם מסיבות של איכות הסביבה, הקטנת הפסולת, וגם מחוסר תקציב או שביעות רצון ממוצר איכותי שאין דומה לו היום במחיר שפוי. 

אם יש לך את הממון ובא לך להתחדש, אז קדימה. תדיראן בסדרות הגבוהות יעלה לך לא פחות מ 1700-1800, תוסיף התקנה ופירוק ואתה בלא פחות מ 2500 שח. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

2300 ש"ח למזגן Alpha Pro 10  של תדירן כולל התקנה על הקיר.

הייתי מעדיף במצב הנוכחי להוציא פחות, אבל לא על חשבון איכות החיים של מי שגר בחדר. (שגם ככה סובל מחום, לא כמוני)

לא שיש לי בעיה של תזרים, פשוט מעדיף להוציא מינימום עד לתקופות טובות יותר לכולם. (בינתיים זה רק הולך ומחמיר)

למתקין שלי אגב לא אכפת שאביא מזגן זול (אקנה לבד) והוא רק יתקין, העניין זה למצוא מוצר זול

שגם גם יהיה באיכות סבירה. 

פורסם

אם יש לך סאגה מהדגמים הישנים מדובר במזגנים די איכותיים של מידאה (שאחכ עברה לייצר עבור אלקטרה) ואולי שווה לתקן.

מזגן 1 כס עולה היום עד 1200 כולל משלוח, לדגמים שהם בסדר גמור (תאדירן ספקטרה, או סאגה 12x לדוגמא, אבל זה לא מידאה היום). על הפיילוט הזה לא הייתי הולך בכל מקרה.

• תוכן חדש...