Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשתות בלי להשתכר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ש ל ו ם....ל כ ל....ה א ל כ ו ה ו ל י ס ט י ם

חברה יש לי שאלה

איך אפשר לשתות כמה שיותר אלכוהול בלי להשתכר?

שמעתי כמה טיפים: לשתות אחרי ארוחה (לא כבדה), ולא לערבב משקאות

למישהוא יש אולי עוד איזה טיפ?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לשתות קפה אחרי האלכוהול...כי החלב והקפאין מבטלים קצת את השפעת האלכוהול וגורמים לך להיות יותר עירני.מה שכן לא מומלץ להשתכר ולנהוג בכלל! אתה מסכן את עצמך ואת האחרים. אז או שתיתן מפתחות למישהו אחר לא שיכור או שתישן באוטו כמה שעות,תתפכח ואז סע הבייתה

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יש איזו מטרה מאחורי השאלה ההזויה הזו?

מה אתה מנסה להשיג? להינות מהערך הקלורי של האלכוהול בלי ההשפעות המשכרות? :shock:

תאכל סוכר.

תשתה לאט וכל פעם תעצור עד שתגיע למצב שאתה רוצה להגיע אליו ושם תפסיק. הנה חסכתי לך נזק לכבד, לכיס, ולשכל.

פורסם

לא ניסיתי את זה,

אבל אם אתה שותה לפני זה חצי כף שמן אז אתה יכול לשתות ולשתות וזה לא משפיע, אבל אחרי כמה שעות אתה מקבל את זה בבום..

פורסם
ש ל ו ם....ל כ ל....ה א ל כ ו ה ו ל י ס ט י ם

חברה יש לי שאלה

איך אפשר לשתות כמה שיותר אלכוהול בלי להשתכר?

שמעתי כמה טיפים: לשתות אחרי ארוחה (לא כבדה), ולא לערבב משקאות

למישהוא יש אולי עוד איזה טיפ?

לא להשתכר?

אין דבר כזה...אם כי המילה השתכרות היא גסה מידיי....(בעברי הייתי ברמן).

לשתות את אותו משקה,על בטן מלאה......הם דברים אשר בסך הכול יגרמו לך לשתות יותר ממה

שבדרך כלל הגוף מסוגל....ולעדן את ההנגאובר בבוקר.

אין בכך שום רצון ממני לומר...שתה יותר...שיהיה ברור.

אלכוהול...להמון אנשים הוא אותה גברת בשינוי אדרת.

מבלי להיכנס לפרטים,בירה היא לא יין....ווויסקי הוא לא טקילה....ויש ספרים רבים בעניין

שימלאו דפי פורום זה באינפורמציה חסרת משמעות (לפחות לרוב בני התמותה).

אם מדובר בסוג של ארוע חד פעמי...בו תרצה להנות ולשתות כמה שיותר מבלי לקום בבוקר עם אנשים זרים,הקפד על עשיית טיפים אלו...אבל בו זמנית אל תגזים ותחשוב על זה יותר מידיי.

אל תאכל ממש לפני היציאה אלא שעה וחצי לפני.

הקפד לאורך כל הערב לשתות נוזלים (לא אלכוהוליים) בכמויות נדיבות במיוחד, גם אם אתה לא צמא.

אלכוהול מייבש את הגוף...ואחת הסיבות לכאבי ראש בבוקר היא חוסר נוזלים בגוף וכבד שעובד קשה מידיי.

אם אתה נניח בחתונה....בשום פנים ואופן אל תיגע במה שמציע הבר האקטיבי....לא לגעת במשקאות

צבעוניים ..ולא להתפתות לילדות יפות שמסתובבות עם עגלת המבחנות...גם אם חייך תלויים בכך.

שנת צהריים בריאה תעזור גם כן.

אם הינך מעשן....הקפד לא לעשן יותר מידיי...שכן לאלכוהול יש נטייה לגרום לעישון יתר...שגורם

מלבד למיליון דברים אחרים....לכאב ראש גדול.

