Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי יגיע הפיג׳ו 208 החדשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביקוש ל 2008 באירופה חזק אפילו יותר מה 208, וההמתנה לאספקה ארוכה יותר, זה לא מונע מלספק כמה עשרות חתיכות לארץ.

העיקוב בהשקה של ה 208 נובע לדעתי מהרצון לא להפריע להשקת הקורסה.

אני מקווה שלא יחזרו על הטעות בהשקת הקורסה עם הגג פנורמי שמייקר את הרכב בכמה אלפיים ללא תועלת, ויציעו את ה 208

ברמת ה GT-LINE עם לפחות גרסת מנוע אחת.

ל GT-LINE מאפייני עיצוב מיוחדים שהופכים אותה לגרסה הנמכרת ביותר עם 40% מהמכירות באירופה.

פורסם
לפני 14 דקות, קבוצת לובינסקי כתב:

בוקר טוב חברים,

הפיג'ו 208 החדשה תשווק בישראל במחצית השניה של השנה ובקרוב נדע את המועד המעודכן.

דגם זה מוגדר כמזהם נמוך מאוד, נהנה מביקושים גדולים מאוד באירופה, ולכן מרבית התוצרת מופנית לאירופה בעדיפות.

ה-208 החדשה זוכה לעניין וביקושים גדולים מאוד גם בישראל כבר בשלב זה והיא תושק כאשר נקבל הקצאות ראויות בהתאם לביקוש ויכולת השיווק בארץ.

היא תושק בארץ בגרסא הידנית?

פורסם
הביקוש ל 2008 באירופה חזק אפילו יותר מה 208, וההמתנה לאספקה ארוכה יותר, זה לא מונע מלספק כמה עשרות חתיכות לארץ.

העיקוב בהשקה של ה 208 נובע לדעתי מהרצון לא להפריע להשקת הקורסה.

אני מקווה שלא יחזרו על הטעות בהשקת הקורסה עם הגג פנורמי שמייקר את הרכב בכמה אלפיים ללא תועלת, ויציעו את ה 208

ברמת ה GT-LINE עם לפחות גרסת מנוע אחת.

ל GT-LINE מאפייני עיצוב מיוחדים שהופכים אותה לגרסה הנמכרת ביותר עם 40% מהמכירות באירופה.

לא חושב שזה השיקול העיקרי, אלא העובדה שהרבה יבואנים נמצאים על הגדר.

בד״כ, בסוף חודש אפריל ליבואן יש קצת יותר מידע מ״השקה בחציון השני של 2020״.

ד״א מאוד אהבתי את העיצוב של הקורסה וה-2008.

נדמה לי שבתחום הזה ללובינסקי יש יתרון על המתחרות.

פורסם
לפני 9 שעות, Eitann כתב:

היא תושק בארץ בגרסא הידנית?

לא הייתי בונה על כך למרות שקרסו כן הביאו קליאו ידנית אבל ממה שהתרשמתי לובינסקי מאוד סגורים לאופציות ידניות ברכבים שהם מייבאים.

• תוכן חדש...