Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

טראמפ סגר רשמית הגירה לארה"ב במסגרת ויזת עבודה H-1B. ככה הגיעו רילוקיישנים מישראל לארה"ב לסיומם לפחות בתקופת הממשל הנוכחי.  

אני עבדתי 3 שנים במחלקת רילוקיישין באחד המשרדים הגדולים בארץ. היום המחלקות האלה קיבלו צינור סודני מהתחנה המרכזית החדשה. פעם נוספת קיבלתי חיזוק לאמונה הפנימית שלי כמה מסוכן להיות עובד one trick pony. ברגע שעולם התוכן/התמחות ספציפית שלך נעלמת לך תמציא את עצמך מחדש. 

יש כל כך הרבה נקודות

קטנות בזה שזה לא ממש מדויק

זה גם לחצי שנה ולויזות לא מונפקות - בזמן שאנחנו אחרי תאריך הנפקת הh1b השנתי.

אבל אחד צעד מעפן מנשיא שעושה דברים לכותרות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 23 שעות, מרק10 כתב:

לפני חודש או חודשים כתבת שהעסק עמוס בעבודה. מה קרה ?

עובד אש!

וממשיך לעבוד אש!

אבל אני 10 שנים עם הבוס שהוא הבעלים של המקום ונשגב מבינתי להבין כיצד הראש שלו עובד.

כבר רשמתי מספר פעמים פה, זה מקום עבודה עם אפס ביטחון תעסוקתי.

אנשים מפוטרים חדשות לבקרים בהתאם לגחמותיו של בעל הבית. אבל זה בכל עסק, אין יותר קביעות, אין וועד, אין נעליים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אמן לזה אדון נייט דרייבר. אמן לזה.

עד שאנחנו נהפכים לחברים וכיף לנו, מגיע צונאמי והופ מתחלפים שוב.

שוב פעם ללמד

שוב פעם לקוחות ותיקים לא רוצים שעובד חדש ישרת אותם.

אני מתחיל להתעייף מהכדור הזה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 2 שעות, eladns כתב:

אמן לזה אדון נייט דרייבר. אמן לזה.

עד שאנחנו נהפכים לחברים וכיף לנו, מגיע צונאמי והופ מתחלפים שוב.

שוב פעם ללמד

שוב פעם לקוחות ותיקים לא רוצים שעובד חדש ישרת אותם.

אני מתחיל להתעייף מהכדור הזה.

שקלת להחליף מקום עבודה?

לא עכשו עכשו,אבל בכללי.

לפני 2 שעות, Night Driver כתב:

אלעד, אין קביעות אבל כל עסק שואף לתחלופה מינימלית.

יש משרות שהתחלופה בהן גדולה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

אולי הגיע הזמן שסוף סוף הממשלה המחורבנת הזו תעשה משהו בנושא המובטלים !

אולי חבר הפורום ChemGuy85 או korola צדק והגיע הזמן להתחמש בנשק כי בקרוב לא יהיה לאנשים מה לאכול ?

מאות אלפים לנתניהו, והמובטלים שלא יראו בקרוב שקל: "ניזרק לכלבים"

רונית (55) תשקול לקחת הלוואה מאמהּ הקשישה, עדנה (64) חושבת לעזוב את הארץ, ענת (64) בוכה בכל יום, ואריאל (24) - שמקבל טיפול פסיכולוגי - חרד לגורלו. ברקע הטבות המס שאושרו לרה"מ, ישראלים רבים שנגרעו משוק התעסוקה לא יהיו זכאים באוגוסט לדמי אבטלה: "לא יהיה ממה לחיות"

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5752976,00.html#autoplay\

הלכתי לשמן את הפיסטולט הקטן שלי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תיכנס למלכודת הפוליטיזציה הזאת של התקשורת. 

כמעט כל המרואיינים הם מהענף שנפגע הכי קשה (תיירות). אם תקרא את הרקע שלהם תבין שחלקם הגדול חסר כישורים בסיסיים למרות שהם נמצאים עשרות שנים בשוק העבודה. לדוגמא רונית עבדה 34 שנים בתחום התיירות והיא אפילו לא יודעת להפעיל Microsoft Office שזה ה-ABC של עבודה בסביבה משרדית מודרנית. איך היא עבדה בכלל כל השנים האלה? לא רק זה עכשיו היא דורשת שהמדינה תממן לה קורסים ותשלם דמי אבטלה בתקופת הלימודים. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

לדוגמא רונית עבדה 34 שנים בתחום התיירות והיא אפילו לא יודעת להפעיל Microsoft Office שזה ה-ABC של עבודה בסביבה משרדית מודרנית. איך היא עבדה בכלל כל השנים האלה? לא רק זה עכשיו היא דורשת שהמדינה תממן לה קורסים ותשלם דמי אבטלה בתקופת הלימודים.