וכל הזמן תרקוד....תזוז..תדבר עם אנשים..חוסר מעש ושיעמום הם האויבים של האלכוהול.

את הרכב תשאיר בבית...כי הרי ממילא בסוף הערב לא תמצא את המפתחות.

בילוי נעים.

פורסם

אני יודע שעוזר גם לשתות הרבה מים ביחד עם האלכוהול.

לפי הניסיון שלי זה משתנה מאדם לאדם,יש לי חברים כוס שיבס אחד והם כבר בעננים אני לדוגמה קצת יותר עמיד(גרוזיני....),אבל זה כלום לעומת חבר של אבא שלי לדוגמה שכמעט שותה כמו מים בכמויות שאם אני אשתה אותם אז 10 שטיפות קיבה לא יעזרו........

כמו שאישפוז אמר what the fuck?

פורסם

אמרו לי שגם אם אוכלים קובית (חותכים) חמאה אז גם זה מבטל אבל אחר כך מקבליםן את זה בבום.. לפי דעתי כל מה שיש בו דיי הרבה שומן

פורסם

אני לא מבין מה המטרה ?

ככל שאני מצליח להשתכר מפחות אלכוהול אני יותר שמח ...זה אותה הרגשה בפחות כסף .

אם יש איזה משקה שאתה מאוד אוהב (אצלי זה בירות) ואתה רוצה לשתות ממנו הרבה אז כל העצות שנתנו פה יעזרו לך .

אני כמו כמה לפני לא מבין ת'מטרה שלך....

ד"א ,אל תשכח לא לנהוג .......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
לשתות קפה אחרי האלכוהול...כי החלב והקפאין מבטלים קצת את השפעת האלכוהול וגורמים לך להיות יותר עירני.מה שכן לא מומלץ להשתכר ולנהוג בכלל! אתה מסכן את עצמך ואת האחרים. אז או שתיתן מפתחות למישהו אחר לא שיכור או שתישן באוטו כמה שעות,תתפכח ואז סע הבייתה

מיתוס שקיים שנים.

אלכוהול אמנם מייצר הרגשה של כאילו...אבל הרוב פסיכולוגי...ותעשה טוב יותר אם תסניף תבליני הרחה.

קפאין ממריץ את פעולת הדם ובכך מגדיל את התפשטות האלכוהול בדם.

המלצה חמה...תתרחק מקפה,תה,שוקו......ותשתה כמה כוסות מים טובות במקום.

חלב......לחלב השפעה על פעולת הכבד..מכיוון שהוא מנטרל חומציות.

פעולתו נוגדת את פעולת האלכוהול ולכן עדיף לשתות אותו ממש לפני המיטה.

רעיון לא רע בכלל...החיסרון....עודף ליחה בריאות למחרת.

פורסם

הנה עוד כמה טיפים:

הטיפ הראשון הוא לשתות אלכוהול מובחר.. מה הכוונה? שאלכוהול זול תוצרת הארץ, סביר להניח שיגרום לך להקיא את נשמתך מוקדם הרבה יותר מאלכוהול משובח (לדוגמא, וודקה תוצרת הארץ מול וודקה סמירנוף או אבסולוט)

ערבוב של משקה אלכוהול עם רד-בול או כל משקה אחר מלא בטאורין יביאו להשתכרות מהר יותר מאשר משקה נקי ללא ה"תוסף".

וכמו שאמר OZZY לפני, לאחר השתייה לא לשבת לנוח ולא להיזרק בפינה כלשהי- להיות כל הזמן בתנועה.

ושוב אני ימליץ- להתרחק ממשקאות זבל / משקאות זולים באיכותם!!!!

אמיר.

פורסם

השמן שוקע בדופן הקיבה ומונע מהאלכהל להיספג במחזור הדם (דרך דופן הקיבה)...

