Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , בעקבות רעשים בנסיעה בפורד של חמי , הוא שלח אותי למוסך לסדר את הבעיה (מוסך פורד עד כפר סבא) .

המכונאי העלה את הרכב על ליפט והראה לי את החלק הבעייתי אותו צריך להחליף בגלל הסדק/חור שנוצר שם (אני מצרף תמונה) 

העניין הוא המחיר - בהערכה גסה הוא אמר שהחלק עולה 7-8 אלף לא כולל עבודה . אני מצטט את המכונאי שאומר ששם החלק הוא "אין לזה שם מדוייק זה צינור אגזוז שנמצא בין ממיר קטליטי למשתיק ראשון".

השאלה שלי היא היכן אני יכול להשיג (אם בכלל כדאי) את החלק מפירוק אולי או במחיר זול משמעותית באיזור המרכז . תודה לעונים ולעוזרים אשמח למספרים של בעלי מקצוע וכדומה

2131333770_2.thumb.jpeg.91a78198e4ca785c9e872915ce0d2bda.jpeg1244932499_.thumb.jpeg.47cd28c5c7ecc53b660201ef74cced8f.jpeg

פורסם

אגזוזיסט מומלץ? 

לפני 1 דקה, dorban3 כתב:

יש מחברים גמישים חדשים כאלה אצל כל אגזוזיסת לא מאמין שעולה יותר מ 500ש"ח אוליי מעט יותר לרכב שלך.

פורסם

מה זה העושק הזה 7-8 אלף שקל בשביל מחבר?

במחיר הזה אפשר להביא צנרת קומפלט.

כמו שהציעו לפניי, תיגש לכל אגזוזן באזורך שיחליף לך את החלק.

פורסם

אכן, ניתן להחליף בחיתוך והלחמה את המחבר הגמיש שאצל המקצוענים

נמצא בכמה מידות אורך.

תאם ופנה אל שמואליק מזרחי (הידוע בכינויו גונגה) שנמצא בתוך אמרד

שברח' השלושה 1 ת"א, טל' 054-6607095.

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם
מה זה העושק הזה 7-8 אלף שקל בשביל מחבר?
במחיר הזה אפשר להביא צנרת קומפלט.
כמו שהציעו לפניי, תיגש לכל אגזוזן באזורך שיחליף לך את החלק.
בס"ד
אתה מדבר על עושק?, הסטה מהדיון, ראדיאטור מקורי לאסמקס שלי, עולה בחברה 5000 ש"ח לחלק!, ללא עבודה וללא נוזל קירור.
כמה עולה החלק בחול?, 120 יורו!, אתה רוצה לשמוע משהו יותר מדהים?, אותו רדיאטור שמורכב על אסמקס עם מנוע 2.3, בדלק, נתנו לו מספר חלק שונה, אבל לפי הקטלוגי, אתה מבין שמדובר באותו ראדיאטור בדיוק, כמה הוא עולה? 2300 ש"ח, למה? כי הם יכולים.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...