רבאק, בילית עכשיו 6 חודשים בבית ע״ח המדינה. לא יכולת להקדיש כמה שעות מתוכם לאיזה טוטוריאל חינמי או שניים כדי להתעדכן בסביבות עבודה מודרניות?

בכלל, כשמישהי כזאת דורשת ״פיצוי״ מהמדינה (מזכיר לכם מישהו אחר מהשרשור השכן?) ולא ״עזרה״, בו ברגע היא מאבדת את האמפתיה שלי.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

היא לא תמצא עבודה שתהיה קלה ותכניס אותו סכום כסף.

גם להתחיל במקום חדש אחרי 35 שנה במקום אחר זה קשה.

אבל כמו שכבר הראינו,לא חסר עבודות בחוץ לאנשים שבאמת רוצים לעבוד.

אגב,זו טענה שחזרה אצל רובם "לא שווה לי ללכת לעבוד באותו סכום של דמי האבטלה",אבל בסוף הם ייגמרו.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

פורסם
לפני כשעה, malcishua כתב:

רבאק, בילית עכשיו 6 חודשים בבית ע״ח המדינה. לא יכולת להקדיש כמה שעות מתוכם לאיזה טוטוריאל חינמי או שניים כדי להתעדכן בסביבות עבודה מודרניות?

בכלל, כשמישהי כזאת דורשת ״פיצוי״ מהמדינה (מזכיר לכם מישהו אחר מהשרשור השכן?) ולא ״עזרה״, בו ברגע היא מאבדת את האמפתיה שלי.

כן אבל זה דורש אחריות, דחף, הגדלת ראש, הקרבת זמן פנוי. למי יש כוח לזה. הרבה יותר קל לשבת בבית ולחכות עד שהבוס יחזיר אותה לעבודה. כאשר זה לא קרה פתאום המדינה אשמה שלא סידרו לה קורס וורד. 

לפני 29 דקות, halperin96 כתב:

היא לא תמצא עבודה שתהיה קלה ותכניס אותו סכום כסף.

גם להתחיל במקום חדש אחרי 35 שנה במקום אחר זה קשה.

זה מאוד קשה. אין ויכוח. אבל אדם שיש לו Skills כנראה ישאב הרבה יותר בקלות חזרה לשוק העבודה. 

לפני 29 דקות, halperin96 כתב:

אגב,זו טענה שחזרה אצל רובם "לא שווה לי ללכת לעבוד באותו סכום של דמי האבטלה",אבל בסוף הם ייגמרו.

הבנתי שזה גם מה שקורה בארה"ב ה-unemployment benefits כל כך יותר טובים שאנשים לא ממהרים לחזור לעבודה. 

פורסם
לפני 7 שעות, ChemGuy85 כתב:

אל תיכנס למלכודת הפוליטיזציה הזאת של התקשורת. 

כמעט כל המרואיינים הם מהענף שנפגע הכי קשה (תיירות). אם תקרא את הרקע שלהם תבין שחלקם הגדול חסר כישורים בסיסיים למרות שהם נמצאים עשרות שנים בשוק העבודה. לדוגמא רונית עבדה 34 שנים בתחום התיירות והיא אפילו לא יודעת להפעיל Microsoft Office שזה ה-ABC של עבודה בסביבה משרדית מודרנית. איך היא עבדה בכלל כל השנים האלה? לא רק זה עכשיו היא דורשת שהמדינה תממן לה קורסים ותשלם דמי אבטלה בתקופת הלימודים. 

האמת שיש משהו בדברים שלהם. שרות התעסוקה בימינו לא מציע הכשרות ולימודים על חשבון המדינה כמו פעם.

בעבר היו קורסים בריתוך, מפעילי מכונות CNC, שרטוט ממוחשב, מזכירות ועוד המון קורסים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

האמת שיש משהו בדברים שלהם. שרות התעסוקה בימינו לא מציע הכשרות ולימודים על חשבון המדינה כמו פעם.

בעבר היו קורסים בריתוך, מפעילי מכונות CNC, שרטוט ממוחשב, מזכירות ועוד המון קורסים.

עכשו לכל המקצועות האלה רוצים תואר ראשון או הנדסאי והקורסים האלה נשארו ללא דורש-מצד המעסיקים והמועסקים יחד.

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר בין תואר או הנדסאי לריתוך ותכנת וכוון cnc.

ובדיוק שני אלה הם מקצועות עם דרישה ערה ומעסיקים מתקשים למצוא אנשים ראויים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 6 שעות, ChemGuy85 כתב:

הבנתי שזה גם מה שקורה בארה"ב ה-unemployment benefits כל כך יותר טובים שאנשים לא ממהרים לחזור לעבודה. 

$600 לשבוע מהפדרל + עוד כמה מאות דולרים לשבוע מהמדינה + כולם לוקחים את הכסף ומשחקים ברובין-הוד כל היום. בשביל מה לעבוד?

הבעיה היא שנכון לרגע זה, ב-31 ליולי הפדרל סוגר את הבסטה.

No worries 8)

• תוכן חדש...