Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אשמח להמלצה עבור רכב סופר מיני בתקציב בסביבות ה 50K אפשר למשוך עד 60K, עד 3 שנים אחורה.

הרכב הנכוחי SEAT IBIZA 2013 1.4 Reference MANUAL CGG 85CV כנראה הלך טוטל הוסט, עדיין בבדיקה.

אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי כמה רכבים שראיתי גם בשוואה מול אותה שנה, חסכוני בדלק, נסיעה בממוצע לשנה 10000KM, בטיחותי.

זה מה שראיתי שמוכרים ביד 2 , כמובן זה לא מחייב משם.
כמובן שאני פתוח לשמוע עוד הצעות.
הרכבים שהסתכלי , סיאט איביזה, סקודה פאביה, קיה ריו.

שנת 2017: 

seat ibiza 1.2 ידני reference 85CV  5doors
seat ibiza 1.0 אוט Style 110CV 5doors
Kia Rio 1.4LX 109CV 
 קצת יותר יקרה אני חושב SKODA FABIA

:שנת 2018
Seat Ibiza Reference ידני 5 דל' 1.0 95 כ"ס

Seat Ibiza Reference אוט' 5 דל' 1.0 115 כ"ס

Kia Niro 1,4 LX 100CCV GX  הצבק

Kia Niro 1,4 LX 100CCV LX  סדאן

שנת 2019 ראיתי שזה מעל התקציב, אתם מיבים יותר טוב ממני

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקראת סוף 2017 הגיע הדגם החדש של האיביזה.

והיא עדיפה מהקודמת בתחום של בטיחות, מרווח.

דווקא מבחינת איכות חומרים הגירסאות הפשוטות יותר הלכו צעד אחורה.

האיביזה בשילוב גיר אוטומטי תהיה חזקה יותר, הידנית מנגד גם מרגישה זריזה אך אמינה יותר.

מה שכן, רמת אבזור נמוכה יחסית והסלון ניראה פשוט.

הריו גם גן מרווחת מאוד, יש יותר מערכות בטיחות אל המנוע חלש יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

התכוונת קיה ריו גם ב2018? כי אין 1.4 ואין סדאן.

ריו 1.4 מהצורה החדשה מרווחת נוחה , הדגם הראשון שהגיע הגיע ללא מערכות בטיחות (הסדאן שווקה כאן למשך שנה ועודף ואז נעלמה) , לאחר מכן קיבלה תיקון סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית, קל לזהות כי אין מובילאיי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אתה בטוח שבשנת 2018 מדובר על קיה נירו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 28 דקות, dorsht כתב:

אתה בטוח שבשנת 2018 מדובר על קיה נירו?

התכוונתי לקיה ריו , זה שמות קרובים התבלבלתי.
הכתוונתי בכולם לריו, הנירו יקרה יותר נכון ?

פורסם

יקרה משמעותית.

האיביזה יכולה להיות אופציה טובה, בייחוד מהדור הנוכחי, אבל אם כבר אתה מעוניין בדגם עם ה-DSG, אז חפש אחת מרמת גימור גבוהה יותר מרפרנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

הציעו לי הונדה ג'אז 2017 ליסינג/השכרה

קיבלתי גם הצעה עבור מיצובישי ספייס 2017 יד 1 עם ק"מ נמוך כ 17000Km במחיר 57000₪ אני מאמין שאפשר להוריד עוד.

איך הרכבים האלה?

בכללי מה ההמלצות שלכם?

עריכה אחרונה על ידי noam76
פורסם

הגאז רכב חסכוני ומאוד מרווח מאחור, נחשב לאמין.

החיסרון העיקרי זה מנוע לא זריז.

הספייס סטאר גם חסכונית מאוד, יחסית מרווחת מאחור, בעיר נוחה אך רועשת במאמץ או בכביש הררי.

מה שכן הספייס אמורה להיות זולה יותר לאותו שנתון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר לספייס סטאר די גבוה בהתחשב בעובדה שאחת חדשה מיד שניה 0 ק"מ עולה כ-70 אלף ש"ח ומדובר בדגם חדש יותר שכולל גם בטיחות אקטיבית.

פורסם (נערך)

אני מבין שהספייס סטאר פחות לעניין, רועשת במאמץ.

עוד רכב שלא ציינתי, היא צריכה להיות דומה מאוד לאיביזה, זה הגולף.

בכוון הצרפתיות יש מה להסתכל?

עריכה אחרונה על ידי noam76
פורסם

הייתי בודק פיגו 208 ברמת אבזור אקטיב.

הרכב נוח, זריז, מאובזר בסדר.

מה שכן לרכב יש מחלה בדמות רצועת טיימינג מתפוררת, לכן חשוב לבדוק האם הוחלפה, במידה ולא לבדוק את מצבה ולהחליף.

עוד אופציה היא סיטרואן c3, מאוד נוחה, נראית טוב, מנוע וגיר דומים לפיגו יותר מערכות בטיחות במיוחד ברמת אבזור הגבוה shine pk.

החיסרון שלרכב יש רעידות מורגשות עקב מנוע 3 צילינדרים, ובהאצה קלה במהירות בין עירונית יש ויברציות, לא כולם שמים לב לזה.

פורסם
לפני 7 שעות, yoav911gt2 כתב:

ריו 1.4 מהצורה החדשה מרווחת נוחה , הדגם הראשון שהגיע הגיע ללא מערכות בטיחות (הסדאן שווקה כאן למשך שנה ועודף ואז נעלמה) , לאחר מכן קיבלה תיקון סטייה מנתיב ובלימה אוטונומית, קל לזהות כי אין מובילאיי.

מה הכוונה שקיבלה תיקון? אז לא להתקרב אליה?

פורסם

הכוונה למערכת בטיחות אקטיבית - תיקון סטוה מנתיב, כאשר הרכב סוטה מנתיבו ההגה מסתובב לצד הכביש להחזיר את הרכב לכביש.

פורסם

אני לא מכיר דגם של סוזוקי בתקציב שלך שיש לו גם בטיחות אקטיבית.

• תוכן חדש...