Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, 

החלטתי להתקין מערכת הכוללת-סט קמופוננט 6.5 בקדמת הרכב, סט 6X9 במגש, והחלפת הרדיו דיסק המקורי.

רציתי לשאול כמה שאלות, ואשמח לעזרתכם.

1.ראשית, כיוון שאיכות החומרים ברכב ירודה, רציתי לדעת האם למישהו היה ניסיון עם התקנת מערכת ברכב, והאם יש סיכוי שמפאת איכות החומרים בירודה של הרכב, התקנת מערכת תגרום לקרקושים ורעידות בפלסטיקת הרכב.

2.מבחינת פאנל ההתאמה של הרדיו דיסק, האם יש איזושהי המלצה לרכישה מאחד מאתרי הE-Commerce בחול? או שהפרש המחירים בין הארץ לחול לא כל כך משמעותי?

3.ברכב ישנה שליטה מההגה על מערכת הסאונד, משיחה שהייתה לי עם מתקין, נטען כי סביר מאוד להניח שלא יהיה ניתן לשמור על השליטה מההגה במידה ואבחר להתקין רדיו דיסק רגיל, אך במידה ואבחר להתקין דאבל דין, יובטח לי כי תישמר השליטה מההגה, האם יש אמת בדבר?

4.אשמח בנוסף להמלצות מצידכם לסט קומפוננט 6.5(עד 600 ש"ח) , ורדיו דיסק סטנדרטי שיכלול BT(עד 600 ש"ח), מחברה מוכרת ושתהיה האופציה לשמירה על שליטה מההגה, או לחילופין שהרדיו דיסק יגיע עם שליטה חיצונית שתוכל להתחבר להגה.

5.חיפוש קצר בZAP העלה לי את הדאבל דין הבא :https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=991621 -Pioneer AVHA205BT , כיוון שמדובר במחיר נמוך אך מצד שני בחברה מוכרת, רציתי לדעת האם למישהו היה נסיון עם הדגם הנ"ל.

 

תודה רבה מראש.

 

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

שלום

 

2. לדעתי ברוב המקרים ההפרש משמעותי וכן הייתי מחפש פאנל התאמה באתרים בחו"ל כגון אליאקספרס אבל שווה לעשות בדיקה

3. כמדומני צריך שיהיה מתאם canbus.

5. במקרה יש לי את המערכת נל - אז ככה לגבי המערכת היא באמת מערכת טובה ואין לי תלונות(אולי רק בהירות לא טובה כשיש שמש מסנוורת).

הבלוטוס מעולה מתחבר מהר וטוב ואין בעיות איתה. שומעים מצוין ובאמת יש הרגשה שהיא מערכת טובה,

אבל אם כבר הייתי משתדרג למערכת חדשה הייתי שם מערכת אנדרואיד (או אפילו אנדרואיד אוטו) אפילו סיני של חברת JOYING וכאלה.

אם תקרא קצת פה בפורום ועוד מקומות תראה שזה בהחלט מערכות טובות - ואז גם תוכל לחפש מערכת תואם מקור ולא תצטרך פאנל התאמה - לדעתי יותר יהיה משתלם בתקציב הזה.

 

 

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

×
×
  • תוכן חדש...