Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיתוף הרגשה רעה על הכביש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, bati357 כתב:

, 99 אחוז האנשים הם כאלה...

לפני 11 שעות, bati357 כתב:

הם מצפצפים כמו משוגעים ומסתכלים עליך כאילו אתה לא בסדר. ויש המון המון המון המווןןןןןן כאלה...,

לעניות דעתי, וקבל זאת בהבנה - לדעתי אתה עושה מהשו לא בסדר.

אני גם מעל 20 שנה על הכביש. יש חארות, ולא מעט אבל לא בכמות שאתה מתאר. 

אם 99% נלחמים בך בכביש כנראה הבעיה (גם) בך. אני מסתדר עם הרוב בסדר, עצלך נשמע שכל נסיעה זו מלחמה.

ואין קשר שאין לך עבירות. גם לאמא שלי אין, אבל היא נהגת גרועה מבחינתי. לא יודעת להשתלב כמו שצריך, לא תמיד מודעת לכל מה שקורה סביבה, מפחדת מנהגים אחרים. אז הרקורד שלה נקי- זה לא מדד לאיכות הנהיגה שלה.

אל תרדם על הכביש, וכמו שאמרו- תהיה קצת אסרטיבי. החלטת שצריך לעבור נתיב- תעבור. אתה בישארל, תתאים את עצמך. אחוז קטן מהנהגים מתעצבנים וצופרים/מהבהבים. תגביר את הווליום ברדיו ותתעלם מהם.

וכן- גם אני משתדל לאותת תמיד, לתת לאנשים להשתלב וכו'. 

ויש לי למה להשוות. גרתי תקופה בקנדה. שם אם הפעלת איתות הנהג השני ישר נותן לך לעבור. אבל מה לעשות- 32 מעלות בחוץ בתחילת יוני. אנחנו לא בקנדה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אסרטיביות וביטחון עצמי שמצטברים אט אט לאורך השנים עושים פלאים -

זה מיתרגם בצורה לא-מודעת לאופן שבו הרכב שלך ״זורם״ בכביש.

איך שהוא יש לנו כבני אדם חושים מאוד חדים לזיהוי הססנות,

ומשהו עמוק אצלנו מאוד מפחד מזה, משום-מה -

מה שגורם לתופעות שתיארת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי,

זה אחד הדברים שהכי מעלים לי את הסעיף על הכביש. מאותת כמו בנאדם כמו ילד טוב, ואז פתאום משום מקום הנהג\נהגת מחליטים לדפוק גז.

יש מקרים שאני לא מוותר ומאיץ כדי להשתלב, ואז אני כ"כ אוהב לראות את הפרצוף המופתע שלהם שאמור להגיד לי שאני חוצפן שבכלל העזתי להיכנס לנתיב בכל זאת.

מה שאני עושה, כדי לפוצץ אותם, זה נותן להם להתקדם אליי, עושה להם לפתוח חלון, ואז אומר להם "מה קרה ראית איתות נזכרת ללחוץ על הגז?" זה משתיק אותם כי הם מבינים שהם בעצם חארות שלא שומרים על הכללים בכביש (נכון, הם ממש לא חייבים לתת לי להשתלב, אבל הם גם לא חייבים פתאום לדפוק קיק כדי לסגור את הפער שנפתח בגלל שהם חרא של נהגים שבדרך כלל מתעסקים באלף ואחד דברים במקום לנסוע).

פורסם

אני חושב שרובנו פוגשים את הנהג/ת הישראלי המכוער במהלך הנסיעות אפילו הקצרות ביותר
אולי זה אורח החיים הלא רגועים כאן, הכביש הסחות דעת, וכן חלק מהם חארות מלידה,
אבל זה מתחיל בחינוך קלוקל, קלות דעת, וחוסר כבוד לזולת, ולדעתי אחרי שאנשים מקבלים רשיון נהיגה הם משאירים את כל מה שם למדו באיזה מחסן נידח בראש שלהם והופכים את הכביש לביוב 
אלו שכן נוהגים לפי החוק, הם לא מעט אנשים על הכביש, וקשה לראות את זה.

נותר לומר שכדאי שנדע לפרגן אפילו יותר, להוסיף חיוך, מנעד יד של תודה, שלום
בעיקר כשאנחנו עם ילדים ברכב זה יעביר להם מסר איך לנהוג בכביש וגם מחוצה לו 

נסיעה טובה ובטוחה

פורסם

אני לא בטוח שכל תפיסת ה״פני הכביש כפני התרבות״ היא נכונה. יש הרבה אנשים שמתנהגים מאוד באדיבות בחיי היומיום, נכנסים לאוטו ונשרף להם פיוז.

בכלל, ההתייחסות לדפוסי התנהגות כגלובליים היא פשטנית עד להחריד: אנשים מאמצים דפוסי התנהגות שונים בנסיבות שונות, והכביש הוא רק אחד מהם. 

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רוב הנהגים נוהגים באגרסיביות ולא יתנו לך להשתלב.

אני בטוחה שאתה מתכנן את הנסיעה שלך כמו שצריך אבל תמיד יהיו כאלו שלא יתנו להשתלב, "יחתכו" וינהגו בבעונות על הכביש.

תמשיך לנהוג רגוע ולא לקחת ללב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...