Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בעלי רכב סוזוקי סוויפט תרשמו בבקשה חוועת דעת שלכם על רכב מבחינת נוחות תחזוקה עלות טיפולים צריכת דלק עמיתית

מתלבט עדיין בין סוזוקי לפיקנטו xline

תודה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רכב אמין , מרווח באופן יחסי לקטגוריה , תחזוקה בהחלט סבירה ופשוטה בהנחה והכל מבוצע כפי הנדרש ,

צריכת דלק היא בערך 17-18 לידני ( כמובן תלוי בצורת הנסיעה ובין עירוני  או עירוני ) . 

צריכת דלק לאוטומט היא בערך 16-17 לאוטומט. 

קצת רועש מבחינת רעשי כביש ( שומעים הרבה את הכביש ואין בידוד בצורה מספקת) . 

מנסיון שלי עם שני רכבים בינתיים ( 2014 ו 2018 ) ממש מרוצה ונהנה מאוד מהרכב 

פורסם

מדובר בחדשה מהחברה?

שבוע שעבר הגיעה מתיחת פנים עם מערכות בטיחות וביצועים מעט מופחתים.

חסכונית, צפופה, נחשבת לאמינה יחסית, מרגישה דיי פשוטה מבפנים. 

פורסם

יש כמה דורות, אז על איזה אתה שואל?

יש לי 2013 אוטומטית עם כ-90,000 ק"מ, שרתה אותי, את אשתי, עכשיו את הבן הבכור. סה"כ רכב בסיסי (יש לי רמת הגימור הנמוכה GLA), אמינות סבירה (היתה לי תקלה מוכרת של צורך בניקוי בית מצערת, ותקלה חריגה של ממיר קטליטי), סחיבה סבירה (חיפה), צריכת הדלק 12-15 קמ"ל לפי צתווה השימוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...