Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר MUTLU - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו כאן התנסה לאורך זמן?

מדובר ב-75AH, המחיר דומה לשנפ וורטא. מתכוון להתקין היום.

תודה לעונים

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יצרן טורקי שמגיע או הגיע מהמפעל כמצבר של טויוטות שיוצרו בטורקיה.

הדבר הכי חשוב זה אחריות, בין שלושת המצברים (שנפ,וורטא, מוטלו) תבדוק למי יש את האחריות הכי גדולה ואותו תקח, המצברים כנראה יחזיקו פלוס מינוס אותו דבר (פרט לשנפ שיש עליו המון תלונות ואולי הפחות מומלץ מביניהם).

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

אצלי מצבר Mutlu מקורי ממפעל טויוטה בתורכיה 60АН, עם אפשרות להוסיף נוזל לתוכו , מחזיק מעמד מעל 3.5 שנים.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי וולטה volta של וולקן הישראלית הם לא רעים בכלל (מצבר בצבע פלסטיק לבן חצי שקוף) . יש גם דגמים של מצבר בצבע פלסטיק שחור שלהם מייבוא מסלובקיה הוא יותר זול.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.5.2020 בשעה 11:02, Or05230 כתב:

יצרן טורקי שמגיע או הגיע מהמפעל כמצבר של טויוטות שיוצרו בטורקיה.

הדבר הכי חשוב זה אחריות, בין שלושת המצברים (שנפ,וורטא, מוטלו) תבדוק למי יש את האחריות הכי גדולה ואותו תקח, המצברים כנראה יחזיקו פלוס מינוס אותו דבר (פרט לשנפ שיש עליו המון תלונות ואולי הפחות מומלץ מביניהם).

אחרי בירור, האחריות הבסיסית למוטלו 12 חודש הרחבת אחריות ל-12 חודש נוספים בתוספת 100 ש"ח.

מצברים תמיד החזיקו אצלי לפחות שנתיים, היה גם ארבע.

המחיר סביר -- קצת גבוה משנפ נמוך מבוש, קראתי קצת בפורומים של טויוטה שמרוצים, לקחתי. נדווח בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • מעניין 1

פורסם

קונה כבר שנים עבור חברים ומשפחה מהיבואן עצמו (שמעוני סחר בבנימינה).

בדיוק לפני יומיים התקנתי אצלו מצבר 75Ah אצלי ברכב. עלות 608 ש"ח, מניח ששנה אחריות. לא כל כך רלוונטי עבורי כי המצברים מחזיקים שנתיים בהליכה.

מצברים מעולים, יש כאלה שהחזיקו גם 5 שנים בחניה לא מקורה(!).

בקיצור, מומלץ.

• מעניין 1

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)
בתאריך 12.5.2020 בשעה 17:57, קורן בן אשר כתב:

אפשר לשאול היכן רכשת אותו? הבחור שאצלו הייתי מתקין בעבר סגר את הבסטה.

גם אני רכשתי משמעוני, האסיף 37 בא"ת בנימינה (היתרון, שליד יש סיטונאי אלכוהול מוצלח). ממני לקח 620 ש"ח עבור מצבר 75A... אחריות לשנה, ניתן להרחיב אחריות לשנתיים בעלות 100 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • רעיון טוב! 1

פורסם

יש מקום שמוכר את המצברים האלה בגוש דן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...