אבל כשהאלכהל יוצא מן הקיבה, הוא נספג במקומות אחרים במערכת העיכול, אך בהשהיה משמעותית...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לכבוד BMW_525_89,

באלכוהול אין סיבים תזונתיים ואפילו לא ויטמינים. בד"כ שותים אלכוהול בשביל (...) להשתכר.

אם אתה לא רוצה להשתכר - אל תשתה.

אם אתה רוצה להשתכר ולנהוג...אני מקווה שאתה מיומן בזה (אהה כן, וזה גם לא חוקי...)

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הדרך היחידה לא להשתכר היא לא לשתות. כל כמות של אלכוהול בדם משפיעה על המוח, וככל שהריכוז בדם גדול יותר, כך גם ההשפעה שלו גדולה יותר. חשוב לזכור שלאלכוהול השפעות מרחיקות לכת על ביצועי המוח כבר מריכוזים מאוד נמוכים בדם.המטרה שלך אם כך, היא להפחית את כמות האלכוהול בדם. אפשר להסתכל על זה כמו אמבטיה: מצד אחד הברז ממלא את האמבטיה, ומצד שני פתח הניקוז מנקז אותה. בשתיה, הברז הוא כמות האלכוהול שמערכת העיכול שלך סופגת ביחידת זמן, והניקוז הוא פעולה של אנזים בכבד שנקרא אלכוהול דהידרוגנז שמפרק 95 אחוז מהאלכוהול ומנטרל את השפעתו על המוח (5% מופרשים בזיעה ובנשימה). כדי להגיע לרמות אלכוהול נמוכות בדם צריך או להקטין את ברז המילוי או להגדיל את קצב הריקון.

הקטנה של המילוי מושגת ע"י שתיה איטית. אם בולעים אלכוהול בבת אחת, כרבע ממנו יספג בקיבה, וכשלושה רבעים יספגו במעי הדק - תהליך שלוקח זמן, ובזמן הזה לא נרגיש את השפעות האלכוהול ונתפתה לחשוב שניתן לשתות עוד. אם נשתה לאט-לאט ובשלוקים קטנים, חלק מהאלכוהול יספג ברירית הפה עם השפעה מיידית גדולה יותר, מה שיגרום לנו לצרוך פחות. בנוסף, אם לא אכלנו דבר לפני השתיה, כל כמות האלכוהול תספג תוך שלושים עד שישים דקות. לעומת זאת אחרי ארוחה דשנה, ובמיוחד ארוחה שומנית, ספיגת האלכוהול יכולה להתארך עד שש שעות. דבר זה יגרום מחד לריכוז נמוך יותר בדם, אולם מאידך יגרום לזמן השפעה ממושך יותר לאחר השתיה.

קצב פירוק האלכוהול ע"י הכבד תלוי בכמה משתנים. אצל אנשים צעירים ושתיינים כרונים, קצב הפירוק גבוה יחסית, בעוד שאצל רזים מאוד קצב הפירוק הוא איטי יותר. ברמות אלכוהול נמוכות, קצב הפירוק יחסית גבוה. גם לנטיה הגנטית יש השפעה מסוימת. כעקרון אדם צעיר ובריא מסוגל לפרק כ 15 גרם של אלכוהול בשעה - כלומר משהו כמו מנת משקה אחת.

דרך אגב לחוכמה הידועה של "לא לערבב משקאות" אין כל שחר - אלכוהול זה אלכוהול.

לסיכום, הנוסחה המנצחת (למי שחייב לשתות) היא:

1. לאכול טוב לפני ותוך כדי השתיה, רצוי אוכל שומני.

2. לשתות לאט-לאט, לגימות שיחליקו על הלשון ולא להקפיץ לגרון כמו אווז בפיטום.

3. לא לעבור בשום אופן מנה של משקה אחד לשעה (רצוי כמובן הרבה פחות).

4. להכיר את תגובות הגוף שלך ואת הגבולות האישיים שלך.

5. בכל מקרה ובשום אופן לא לנהוג או לבצע משימות אחראיות במהלך שש שעות לאחר שתיה בכל כמות שהיא.

נמרוד

• תוכן חדש...