Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לחברת השכרת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה להשכיר רכב לסופ"ש הקרוב לחופשה באילת,מאחר שלא ממש בא לי לקחת את טוחנת הדלק הפרטית שלי לשם.

יש למישהו המלצות על חברת השכרת רכב זולה שיצא לו להשכיר ממנה

ואיזה רכב הכי כדאי לקחת מבחינת חיסכון בדלק .

תודה לעונים.

איציק :turn-l:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כשהמשפחה שלי יצאה לחופשה בטבריה השכרנו מבאדג'ט השכרת רכב פיאט דובלו מסחרית ב250 שקל ליום, דיזל שזה יצא לנו ממש זול בדלק והאוטו שירת אותנו טוב.

חוץ מזה לא היה לי ניסיון עם החברות האחרות אבל מסחרית ב250 שקל ליום נראה לי שווה מאוד.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
היי אני רוצה להשכיר רכב לסופ"ש הקרוב לחופשה באילת,מאחר שלא ממש בא לי לקחת את טוחנת הדלק הפרטית שלי לשם.

יש למישהו המלצות על חברת השכרת רכב זולה שיצא לו להשכיר ממנה

ואיזה רכב הכי כדאי לקחת מבחינת חיסכון בדלק .

תודה לעונים.

איציק :turn-l:

עדיף לך לרדת עם הרכב שלך (אלא אם כן אתה מתקמצן עליו :wink: ) ולאמץ טכניקת נהיגה חסכונית, אני עם WRX עשיתי תצרוכת של 1 ל- 10.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

החלטתי לצאת עם הגרוטאה שלי בסוף,

מקווה שהיא תעלה בעליות סדום חחח...:-P

סתם סתם ...היא עולה כמו גדולה

בקשר לסוג הנהיגה ,אני אאמץ את שיטת הזחילה על -90

גם ככה כביש הערבה עמוס בשוטרים :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
סע דרך מצפה .

חפש שרשורים על : נסיעה , אילת.

את האמת זו גם דרך (יחסית) יותר יפה, או אולי יותר נכון, יותר מעניינת (או פחות משעממת...) מכביש הערבה..

מה שכן, כשכבר מגיעים לאילת והיא ככה נגלית מבין ההרים זהו בהחלט מחזה יפה.

בכול מקרה, נסיעה טובה, סע בזהירות ושמור על עצמך!

• תוכן חדש...