Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ערב טוב

צריך עזרה

כבר כמה ימים מחפש ומנסה למצוא חברת או סוכן ביטוח שעושים ביטוח חובה + מקיף במחיר נורמלי או בכלל אם מבטחים רכב כזה(גולף 7 גי טי אי חמש דלות שנת 2016).

עד עכשיו הצעה הכי זולה שקבלתי 8K וחצי ואת האמת זה אותו סכום ששילמתי שקניתי את האוטו לפני שנתיים וזה לא הגיוני.

אני בן 29 עבר ביטוח מקיף שלוש שנים אחרונות נקי 10 שנים וותק נהיגה כמעט נקי ואגב אני הנהג היחיד.

אם יש מישהו שיכול לעזור לי למוצא ביטוח במחיר סביר אני אשמח

עוד שאלה, חברת WeSure הציעו לי כמעט חצי ממה שקבלתי מהצעות אחרות, אבל לא יודע קצת מביך ולא מכיר מישהו שהיה מבטח אצלם, ואם יש מישהו מהפורום או מחוץ יש לו חוויה אתם, אני ממש אשמח שתעזרו לי 

תודה, 

פורסם

אין לי ניסיון עם החברה הזאת אבל היא כן מוכרת ולא שמעתי פידבקים שליליים במיוחד עליה אז אני מתאר לעצמי שאין איתם בעיה מיוחדת. 

במצב שלך שההפרש הוא כל כך משמעותי לא הייתי חושב פעמיים והייתי מבצע אצלם את הביטוח, רק תוודא שלא חלה טעות ושהיא אכן הביאה לך הצעה לדגם הרכב שלך. 

פורסם (נערך)

איך ביקשת הצעות מחיר - באינטרנט או בטלפון? בשבוע שעבר חידשתי ביטוח לשתי מכוניות (סטנדרטיות לגמרי) שננהגות על ידי הבנים שלי שבערך בגילך, ההפרש בין הסוכנות בה היו מבוטחות עד כה לבין חברות אחרות היה אלפי ש"ח. בסופו של דבר ביטחנו ב"מנורה" דרך Wobi, שבכל שיחת טלפון שיפרה את ההצעה.

המסקנה שלי היא שצריך לבצע את הסקר טלפונית ובמספר חברות וסוכנויות,  שכן ההצעות באינטרנט גולמיות וניתנות לשיפור עצום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני סתם שאלה

איך משנת 2012 יש לך רק 4 הודעות?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממוצע פשוט יגיד לך שזה הודעה כל שנתיים 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב: